Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 01:39

nick je napisao/la:
malo ko je reko ovdje da mu je Klicko drag sem onog momka sto je nabrojo da je skolovan, gospodin itd, drugo je sto neko ne shvata da je ovo rutinska pobjeda Klicka koju je odradio taman kako treba... nije on kriv sto ga ne nalupa neko, sto ga niko nije nakautiro... ovaj je imo priliku stao u ringu i nije odradio poso i to je sve, ljudi su na strani klicka jer je lajo, drzo neke glave uso u ring i bjezo od borbe...

Postoje i pobjede na bodovanje, ali protiv ovog lika ni to nije moguce zahvaljujuci realnim sudcima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 jul 2011, 01:40

skyisthelimit je napisao/la:kod Klicka samo valja muzika prilikom ulaska u ring, ostalo nista, nikakva odlika pravog sampiona, djaba njemu 50 pobjeda kad nije imao prave protivnike do veceras
A haye je kao neki protivnik koji je imao 27 borbi i nije pravi teskas cak je i sam klicko rekao da je u teskoj diviziji on nebitan imao je srece da je titulu drzala ona nindže kornjaca valuev.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2011, 01:41

Devil je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to. :roll:
Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.
A ja to pokusao.
Ako dozvolis da pocnem malo primecivati tvoje postove ti si spomenuo da oni ne bi izdrzali ni prvu rundu,zar to nije poredjenje kvaliteta dva boksera? :lol: :roll:
Takvo nesta se ne bi usudili raditi ni bokserski analiticari sa preko 30-40 "godina staza" u ovome a ne nas dvojica.
:mrgreen: :mrgreen:
@bear grylls, dobro pogledat ću. Kako ti kažeš. ;)
@Tile, pričaj o boksu (ako imaš šta), ostavi se moralisanja.

@švabe :mrgreen: šta je ono sa Til Schweigera, da li je napušen ili su promili u pitanju. :D
Vom Jäger zum Gejagten

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2011, 01:41

Titova-Juga je napisao/la:
nick je napisao/la:
malo ko je reko ovdje da mu je Klicko drag sem onog momka sto je nabrojo da je skolovan, gospodin itd, drugo je sto neko ne shvata da je ovo rutinska pobjeda Klicka koju je odradio taman kako treba... nije on kriv sto ga ne nalupa neko, sto ga niko nije nakautiro... ovaj je imo priliku stao u ringu i nije odradio poso i to je sve, ljudi su na strani klicka jer je lajo, drzo neke glave uso u ring i bjezo od borbe...

Postoje i pobjede na bodovanje, ali protiv ovog lika ni to nije moguce zahvaljujuci realnim sudcima.

ovu borbu ova heya nije mogo dobit nikako, samo su ti trebale oci da to vidis, pa nije dva puta napo non stop se povlacio, cjeli mec a ovaj ga kljuco i to je to.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 01:41

skyisthelimit je napisao/la:kod Klicka samo valja muzika prilikom ulaska u ring, ostalo nista, nikakva odlika pravog sampiona, djaba njemu 50 pobjeda kad nije imao prave protivnike do veceras

veceras mu je bio jedan od laksih meceva, jer najmanje je primio udaraca slobodno tako mogu reci :)...bas ste objektivni nema sta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 01:44

Titova-Juga je napisao/la:
nick je napisao/la:

ma brate nisi objektivan :)...znas da nisi znas i sam da je Klicko velikan sto se tice ovog sporta...naravno nikad on nece biti Tayson a posebno za mene nece :)...samo hocu da kazem da dizete beze prasinu oko tog nekakvog Haya za kojeg nismo vala ni znali do unazad neko vrijeme...brate Klicko ga je taman onolikobio bolji za pobjedu to je sigureno, a ovaj nije nista pokazao, sto vise zbog onakvog silnog lajanja ispao je jos veca curica nakon ovog sto je pokazao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jul 2011, 01:44

SaltCityAttack je napisao/la:

veceras mu je bio jedan od laksih meceva, jer najmanje je primio udaraca slobodno tako mogu reci :)...bas ste objektivni nema sta :)
Najmanje je i dao udaraca veceras

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 01:46

naravno najamnje i jest, ali je barem napadao dok se ovaj saginjao ispod pojasa i to jos jendom je pokusao odglumit kao da ga ovaj gura i jos jednom laktom hoce Klicka da udari pred kraj runde ... to je onaj period kad je usla voda u usi, pa kad je znao da ne moze drugacije doci do pobjede .

Ma hajde beze se rapravljamo objektivno dosudjeno sigurno, ali sve u svemu losa prestava jednog i drugog borca i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 01:50

SaltCityAttack je napisao/la: ma brate nisi objektivan :)...znas da nisi znas i sam da je Klicko velikan sto se tice ovog sporta...naravno nikad on nece biti Tayson a posebno za mene nece :)...samo hocu da kazem da dizete beze prasinu oko tog nekakvog Haya za kojeg nismo vala ni znali do unazad neko vrijeme...brate Klicko ga je taman onolikobio bolji za pobjedu to je sigureno, a ovaj nije nista pokazao, sto vise zbog onakvog silnog lajanja ispao je jos veca curica nakon ovog sto je pokazao

Ma kakav Haye, taj nije vidilo boksaca, ali je po meni bio mnogo aktivniji i u jednoj onoj kljucnoj rundi, cini mi se 11-oj, imao Klička u saci, ali tu je sudac lose odradio posao dopustajuci ovome da se odmara na njegovom tijelu.
Sve u svemu, jako, jako losa borba. AMATERSKA rekao bih.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 03 jul 2011, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jul 2011, 01:51

Ma zasluzena pobjeda Klicka, samo su dosadni, mislio sam da bi neko napokon mogao prodrmati teskase, ali nista...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2011, 01:54

Tako je stručnjaci. Do sljedećeg uživanja (za nekog, mučenja ili nerviranja). ;)
Čim se pronađe bolji borac, odmah otvoriti novu temu gdje ćemo (nadam se) pričati malo o hvalospjevima ove plemenite vještine.
Vom Jäger zum Gejagten

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 01:59

Ae laku noć svima :mrgreen: , nemojte š'a zamjerit' ;)

Smrt nacionalizmu !!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 02:06

Dejvid Hej je bio samo jak na rečima i pretnjama. Iako je Britanac najavljivao nokaut, večerašnja borba bila je daleko od zanimljive. Za Klička je ovo bila 14. uzastopna pobeda i sadašnji skor mu je 56-3 (49 nokauta). Hej sada ima 25 pobeda (23 nokauta) i dva poraza.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 jul 2011, 08:13

Ono sinoc je bio smor da valja, nesto Haye napricao, ja sam mislio da ce iznijeti Klicka iz ringa, a i jedan i drugi dok koji pu zamahnu, sto rece Klickov trener, uzmu godisnji odmor. Uglavnom Klicko zasluzeno dobio iz razloga sto je Haye lose radio i nije bio posebno ozbiljan, mada daleko od toga da je i Klicko prelijepo boksovao, ali sasvim dovoljno za pobjedu.

Oni strucnjaci na Novoj TV su toliko "objektivni" da je to cirkus zivi i gluh covjek bi vidio da navijaju za Hayea, mada meni svejedno nisam navijao niti za jednog niti za drugog, osim za dobru borbu, sto nisam imao prliku da vidim sinoc.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 jul 2011, 09:20

Bolje da sam gledao žito kako raste nego onaj "boks" sinoc..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 03 jul 2011, 09:26

Pasodzigera je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to. :roll:
Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.
Zašto bi bio smiješan? Daleko kompetentniji ljudi vrše rasprave , analize od stručnjaka sa foruma. Upravo je tyson gubio od visočijih Lewisa i Holyfielda(2x). Da su obojica u prime timeu bilo bi zanimljivo vidjeti borbu. A to kao da ovaj robot ne bi imao šanse okači mačku o rep. Možemo mi ovdje urlati vlad- robot do sutra ali frajer boxuje školski i uopšte ga ne krivim što ovako boxuje pri kraju karijere. Bio zanimljiv ili ne treba biti psihički jak pa onakav stav zadržati 12 rundi. Vjerovatno se želi povući kao šampion. A ko misli da je bolji, izvoli u ring. NIje to 60kg kategorija da se izmjenjuju udarci kao ništa. I danas je daleko više na kocki da se izgubi nego u vrijeme Alija.

Ovo je sve show biz, daleko je ovo preraslo razmjenu udaraca. Pogledaj samo onu najavu i rivalry build up (preuzeto iz wwe). Pare, samo pare.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 jul 2011, 11:17

ima izazivaca samo treba malo bolje trazit.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 jul 2011, 11:20

David Haye -
Trebao sam ga nokautirati, ali nisam bio u stanju to učiniti. Dao sam sve od sebe, ali nije bilo dovoljno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 jul 2011, 11:24

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2011, 12:08

[youtube][/youtube]

:lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 3 gosta.