Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
slažem se,ali šešir je nemilosrdan
...znaš kako to hoće...

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ako bude takva sudbina preživjeti ćemo, preživjeli smo i gore ali zbog onog dede povratnika Srbina, zbog njegovog sina koji je nekako sklepao radnjicu koja solidno pravi obrt, zbog one nane povratnice u Konjević polje, zbog mog komše Dragana kojem maloljetni huligani razbiju prozor svaki put kad se susretnu BiH-Srbija, zbog maloumnika koji uriniraše na mezarje šehidsko, zbog fašista koji bacaše kamenje na Rijaset beogradski, zbog radnika koji su sad na privremenom radu u RS - moji prijatelji a već su prvi dan imali strašne provokacije na nacionalnoj osnovi od nekoliko po godinama različitih bolesnika, zbog jadnika kojem pukne guma na jednom prevoju u bosanskoj nedođiji nas par mu stanemo i pomognemo kao najrođenijem iako mu na sjedištu stajaše privjesak sa Rašinom slikom, a da su možda neki drugi bili rastavili bi ga sa životom.... itd... itd...
Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam skoro siguran da ćemo u baražau gledati neki ex-yu par. Nikako ne bih volio da igraju Srbija i Bosna, i jednu i drugu bih volio vidjet na EP. Uz malo sreče moje želje bi se mogle i ostvariti 

YNWA!
- NoName
- Kontakt:
Lijepo napisano.ramiral je napisao/la:Ako bude takva sudbina preživjeti ćemo, preživjeli smo i gore ali zbog onog dede povratnika Srbina, zbog njegovog sina koji je nekako sklepao radnjicu koja solidno pravi obrt, zbog one nane povratnice u Konjević polje, zbog mog komše Dragana kojem maloljetni huligani razbiju prozor svaki put kad se susretnu BiH-Srbija, zbog maloumnika koji uriniraše na mezarje šehidsko, zbog fašista koji bacaše kamenje na Rijaset beogradski, zbog radnika koji su sad na privremenom radu u RS - moji prijatelji a već su prvi dan imali strašne provokacije na nacionalnoj osnovi od nekoliko po godinama različitih bolesnika, zbog jadnika kojem pukne guma na jednom prevoju u bosanskoj nedođiji nas par mu stanemo i pomognemo kao najrođenijem iako mu na sjedištu stajaše privjesak sa Rašinom slikom, a da su možda neki drugi bili rastavili bi ga sa životom.... itd... itd...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Svaka cast, pridruzujem se...takodjer sam bio i tad na Marakani, i bit cu opet ako bude trebalo...ramiral je napisao/la:Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?
KLASICNO PITANJE ZA PODJELU I MEDZU NAVIJACIMA I UVREDU NASEM SPAHI.
cuj ... Treba li Emiru Spahicu oduzet kapitensku traku. Sta je to covejk napravio osim samara onom svabi.
POSTAVITE PITANJE - KOGA BI ZA KAPITENA.
p.s. sto se tce Spahe - on ima taj adrenalin kojem mu mnogi zamjere, ali bas to ima autoritet i pritisak kod sudija.
KLASICNO PITANJE ZA PODJELU I MEDZU NAVIJACIMA I UVREDU NASEM SPAHI.

cuj ... Treba li Emiru Spahicu oduzet kapitensku traku. Sta je to covejk napravio osim samara onom svabi.
p.s. sto se tce Spahe - on ima taj adrenalin kojem mu mnogi zamjere, ali bas to ima autoritet i pritisak kod sudija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Napisano prije ovog dvomeca, javilo se mnogo pametnih forumasa i moderatora i napali momka koji je ovo prenio, kao narusava atmosferuBosnier je napisao/la:Uviijek se nadje neko da prospe neku laz i mnogo ga citiraju , ma daj ba samo ignore...Cartman je napisao/la:Znaci istina je da Spahic sastavlja prvih 11.EdinaLedenko je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci

Sad vam se smije u lice.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive
, sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.

ma spaha je kapiten lik igra srcem i bori se a to je ono sto se trazi mozda nema neki kvalitet al se bori ko lavbparena je napisao/la:PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?
KLASICNO PITANJE ZA PODJELU I MEDZU NAVIJACIMA I UVREDU NASEM SPAHI.![]()

to stoji.ali ima nekih drugih mutnih stvari koje lagano izlaze na vidjelobob je napisao/la:ma spaha je kapiten lik igra srcem i bori se a to je ono sto se trazi mozda nema neki kvalitet al se bori ko lavbparena je napisao/la:PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?
KLASICNO PITANJE ZA PODJELU I MEDZU NAVIJACIMA I UVREDU NASEM SPAHI.![]()
Mjenjam anketu 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@space
A sta ti imas od toga sta izlazi na vidjelo ????
Jel ti pase nova svadza ili sve to treba pokriti.
Pa i ja se sa zenom posvadzam pa to ne izlazi na vidjelo.
Ne interesuju nas vidjela - samo rezultati a oni su sad tu.
A sta ti imas od toga sta izlazi na vidjelo ????
Jel ti pase nova svadza ili sve to treba pokriti.
Pa i ja se sa zenom posvadzam pa to ne izlazi na vidjelo.
Ne interesuju nas vidjela - samo rezultati a oni su sad tu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trebo bi promjenitCartman je napisao/la:Mjenjam anketu

Al poste te znam - znam i sta mislis o toj formulaciji.
p.s. pasu ti belaji ? Haaaaaaa
Sto Hasagica uvlacis? Koliko ja znam, nije se uopste bunio.Kobe Bryant je napisao/la:Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive, sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Misimovic Kick out, nebi on meni vise ni zaigro. Onakvo ponasanje nebi trebalo biti dozvoljenu pa cak ni u nasoj reprezentaciji. Miske hvala ti bio si odlican al sad razguli jarane. 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po FB statusu izgleda da se vise nece odazivatCartman je napisao/la:Sto Hasagica uvlacis? Koliko ja znam, nije se uopste bunio.Kobe Bryant je napisao/la:Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive, sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.

Sve uvrijedjene mlade. Stavljaju svoj ego ispred repke...
Nisam u toke kada je Hasagic u pitanju. I on nesto izjavio??
a sad adio ... 

Ma imamo i boljih od Hasagica,realno Libe-Jasmin Buric ,je sigurno iznad Kene a da ne spominjem Sehica..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.