aBd. Međutim, postoji razlika između simpatisanja, i navijanjae2_ze je napisao/la:/quote]
necemo necemo 2014 cemo mi svi aBd za BiH navijati

Moderator/ica: admin
aBd. Međutim, postoji razlika između simpatisanja, i navijanjae2_ze je napisao/la:/quote]
necemo necemo 2014 cemo mi svi aBd za BiH navijati
Upravu si, još se hvale kako jedini u svijetu u istom trenutku možemo pratiti sve utakmice, a ne zna se kud prebaciti, koji je gori od komentatora, ja bih izdvojio jedino Igora Kristića, ostali kanta.JuveSissoko je napisao/la:ma prcija od entiteta,takva i tv i komentatoriEdoM je napisao/la:Sjeba mi ovaj Ćorsović utakmicu na kraju, da li je nekome još zaparalo uši, papak prenosi utakmicu u ime Bosne i Hercegovine, a kaže i televizija hebene RS će biti na ovom stadionu u polufinalu. A nek skinu Marijana, on iritira svojim glasom, kreteni.
meni je spaho poslije marjana najbolji, ovo ostalo je rinaka žešćaEdoM je napisao/la:Upravu si, još se hvale kako jedini u svijetu u istom trenutku možemo pratiti sve utakmice, a ne zna se kud prebaciti, koji je gori od komentatora, ja bih izdvojio jedino Igora Kristića, ostali kanta.JuveSissoko je napisao/la:ma prcija od entiteta,takva i tv i komentatoriEdoM je napisao/la:Sjeba mi ovaj Ćorsović utakmicu na kraju, da li je nekome još zaparalo uši, papak prenosi utakmicu u ime Bosne i Hercegovine, a kaže i televizija hebene RS će biti na ovom stadionu u polufinalu. A nek skinu Marijana, on iritira svojim glasom, kreteni.
heh pa Messi je jedini i igrao,veznog reda nidje,vezni red je MessiT-MAC je napisao/la:al glavni su mi ovi sto govore mesi sebican...ako je ko davao lopte onda je to mesi...mozda misle na teveza haj znaj
Ti još živiš u iluziji da bi Lampardov gol promijneio krajnji ishod?!Trasimaco je napisao/la:Ma vala da Njemci igraju ne znam kako, njih ne mogu nimalo simpatisati. Imaju 4 igraca koja valjaju u onom timu (Bastian, Ozil, Lahm i Muller), ostalo je cisti prosjek. Jedan Klose ce imati vise golova na SP nego u Bayernu cijelu proslu sezonu.Englezi lagano pokradeni, Argentinci kite i eto 1/2 finala. Typical Germans.
Ono je pobjdio kolektiv , neznam jes vidio da u Argentini Higuain,Mesi,Tevez stoje na centru dok odbrana pokusava da odbrani goTrasimaco je napisao/la:Ma vala da Njemci igraju ne znam kako, njih ne mogu nimalo simpatisati. Imaju 4 igraca koja valjaju u onom timu (Bastian, Ozil, Lahm i Muller), ostalo je cisti prosjek. Jedan Klose ce imati vise golova na SP nego u Bayernu cijelu proslu sezonu.Englezi lagano pokradeni, Argentinci kite i eto 1/2 finala. Typical Germans.
o tome i govorim..ovo je ispadanje je plod maradoninog neznanja...JuveSissoko je napisao/la:heh pa Messi je jedini i igrao,veznog reda nidje,vezni red je MessiT-MAC je napisao/la:al glavni su mi ovi sto govore mesi sebican...ako je ko davao lopte onda je to mesi...mozda misle na teveza haj znaj
Ma qrac moj je ono igro, odigro je DiMaria 100 puta bolje. Messi se samo zapetljavo sa loptom. Svaka čast Tevezu, čovjek se makar bori kao lav.JuveSissoko je napisao/la:heh pa Messi je jedini i igrao,veznog reda nidje,vezni red je MessiT-MAC je napisao/la:al glavni su mi ovi sto govore mesi sebican...ako je ko davao lopte onda je to mesi...mozda misle na teveza haj znaj
Nebitno je zivim li ja u iluziji ili ne, ponisten je cist gol i to je krađa. Njemcima slicne "sitnice" uvijek idu u korist. Nije ovo bio prvi put.VanBasten je napisao/la:Ti još živiš u iluziji da bi Lampardov gol promijneio krajnji ishod?!
Ljudi su vas pobucali u svim segmentima igre. Oba gola ste dali iz horuk akcije, nešto slično kao Njemci nekad. Ljudi su vam očitali lekciju iz fudbala, i to je to.
ovo nije tačno, vrlo često su sudijske odluke išle protiv njemačke a u korist nekih drugih, između ostalih i engleskeTrasimaco je napisao/la:Nebitno je zivim li ja u iluziji ili ne, ponisten je cist gol i to je krađa. Njemcima slicne "sitnice" uvijek idu u korist. Nije ovo bio prvi put.VanBasten je napisao/la:Ti još živiš u iluziji da bi Lampardov gol promijneio krajnji ishod?!
Ljudi su vas pobucali u svim segmentima igre. Oba gola ste dali iz horuk akcije, nešto slično kao Njemci nekad. Ljudi su vam očitali lekciju iz fudbala, i to je to.
što bi rekli englezi: Look who's talkingTrasimaco je napisao/la:Nebitno je zivim li ja u iluziji ili ne, ponisten je cist gol i to je krađa. Njemcima slicne "sitnice" uvijek idu u korist. Nije ovo bio prvi put.VanBasten je napisao/la:Ti još živiš u iluziji da bi Lampardov gol promijneio krajnji ishod?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.