Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VAM
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la VAM » 06 sep 2011, 11:59

slažem se,ali šešir je nemilosrdan :) ...znaš kako to hoće...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 sep 2011, 12:08

Ako bude takva sudbina preživjeti ćemo, preživjeli smo i gore ali zbog onog dede povratnika Srbina, zbog njegovog sina koji je nekako sklepao radnjicu koja solidno pravi obrt, zbog one nane povratnice u Konjević polje, zbog mog komše Dragana kojem maloljetni huligani razbiju prozor svaki put kad se susretnu BiH-Srbija, zbog maloumnika koji uriniraše na mezarje šehidsko, zbog fašista koji bacaše kamenje na Rijaset beogradski, zbog radnika koji su sad na privremenom radu u RS - moji prijatelji a već su prvi dan imali strašne provokacije na nacionalnoj osnovi od nekoliko po godinama različitih bolesnika, zbog jadnika kojem pukne guma na jednom prevoju u bosanskoj nedođiji nas par mu stanemo i pomognemo kao najrođenijem iako mu na sjedištu stajaše privjesak sa Rašinom slikom, a da su možda neki drugi bili rastavili bi ga sa životom.... itd... itd...

Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 sep 2011, 12:58

Ja sam skoro siguran da ćemo u baražau gledati neki ex-yu par. Nikako ne bih volio da igraju Srbija i Bosna, i jednu i drugu bih volio vidjet na EP. Uz malo sreče moje želje bi se mogle i ostvariti :D
YNWA!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 sep 2011, 13:46

ramiral je napisao/la:Ako bude takva sudbina preživjeti ćemo, preživjeli smo i gore ali zbog onog dede povratnika Srbina, zbog njegovog sina koji je nekako sklepao radnjicu koja solidno pravi obrt, zbog one nane povratnice u Konjević polje, zbog mog komše Dragana kojem maloljetni huligani razbiju prozor svaki put kad se susretnu BiH-Srbija, zbog maloumnika koji uriniraše na mezarje šehidsko, zbog fašista koji bacaše kamenje na Rijaset beogradski, zbog radnika koji su sad na privremenom radu u RS - moji prijatelji a već su prvi dan imali strašne provokacije na nacionalnoj osnovi od nekoliko po godinama različitih bolesnika, zbog jadnika kojem pukne guma na jednom prevoju u bosanskoj nedođiji nas par mu stanemo i pomognemo kao najrođenijem iako mu na sjedištu stajaše privjesak sa Rašinom slikom, a da su možda neki drugi bili rastavili bi ga sa životom.... itd... itd...

Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
Lijepo napisano.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 00:25

ramiral je napisao/la:Žrijeb je nemilosrdan, navijam iz sveg srca da se to ne desi, ako se desi opet ću ići na Marakanu kao i prvi put i bodriti svoju državu .. ipak ne trebalo kažem..
Svaka cast, pridruzujem se...takodjer sam bio i tad na Marakani, i bit cu opet ako bude trebalo...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 sep 2011, 00:32

PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?
KLASICNO PITANJE ZA PODJELU I MEDZU NAVIJACIMA I UVREDU NASEM SPAHI. :shock:
cuj ... Treba li Emiru Spahicu oduzet kapitensku traku. Sta je to covejk napravio osim samara onom svabi.

POSTAVITE PITANJE - KOGA BI ZA KAPITENA.

p.s. sto se tce Spahe - on ima taj adrenalin kojem mu mnogi zamjere, ali bas to ima autoritet i pritisak kod sudija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2011, 00:40

Bosnier je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
EdinaLedenko je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci ;)
Znaci istina je da Spahic sastavlja prvih 11. :D
Uviijek se nadje neko da prospe neku laz i mnogo ga citiraju , ma daj ba samo ignore...
Napisano prije ovog dvomeca, javilo se mnogo pametnih forumasa i moderatora i napali momka koji je ovo prenio, kao narusava atmosferu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad vam se smije u lice.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2011, 00:41

Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive :( , sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 sep 2011, 00:43

bparena je napisao/la:PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?
cuj ... Treba li Emiru Spahicu oduzet kapitensku traku. Sta je to covejk napravio osim samara onom svabi.

p.s. sto se tce Spahe - on ima taj adrenalin kojem mu mnogi zamjere, ali bas to ima autoritet i pritisak kod sudija.
ma spaha je kapiten lik igra srcem i bori se a to je ono sto se trazi mozda nema neki kvalitet al se bori ko lav ;)

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 07 sep 2011, 00:52

bob je napisao/la:
bparena je napisao/la:PRVO I JEDINO - KO JE OVAKO NEKOREKTNO ODREDIO OVO PITANJE ?

ma spaha je kapiten lik igra srcem i bori se a to je ono sto se trazi mozda nema neki kvalitet al se bori ko lav ;)
to stoji.ali ima nekih drugih mutnih stvari koje lagano izlaze na vidjelo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2011, 00:56

Mjenjam anketu :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 sep 2011, 00:58

@space
A sta ti imas od toga sta izlazi na vidjelo ????
Jel ti pase nova svadza ili sve to treba pokriti.
Pa i ja se sa zenom posvadzam pa to ne izlazi na vidjelo.
Ne interesuju nas vidjela - samo rezultati a oni su sad tu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 sep 2011, 01:01

Cartman je napisao/la:Mjenjam anketu :D
Trebo bi promjenit ;)
Al poste te znam - znam i sta mislis o toj formulaciji.

p.s. pasu ti belaji ? Haaaaaaa

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2011, 01:22

Kobe Bryant je napisao/la:Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive :( , sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.
Sto Hasagica uvlacis? Koliko ja znam, nije se uopste bunio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 07 sep 2011, 05:22

Misimovic Kick out, nebi on meni vise ni zaigro. Onakvo ponasanje nebi trebalo biti dozvoljenu pa cak ni u nasoj reprezentaciji. Miske hvala ti bio si odlican al sad razguli jarane. :)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2011, 08:33

Cartman je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Hasagic i Misimovic glume nezamjenjive :( , sto se mene tice dovidjenja i prijatno ! ima i onih sto su ponosni i da igraju 5 min ! Dok ima rezultata ja sam uz selektora ! Mada treba ohladiti Ibricica i Zeca mozda i Stilica , pruziti nekom novom sansu , kao neki novi Zahirovic ! Ipak su dosta falili kljucni igraci Pjanic , Salihovic i Spahic.
Sto Hasagica uvlacis? Koliko ja znam, nije se uopste bunio.
Po FB statusu izgleda da se vise nece odazivat :roll:

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 11:37

Sve uvrijedjene mlade. Stavljaju svoj ego ispred repke...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2011, 12:17

Nisam u toke kada je Hasagic u pitanju. I on nesto izjavio??

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 07 sep 2011, 13:05

a sad adio ... :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 sep 2011, 13:16

Ma imamo i boljih od Hasagica,realno Libe-Jasmin Buric ,je sigurno iznad Kene a da ne spominjem Sehica..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.