Pomoć
-
- Kontakt:
Re: Pomoć
Moze li mi iko pomoci da nadjem prenos Ankara Spor - Borac sutra u 16 se igra. Il bar neki textualni prenos bilo sta. Molim pomoc 

TREĆI PUT ČASTIMO
- Nail for Real
- Kontakt:
ako je to evropski mec, onda mislim da mozes da nadjes na atdhe.net, ali potrazi sjutra.borac_sampion je napisao/la:Moze li mi iko pomoci da nadjem prenos Ankara Spor - Borac sutra u 16 se igra. Il bar neki textualni prenos bilo sta. Molim pomoc
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
jeste evropski,kup ehf. Hvala ti. Ako nadjes okaci linkNail for Real je napisao/la:ako je to evropski mec, onda mislim da mozes da nadjes na atdhe.net, ali potrazi sjutra.borac_sampion je napisao/la:Moze li mi iko pomoci da nadjem prenos Ankara Spor - Borac sutra u 16 se igra. Il bar neki textualni prenos bilo sta. Molim pomoc

TREĆI PUT ČASTIMO
Zamolio bih za pomoc.
Nasao sam satelit Hellas Sat 2.Neki kanali su mi slobodni,neki nemaju servisa,neki nemaju signala,a neki su kodirani.Ima li neko kljuceve za ove kodirane kanale i moze li mi neko objasniti kako cu sve to unijeti da mi kanali postanu slobodni?
P.S. Resiver(digitalna)mi je ''Strong 6011''.
Nasao sam satelit Hellas Sat 2.Neki kanali su mi slobodni,neki nemaju servisa,neki nemaju signala,a neki su kodirani.Ima li neko kljuceve za ove kodirane kanale i moze li mi neko objasniti kako cu sve to unijeti da mi kanali postanu slobodni?

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
ne mozes otkljucati te kanale na strongu, moras kupiti drugi resiversikirica je napisao/la:Zamolio bih za pomoc.
Nasao sam satelit Hellas Sat 2.Neki kanali su mi slobodni,neki nemaju servisa,neki nemaju signala,a neki su kodirani.Ima li neko kljuceve za ove kodirane kanale i moze li mi neko objasniti kako cu sve to unijeti da mi kanali postanu slobodni?![]()
![]()
![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- elninho_resTO
- Kontakt:
znaci problem je u tome sto mi treba neko ko poznaje rad s paypalomo i voljan je pomoci da mi uplati na jednu stranicu 10 dolara
ja cu mu naravno poslati 20 km kredita ako je taj na bh telecomu,il na neki drugi nacin ako imate prijedloge
potrebno mi je sto prije,i naravno neko pouzdan da mi to odradi
eto valjda ce neko bit voljan da pomogne
ako ima dobrih ljudi na PM se mozemo dogovorit,a mzoete i ovdje postat ima zainteresiranih

potrebno mi je sto prije,i naravno neko pouzdan da mi to odradi
eto valjda ce neko bit voljan da pomogne
ako ima dobrih ljudi na PM se mozemo dogovorit,a mzoete i ovdje postat ima zainteresiranih

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja se ponadao da cem osredit onaj sto je tebi sredioItalia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
zeli i on karakter na fidu![]()
![]()

al eto valjda neko naleti,mada si iti mogo pitat jos jednom

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
zar fkt nema niko paypal na cjelom forumu 

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo da se javim da sam pronasao osobuItalia je napisao/la:da si ljepsi i ti bi imao

naravno na lijepe oci,ostala ljepota italia nema veze s tim

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Kako mogu vidjeti svoje postove na ovom forumu?
Kada kliknem na "Tvoji postovi" pored profila otvori mi samo teme na kojima sam pisao, meni trebaju samo moji postovi, da li je to moguce vidjeti?
Kada kliknem na "Tvoji postovi" pored profila otvori mi samo teme na kojima sam pisao, meni trebaju samo moji postovi, da li je to moguce vidjeti?

Ides u Kontrolni panel i onda tamo kliknes na broj postova i otvorice ti tvoje postove.defender je napisao/la:Kako mogu vidjeti svoje postove na ovom forumu?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nasao sam , to je toDevil je napisao/la:Ides u Kontrolni panel i onda tamo kliknes na broj postova i otvorice ti tvoje postove.defender je napisao/la:Kako mogu vidjeti svoje postove na ovom forumu?

Ako moze pomoc... Zelio bi da imam ovaj smajli
na msn, pa znal iko kako se moze i odakle se moze skinut?

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kliknes na smajli desnim klikom, save image as, odaberes desktop, udjes na msn, odaberes smajlije, i tamo kliknes da pokaze vise ih (kako se tacno zove ne sjecam se) i kad to kliknes pise ti nesto da napravis novog i tu klikni i nadji tog smajlija sto si stavio na desktopu, i napises onda ime tj precicu na tastaturiEdinTM87 je napisao/la:Ako moze pomoc... Zelio bi da imam ovaj smajlina msn, pa znal iko kako se moze i odakle se moze skinut?

Fala kumasineQUARESMA 18<<< je napisao/la:kliknes na smajli desnim klikom, save image as, odaberes desktop, udjes na msn, odaberes smajlije, i tamo kliknes da pokaze vise ih (kako se tacno zove ne sjecam se) i kad to kliknes pise ti nesto da napravis novog i tu klikni i nadji tog smajlija sto si stavio na desktopu, i napises onda ime tj precicu na tastaturiEdinTM87 je napisao/la:Ako moze pomoc... Zelio bi da imam ovaj smajlina msn, pa znal iko kako se moze i odakle se moze skinut?

Zeljeznicar za zivot cijeli !
- randy_moss
- Kontakt:
Pozdrav administraciji uz molbu za promjenu nicka jer je Randy Moss tradean tako da bas i nema smisla da imam jos uvijek taj nick. Mozete li promijeniti nick u Aaron Hernandez?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
admin vise ne mjenja nikove, tako da, jedino ti preostaje da napravis novi profilrandy_moss je napisao/la:Pozdrav administraciji uz molbu za promjenu nicka jer je Randy Moss tradean tako da bas i nema smisla da imam jos uvijek taj nick. Mozete li promijeniti nick u Aaron Hernandez?
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Molio bih admina ako može da promjenim nadimak u torcida,hvala unaprijed. 

60 godina vjernosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.