Kantonalna liga Sarajevo
Re: Kantonalna liga Sarajevo
a šta je sa FK Hrid hoče li oni igrati ovu ligu ili ne?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Par novih klubova, čini mi se... Bosna Sena, Moščanica, Sporta, Saobraćajac ako sam u pravu? 

Hayley <3
Moscanica i Saobracajac su i ranije igrali, Sporta i Bosna Sema su novi klubovi 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a znaš li šta više o ova dva nova? ćiji su odakle su gdje če igrati svoje utakmice? jeli se ovaj novi klub zove sporta ili sport ili kako več?anonimni je napisao/la:Moscanica i Saobracajac su i ranije igrali, Sporta i Bosna Sema su novi klubovi
Nisam upucen stvarno, vidim da nema informacija o njima ni na stranici kantonalnog Saveza, jedino sto znam je ovo da je ta Bosna Sema Pajin klub (a i to je napisano vec ovdje)...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sutra Stup igra prijateljsku sa Kosmosom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sporta klub sa sjedistem u Hotonju gore onaj sportski centar SportaBistrik je napisao/la:a znaš li šta više o ova dva nova? ćiji su odakle su gdje če igrati svoje utakmice? jeli se ovaj novi klub zove sporta ili sport ili kako več?anonimni je napisao/la:Moscanica i Saobracajac su i ranije igrali, Sporta i Bosna Sema su novi klubovi

Domaci teren ce im biti u Ilijasu

Ova Bosna Sema, ako je to sto mislim, da su to turci vlasnici, tj. organizacija Bosna Sema sto drzi koledze i univerzitet...anonimni je napisao/la:Nisam upucen stvarno, vidim da nema informacija o njima ni na stranici kantonalnog Saveza, jedino sto znam je ovo da je ta Bosna Sema Pajin klub (a i to je napisano vec ovdje)...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Vise ne postoji klub Igman.Barem ne prvi tim,jer se navodno ugasio.
Razlog ne znam koji je.
Razlog ne znam koji je.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Piše u Avazu da nisu imali dovoljno igraca.DesimaL je napisao/la:Vise ne postoji klub Igman.Barem ne prvi tim,jer se navodno ugasio.
Razlog ne znam koji je.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386" onclick="window.open(this.href);return false;
novo ime na bh fudbalskom tlu
pripremna FK BOSNA SEMA-OLIMPIC 0:3, ako se uzme u obzir da se igralo protiv premijerligaša, onda se da zaključiti da će od ove ekipe biti nešto.
pripremna FK BOSNA SEMA-OLIMPIC 0:3, ako se uzme u obzir da se igralo protiv premijerligaša, onda se da zaključiti da će od ove ekipe biti nešto.
#samoČelik
Pa i Unis je od Sarajeva izgubio 2:0 pa se ne da zakljuciti da ce od Unis-a biti nesto.Lawer_88 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386

pa dobro, to nista ne mora da znaci svakako, ali Unis je klub "sa historijom"r3m1 je napisao/la:Pa i Unis je od Sarajeva izgubio 2:0 pa se ne da zakljuciti da ce od Unis-a biti nesto.Lawer_88 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386

#samoČelik
I ja sam zelio reci svojim post-om da to nista ne mora da znaci. Mi smo u istoj sezoni remizirali sa Slavijom , a onda dogurali do treceg mjesta u Kantonalnoj ligi jer sa Slavijom se mozes igrati i razigravati a onda ti dodje ovaj Kantonalni fudbal i zgadi ti zivot.Lawer_88 je napisao/la:pa dobro, to nista ne mora da znaci svakako, ali Unis je klub "sa historijom"r3m1 je napisao/la:Pa i Unis je od Sarajeva izgubio 2:0 pa se ne da zakljuciti da ce od Unis-a biti nesto.Lawer_88 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386
pripremna FK BOSNA SEMA-OLIMPIC 0:3, ako se uzme u obzir da se igralo protiv premijerligaša, onda se da zaključiti da će od ove ekipe biti nešto., ovi su novi

Cast izuzetcima koji su tad bili, tj Sask Napredak i Famos.
Da bi napredovao u ovoj ligi pa i u drugoj ligi centar, treba se izdici od sivila i fudbala koji se igra u tim ligama i naravno imati lovu. Ovo je drugo vaznije, po meni.
- ante1place
- Kontakt:
je li ovo Predrag Pašić među glavnima, da se onda naslutiti da će biti nečegaLawer_88 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386

Rđe '94
Klub su osnovale Bosna Sema obrazovne institucije koje imaju svoje škole širom BiH u svim većim gradovima, kao i Internacionalni Burč univerzitet u Sarajevu. Predrag Pašić je "savjetnik kluba" ma šta to značilo, nije trener, nije u odborima ali u svakom slučaju dobro je imati takvog "stručnjaka" u klubu.ante1place je napisao/la:je li ovo Predrag Pašić među glavnima, da se onda naslutiti da će biti nečegaLawer_88 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/FK-Bosna ... 2712387386
#samoČelik
[/quote] I ja sam zelio reci svojim post-om da to nista ne mora da znaci. Mi smo u istoj sezoni remizirali sa Slavijom , a onda dogurali do treceg mjesta u Kantonalnoj ligi jer sa Slavijom se mozes igrati i razigravati a onda ti dodje ovaj Kantonalni fudbal i zgadi ti zivot.
Da bi napredovao u ovoj ligi pa i u drugoj ligi centar, treba se izdici od sivila i fudbala koji se igra u tim ligama i naravno imati lovu. Ovo je drugo vaznije, po meni.[/quote]
razumjeli smo se
i da zaboravio sam reči FK Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na Otoci.

Da bi napredovao u ovoj ligi pa i u drugoj ligi centar, treba se izdici od sivila i fudbala koji se igra u tim ligama i naravno imati lovu. Ovo je drugo vaznije, po meni.[/quote]
razumjeli smo se

i da zaboravio sam reči FK Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na Otoci.
#samoČelik
kad je več priča o novim klubovima znali ko o SOprta ovaj novi klub ko su šta su odakle su gdje če igrati svoje utakmice?
onaj sportski centar u hotonju sporta,igraju domace tekme u ilijasuBistrik je napisao/la:kad je več priča o novim klubovima znali ko o SOprta ovaj novi klub ko su šta su odakle su gdje če igrati svoje utakmice?
A ekipa je vecinom sastavljena od bivsih igraca iz omladinskih pogona Zelje,Sarajeva I Olimpika.vecinom 95,94 i 93 godista uz par starijih igraca kao sto je brat Veldina Muharemovica koji je golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.