Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
meni se nesvidja nikako to da dodu tottenham-ovi otpatci kod nas.....prije bi WHRIGHT-PHILIPS-a na posudbu nego bentley-a jer je SWP bolji. ali tko mene pita 

Oprosti, Ali meni je cudno sto Ncastle ima vise fans nego Spursi ovaj forum. Meni je Spurs je velikan, i Newcastle je fin klub ali ne na Spurs niveau
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Da, ali nogomet se igra i prije dolaska Kranjčara, Modrića, Redknappa i ostalih u Tottenham...D1n0 je napisao/la:Oprosti, Ali meni je cudno sto Ncastle ima vise fans nego Spursi ovaj forum. Meni je Spurs je velikan, i Newcastle je fin klub ali ne na Spurs niveau

Da molim te po čemu je Tottenham veći klub od Newcatslea? Što su ove sezone ušli u LP, a United jednu sezonu boravio u drugoj ligi? A to što je Tottenham godinama kupovao najbolje igrače od Newcastlea i redovito bio u sjeni Svraka nema veze?
svaka čast na pobjedi protiv Wigana te sretno vam u sljedećem kolu protiv West Ham Uniteda kojega ćete dobiti sa lakoćom nadam se...... 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dakle, par dobrih vijesti iz tabora "Svraka".
Desilo se ono sto smo svi prizeljkivali. Naime, Hatem Ben Arfa je potpisao ugovor sa Newcastleom, a Pardew je pokazao koliki je gospodin, te da ne prica u vjetar kada su ugovori sa njemu bitnim igracima u pitanju. Ovo je njegova izjava
Sto se tice pojacanja, danas bi se trebala dostaviti lista igraca koje Pardew zeli vidjeti na St. James Parku, a mediji nagadjaju da ce to biti neki od ovih igraca, jer su isti u par navrata bili dovedeni u kontekst prelaska u Newcastle:
Wayne Bridge – Man City
Roque Santa Cruz – Man City
Shaun Wright-Phillips – Man City
Adam Johnson – Man City
Robbie Keane – Tottenham
Niko Kranjcar – Tottenham
Jamie O’Hara – Tottenham
David Bentley – Tottenham
Max Gradel – Leeds
Jason Puncheon – Southampton
Darren Pratley – Swansea
David Jones – Wolves
Koliko je realno da se neki od ovih nadju kod nas, ostaje nam da vidimo. Iskren da budem, nadam se desnom krilu, jer lijevo smo izuzetno jaki sa Ben Arfom i Gutierrezom.
Veceras je mec protiv West Hama i to na St. James Parku. Na Upton Parku smo ih dobili rezultatom 2-1, a to je sve bilo zbog fantasticnog drugog poluvremena u kome smo apsolutno dominirali. West Ham je u posljednje 3 utakmice skupio 7 bodova, te su se tako podigli sa zacelja(mada su i sada u opasnoj zoni). Newcastle je trenutno na 10. poziciji sa 25 bodova, 5 vise od Cekicara, te bismo danasnjom pobjedom vec pobjegli na velikih 8 bodova i tako laske disali u nastavku prvenstva.
I danas igramo bez Carrolla koji je povrijedjen, ali nadam se da ce Ameobi biti na vrhuncu te tako nadomjestiti izostanak velikog Andy-ja.
Sto se tice postave, ocekuje se sljedecih 11:
Harper - Simpson, Taylor, Coloccini, Enrique - Barton, Tiote, Gutierrez, Nolan - Lovenkrads, Ameobi
Na klupi ce biti: Krul, Williamson, Perch, Smith, Best, Ranger, Routledge.
Dakle, da sumiram, danas se ide na 3 boda koja bi mnogo znacila, posebno jer se igra protiv direktnog rivala.
Howay the lads
Desilo se ono sto smo svi prizeljkivali. Naime, Hatem Ben Arfa je potpisao ugovor sa Newcastleom, a Pardew je pokazao koliki je gospodin, te da ne prica u vjetar kada su ugovori sa njemu bitnim igracima u pitanju. Ovo je njegova izjava
Hatem je ugovorom vezan do 2015. godine, a Marseilleu ce pripasti dogovorenih 5 miliona funti.“I am absolutely delighted to be signing for Newcastle United on a permanent basis,”
“During my short time at the club, I thoroughly enjoyed playing for the team and for the supporters too. This is a great club and I am very happy to be committing my future to them.”
“I am getting back to fitness as quickly as I can, and am really looking forward to getting back to St James’ Park, seeing the lads again and of course working with Alan Pardew and his staff.”
“During my time out, I have been inundated with messages of support from fans and I want to repay them all with good performances on the pitch later this season.”
Sto se tice pojacanja, danas bi se trebala dostaviti lista igraca koje Pardew zeli vidjeti na St. James Parku, a mediji nagadjaju da ce to biti neki od ovih igraca, jer su isti u par navrata bili dovedeni u kontekst prelaska u Newcastle:
Wayne Bridge – Man City
Roque Santa Cruz – Man City
Shaun Wright-Phillips – Man City
Adam Johnson – Man City
Robbie Keane – Tottenham
Niko Kranjcar – Tottenham
Jamie O’Hara – Tottenham
David Bentley – Tottenham
Max Gradel – Leeds
Jason Puncheon – Southampton
Darren Pratley – Swansea
David Jones – Wolves
Koliko je realno da se neki od ovih nadju kod nas, ostaje nam da vidimo. Iskren da budem, nadam se desnom krilu, jer lijevo smo izuzetno jaki sa Ben Arfom i Gutierrezom.
Veceras je mec protiv West Hama i to na St. James Parku. Na Upton Parku smo ih dobili rezultatom 2-1, a to je sve bilo zbog fantasticnog drugog poluvremena u kome smo apsolutno dominirali. West Ham je u posljednje 3 utakmice skupio 7 bodova, te su se tako podigli sa zacelja(mada su i sada u opasnoj zoni). Newcastle je trenutno na 10. poziciji sa 25 bodova, 5 vise od Cekicara, te bismo danasnjom pobjedom vec pobjegli na velikih 8 bodova i tako laske disali u nastavku prvenstva.
I danas igramo bez Carrolla koji je povrijedjen, ali nadam se da ce Ameobi biti na vrhuncu te tako nadomjestiti izostanak velikog Andy-ja.
Sto se tice postave, ocekuje se sljedecih 11:
Harper - Simpson, Taylor, Coloccini, Enrique - Barton, Tiote, Gutierrez, Nolan - Lovenkrads, Ameobi
Na klupi ce biti: Krul, Williamson, Perch, Smith, Best, Ranger, Routledge.
Dakle, da sumiram, danas se ide na 3 boda koja bi mnogo znacila, posebno jer se igra protiv direktnog rivala.
Howay the lads
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jesi li siguran za Adama Johnsona?
U Liverpool odmah dovesti
U Liverpool odmah dovesti

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da ce on napustiti City; vidis da sam stavio da je ovo lista koju su mediji napravili, a ne Pardewova. No, on je sam zainteresovan za 3-4 igraca sa ove liste, a ti transferi(posudbe) su kol'ko-tol'ko realni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- gloryhunter
- Kontakt:
sessegnon-a nek kupe i s tim transferom zaključe transfere..prodat netrebamo nikog...(zasad)...
ben arfa i sessegnon.....to je extra poslovanje....jedan je vec potpisan..a drugog cekamo
ben arfa i sessegnon.....to je extra poslovanje....jedan je vec potpisan..a drugog cekamo

aj' ucinite svima uslugu pa pobjedite veceras 

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Pravi potez je sto je Newcastle uspeo otkupiti ugovor Hatema Ben Arfe, igrac je zver, steta sto nije zavrsio u lpool-u 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Jao best ga zabi jel moguce...

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Opet Best
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Best !
Halal ti cufte sinko.

Halal ti cufte sinko.

The Be(a)st
Sad Löwenkrans zabi 5:0

Sad Löwenkrans zabi 5:0
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Villa, Sunderland, sada West Ham. To su ekipe koje su ove sezone fasovale 5 ili vise golova od Newcastle-a. I bez najboljeg strijelca i igraca, Andy Carolla, zabismo 5 golova, a covjek koji je do prije par dana trebao otici iz kluba, Leon Best, zabi hattrick. Ostala 2 pogotka su djelo Nola Kevina i Lovenkradsa. Jednostavno, sve se poklopilo, mada sam se i pribojavao ovog meca, jer je West Ham u protekla 3 meca osvojio 7 bodova. No, za bodove spasa ce morati sacekati neku drugu utakmicu, nekog drugog protivnika, jer vidjeli smo veceras kako stoje u odnosu na nas.
Howay the lads.
Howay the lads.
Ja sam se nadao da cemo dobiti ali ovakvom unistavanju nisam:D.
Da ne zna ko hoce li biti na sportklubu snimak tekme??
Da ne zna ko hoce li biti na sportklubu snimak tekme??
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- gloryhunter
- Kontakt:
best me demantirao da je loš..
3 boda
sad treba pobjedit stevenage u FA cupu....

3 boda

sad treba pobjedit stevenage u FA cupu....
Vidi ti njega sto se prepao da ce ga prodati,pa eto 'ajde da uvalim koji.
Izgleda sjajna partija Newcastlea 5 komada i to bez pomoci Carrola.Loverkvands gol i 2 asistencije,napadaci su odigrali perfektno ovu tekmu.

Izgleda sjajna partija Newcastlea 5 komada i to bez pomoci Carrola.Loverkvands gol i 2 asistencije,napadaci su odigrali perfektno ovu tekmu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo jedna mala ispravka, piše se Kevin Nolan.Monolog je napisao/la:Villa, Sunderland, sada West Ham. To su ekipe koje su ove sezone fasovale 5 ili vise golova od Newcastle-a. I bez najboljeg strijelca i igraca, Andy Carolla, zabismo 5 golova, a covjek koji je do prije par dana trebao otici iz kluba, Leon Best, zabi hattrick. Ostala 2 pogotka su djelo Nola Kevina i Lovenkradsa. Jednostavno, sve se poklopilo, mada sam se i pribojavao ovog meca, jer je West Ham u protekla 3 meca osvojio 7 bodova. No, za bodove spasa ce morati sacekati neku drugu utakmicu, nekog drugog protivnika, jer vidjeli smo veceras kako stoje u odnosu na nas.
Howay the lads.

Što se tiče igre Newcastlea, drago mi je što je ponovo u Premijer Ligi gdje mu je, objektivno, i mjesto. Od početka sezone, "Svrake" igraju na toplo-hladno. Jednu utakmicu katastrofalno odigraju, a drugu dobiju sa 5-6 postignutih golova. Kada bi mogli tempirati formu da igraju jednoliko i na St. James Parku i na strani, mislim da bi dosta 'skočili' na tabeli. Sve u svemu, Andy Caroll, momak kojem su doskora svi zamjerali na ponašanju, polako postaje novi Allan Shearer. Uz iskusnog Nolana i standardno dobrog Ameobija, Newcastle može sezonu završiti u top 10 ekipa PL.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro da znam.AulleTa je napisao/la:Samo jedna mala ispravka, piše se Kevin Nolan.

Eh, naš Haris Vučkić je potpisao novi ugovor sa Newcastleom. Dakle, još jedna mlada nada koja se dugoročno obvezala na nošenje Svetog Dresa. Inače, ugovor je potpisan na 5 i pol godina; dakle, istek istoga je u junu 2016. godine.
Što se tiče Bantleya(onog Tottenhamovog, a ne automobila), izgleda da to posudbe neće doći. Dakle, dotični je tražio klauzulu po kojoj isti MORA IGRATI SVAKU UTAKMICU ZA NEWCASTLE

Danas se igra meč FA Kupa protiv Stevenagea u gostima. Iako sam i sam pomislio da će biti dosta izmijenjena postava, ipak će, kako stvari stoje, na teren istrčati sljedećih jedanaest:
Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, Enrique - Barton, Smith, Ferguson, Nolan - Best, Lovenkrads. Meč počinje u 18:30, a prenos istog će biti na Sport Klubu.
Howay the lads.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.