1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
Pike buraz, ohani malo sa tim slikama, prevrćeš strane ne mogu da pofatam sve 
Pirke samo nastavi haveru 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Uvijek samo NJemačka
- nidjo_barca
- Kontakt:

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sve je do selektora Njemačke, hoće li izabrati samoubistvo ili neće, pitanje je sad.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
]nidjo_barca je napisao/la:
Fotomontaža
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma kalkulisace Loew, ovo je polufinale SP, tako da ce obje reprezentacije odigrati oprezno, bez srljanja.Virtu4l je napisao/la:Sve je do selektora Njemačke, hoće li izabrati samoubistvo ili neće, pitanje je sad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Hahahaha ma malo da podignem atmosferuOTNYS_YNWA je napisao/la:Pike buraz, ohani malo sa tim slikama, prevrćeš strane ne mogu da pofatam sve
opa... paul izabra spaniju...
vrijeme je da fuli i on...
uglavnom ako spanija pobjedi zna zasto... neka dignu spomenik paulu kasnije u madridu
uglavnom ako spanija pobjedi zna zasto... neka dignu spomenik paulu kasnije u madridu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- roy_makaay
- Kontakt:
Ma Paul je tipovao u finalu 2008.g. na Njemacku,sad se želi revonširati.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Nail for Real
- Kontakt:
Sujeverje cini cuda
Paul, Loew
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da ide live prenos Paulovog izbora,bas su svabe lud narod.tm84 je napisao/la:opa... paul izabra spaniju...vrijeme je da fuli i on...
![]()
Dvije najbolje europske ekipe u polufinalu,steta,al zrijeb je takav bio i ovakvo polufinale se moglo pretpostaviti.Njemackoj ce Muller sigurno nedostajati ali ne mnogo,postoji opcija da Ozil pređe na krilo a da centralnu poziciju zaume Kroos,druga opcija je Trochowski koji bi igrao poziciju Mullera sa nesto vise defanzivnih zadatka,i ova opcija je nekako najrealnija dok je treca opcija sa Cacau-om na desnom krilo tesko zamisliva.
Prednost Njemacke je sto je ona svoje ciljeve vec ispunila dok Spanija ima pritisak da osvoji titulu jer su u turnir usli kao glasvni favorit i sve sem osvajanja ce biti razocarenje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
sto vjerujete toj hobotnici...ona je prije dvije godine na finalu EP rekla da ce njemacka pobijediti a pobijedi spanija...al uglavnom zavisi kako se igraci igratitm84 je napisao/la:opa... paul izabra spaniju...vrijeme je da fuli i on...
![]()
1946
- Nail for Real
- Kontakt:
Del Bosque ceka zadnji trenutakreds je napisao/la:Baš me zanima formacija Španije.
Dakle, Paul je rekao svoje:

Za mog amiga @Principatusa jedan prijateljski gest...

Za mog amiga @Principatusa jedan prijateljski gest...

Definitions belong to the definers, not the defined
@Virtu4l: Hahahaha, kakvih crnih dušmana?!
To je izraz velikog poštovanja i suosjećanja... samo ga pripremam za stvari koje dolaze da ne padne skroz u crnjak kad Armada napravi potop...
Ma, doduše, zna on to... ali eto, ja da ga utješim unaprijed... danas sam nešto merhametli.
P.S. David sutra neće biti...
Ma, doduše, zna on to... ali eto, ja da ga utješim unaprijed... danas sam nešto merhametli.
P.S. David sutra neće biti...
Definitions belong to the definers, not the defined
cestitam spaniji na prolazu!!!
ako ne prodju to ce biti cudo...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Ode Paul nakon ovog meca,ispeci ce ga Nijemci
ako pogodi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.