Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Najveća posjećenost na Koševu 230.000 1531.
Pa brate nije bio Boj na Kosevu.Borkan je napisao/la:Najveća posjećenost na Koševu 230.000 1531.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Pa brate nije bio Boj na Kosevu.Borkan je napisao/la:Najveća posjećenost na Koševu 230.000 1531.
Samo napaceni ljudi kao Susic mogu povezati bilino polje i 10 000 ..
jer stadion sada ima 17 000 sjedecih mjesta. Zasto se spominje 10 hiljada umjesto stvarne cifre od 17 - 20 hiljada ljudi.Sam zapad prima 7 000 ljudi..
jer stadion sada ima 17 000 sjedecih mjesta. Zasto se spominje 10 hiljada umjesto stvarne cifre od 17 - 20 hiljada ljudi.Sam zapad prima 7 000 ljudi..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kapacitet Bilinog polja je 15.292 .avenija je napisao/la:Samo napaceni ljudi kao Susic mogu povezati bilino polje i 10 000 ..
Za repku ipak treba veći stadion. Na Bilinom nije loša atmosfera, ali pobogu malo je 15 milja. Grbavica bi bila najbolja za repku, uz financijsku injekciju od nekih 20-tak miliona KM, ali te pare se ne mogu naći na pola puta 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bolje znas od nas zenicana ? Pusti se WikipedieBorkan je napisao/la: Kapacitet Bilinog polja je 15.292 .
A C A B !
Eto ti znaš, idi u upravu i pitaj kolko piše službeno. Iznad ove cifre nije sigurno.. pa pogledaj samo stadion nema šanse da je iznad 15.Emir_ZENICA je napisao/la:Bolje znas od nas zenicana ? Pusti se WikipedieBorkan je napisao/la: Kapacitet Bilinog polja je 15.292 .
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pa dnevno prodjem 20 puta pored stadiona i Ti meni nesto govorisBorkan je napisao/la:
Eto ti znaš, idi u upravu i pitaj kolko piše službeno. Iznad ove cifre nije sigurno.. pa pogledaj samo stadion nema šanse da je iznad 15.
A C A B !
Kad prolazis brojis stolice na prste?Emir_ZENICA je napisao/la:Pa dnevno prodjem 20 puta pored stadiona i Ti meni nesto govorisBorkan je napisao/la:
Eto ti znaš, idi u upravu i pitaj kolko piše službeno. Iznad ove cifre nije sigurno.. pa pogledaj samo stadion nema šanse da je iznad 15.To sto gledas na Wikipediji to je druga stvar
Stadion ima oko 17 hiljada sjedecih mjesta,a moze stat oko 18 hiljada
Mozda i vise,samo da se pusti
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A da se uozbiljis ?Borkan je napisao/la: Kad prolazis brojis stolice na prste?
A C A B !
Neznaš šta bi rekao?Emir_ZENICA je napisao/la:A da se uozbiljis ?Borkan je napisao/la: Kad prolazis brojis stolice na prste?
Uozbilji se ti, kapacitet 15 a lupate 20.. šta bi onda Koševo primalo 60.000, Marakana 90 a Nou Camp 450
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A da se uozbiljis ?Borkan je napisao/la:
Neznaš šta bi rekao?
Uozbilji se ti, kapacitet 15 a lupate 20.. šta bi onda Koševo primalo 60.000, Marakana 90 a Nou Camp 450
Momak,Bilino polje ima oko 17 hiljada , pa Ti vidi
A C A B !
13 IPOL PUTA. vodim evidenciju u rokovniku, ipak se to ne viđa svaki dan.Emir_ZENICA je napisao/la:A da se uozbiljis ?Borkan je napisao/la:
Neznaš šta bi rekao?
Momak,Bilino polje ima oko 17 hiljada , pa Ti vidiA koliko si puta vidio Bilino Polje ? Osim na slikama
ajde sačekat cemo do sutra možda sutra bude 25 000.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Borkan je napisao/la:
13 IPOL PUTA. vodim evidenciju u rokovniku, ipak se to ne viđa svaki dan.![]()
ajde sačekat cemo do sutra možda sutra bude 25 000.
hahahah pa ti si bolestan
A C A B !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ovako bi ako dragi Bog da trebala izgledati Banja Ilidža u Gradačcu 2014. godine 
Jucer su pocele radnje na stadionu gdje ce se zavrsiti istocna tribina (zavrsavanja 2 i 3 dijela Istoka koji ce izgledati kao veliki prvi dio.) i dodavanja 3000 stolica (mislim da ce na istoku pisati ime "Zvijezda" stolicama ali nisam siguran.
Evo 3 slike kako bi trebalo sve izgledat kad se zavrsi
ZAPAD
ISTOK (RD07
)
PARKING I RESTORAN ISPRED STADIONA
Jucer su pocele radnje na stadionu gdje ce se zavrsiti istocna tribina (zavrsavanja 2 i 3 dijela Istoka koji ce izgledati kao veliki prvi dio.) i dodavanja 3000 stolica (mislim da ce na istoku pisati ime "Zvijezda" stolicama ali nisam siguran.
⭐
Odličan bi bio stadion za Zvijezdu 
theboss_RD07 je napisao/la:Ovako bi ako dragi Bog da trebala izgledati Banja Ilidža u Gradačcu 2014. godine
![]()
ZAPAD
![]()
ISTOK (RD07
)
![]()
PARKING I RESTORAN ISPRED STADIONA
daj boze da se uradi i ova zapoceta tribina
- theboss_RD07
- Kontakt:
ma hoce
ima jos 4 god. 
Mislim pise da je zavrsetak radova 2014... Samo nema sanse da ce parking i restoran izgledat ovako
i mislim da ce na istoku (sto se sad radi) pisat "Zvijezda" sa stolicama... valjda ce bit tako .. skoro svi to imaju
Mislim pise da je zavrsetak radova 2014... Samo nema sanse da ce parking i restoran izgledat ovako
i mislim da ce na istoku (sto se sad radi) pisat "Zvijezda" sa stolicama... valjda ce bit tako .. skoro svi to imaju
⭐
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
IDU KLUBOVI TK PREMA GORE.IZGRADJUJEMO SE,MADA KOD NAS ZA TO NEMA POTREBE.I DA SE NEMUČIMO OKO KAPACITETA KOD NAS JE 3.822 ZAPADNA TRIBINA:1.638 ,A ISTOČNA 2.184 MISLIM DA JE DOVOLJNO ZA OVAJ MALI GRAD DA SE STADION POPUNI.MOZDA BI SE U BUDUCNOSTI NEKADA MOGLO OS IZGRADITI IMA MJESTA,ALI KAKVO JE STANJE U NS/BIH NEVJERUJEM U NESTO DOBRO.pozzzz

1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.