UltrAslani ĆAO

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Finansije.Tuzla950 je napisao/la:Zašto su zabranili Bešiktašu EL ?
Regularni dio prvenstva je Galata zavrsila sa 9 bodova prednosti ispred Fenera i bez poraza u svim derbijima (Fener, Besiktas i Trabzon), a onda se je igrao onaj smjesni play-off za prvaka u kojem su prepolovili prednost Galate, koja je malo opusteno usla u taj play off (remi sa Trabzonom kuci, remi sa Besiktasom nakon vodstva od 2-0, nevjerovatna utakmica sa Fenerom u kojoj je Fener imao 3 suta po golu, a Galata preko 20), ali kad je bilo najpotrebnije uspjeli su da odigraju nerjeseno na Fenerovom stadionu i osiguraju titulu, a u isto vrijeme i da uvjere savez da se vise ne igra play off. Tako da se ne bih slozio da je bas jedva, niti da je Fener bio u nekim problemima. Mozda jedino sto prosle sezone nisi mogli nastimati mnogo utakmica, jer su ih sada malo vise pratili nego inace, a i predsjednik im je bio u zatvoru.TomaZdravkovic je napisao/la:Dobro za Sarajevo se slazem i ja da je vic, al' Fener uprkos svim problemima i napustanju nekih igraca prije svega Lugana umalo ne osvoji titulu protiv ''mocne'' Galate... Sta ce tek biti kada se pojacaju jer izgleda da su opet spremni dosta uloziti da povrate titulu....sonik24 je napisao/la:nedzad95 je napisao/la:Pored FK Sarajeva ove sezone 2012/2013 titulu osvaja i Fenerbahce![]()
tema vicevi je malo niže...
Uglavnom po meni Fener ce biti najozbiljniji konkurent za titulu sljedece sezone....
http://www.turkish-football.com/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Raja jel znate koju int. adresu na engleskom gdje se mogu pratiti desavanja u Turskoj? Najvise me interesuje Fener pa ako ima nesto konkretno o njima unaprijed vam se zahvaljujem.
Hvala.Bertrand je napisao/la:http://www.turkish-football.com/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Raja jel znate koju int. adresu na engleskom gdje se mogu pratiti desavanja u Turskoj? Najvise me interesuje Fener pa ako ima nesto konkretno o njima unaprijed vam se zahvaljujem.
Tolika krizaDevil je napisao/la:Finansije.Tuzla950 je napisao/la:Zašto su zabranili Bešiktašu EL ?
Pitaj MalaguTuzla950 je napisao/la:Tolika krizaDevil je napisao/la:Finansije.Tuzla950 je napisao/la:Zašto su zabranili Bešiktašu EL ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.