Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Marseille84
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Ima li koji link za 12-ku a da je provjeren
!? Jeli yebeno krekovat ?

- tyler durden
- Kontakt:
ma treba biti iskren i priznat, da su i fifa 2012 a i pes2012,igre nemoguce za igrat 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zato sto ste navikli da uzmete Ronalda i Messija i prolazit 5-6 igraca i davati golove sa 30m ... PES i FIFA nikad bolji i realniji.tyler durden je napisao/la:ma treba biti iskren i priznat, da su i fifa 2012 a i pes2012,igre nemoguce za igrat
Osim slobodnjaka,lakse je penale braniti nego slobodnjake,zato sto je 90% sanse da ce biti gol,a u pravom životu i nisu toliko sanse,posebno sa udaljenosti preko 25 metara.
Isto malo je tesko odbranu igrati,najvise se iznerviram kad zadnji vezni ili neko takav pocne driblat,tu ga moras sa klizecim zaustaviti.
Isto malo je tesko odbranu igrati,najvise se iznerviram kad zadnji vezni ili neko takav pocne driblat,tu ga moras sa klizecim zaustaviti.

- harebianconero
- Kontakt:
Jes da mi je FIFA 12 bolja i da nju igram, al sam oplak'o na ovoAdnel je napisao/la: [youtube][/youtube]

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- raul-zakon
- Kontakt:
E ovo za odbranu si 100% u pravu, jbt, mojih šestorica u odbrani on jedan i prolazi skoro svaki put !Narin je napisao/la:Osim slobodnjaka,lakse je penale braniti nego slobodnjake,zato sto je 90% sanse da ce biti gol,a u pravom životu i nisu toliko sanse,posebno sa udaljenosti preko 25 metara.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
evo odigrao prvu utakmicu na top player sa barcom protiv uniteda..
3-3, svidja mi se što se mora igrati na pas igru, golmani su malo slabi, šut u njih često se odbija previše..
inače igra veoma zadovoljavajuća
3-3, svidja mi se što se mora igrati na pas igru, golmani su malo slabi, šut u njih često se odbija previše..
inače igra veoma zadovoljavajuća
Nil Satis Nisi Optimum
Ono sto me najvise nervira kao sto @Narin kaze...slobodnjaci, frajer sa 25-30 metara zabije prelagano gol...
Nego, ima li neko patch za stadione..hocu Anfield.
Evo da vam kazem malo za odbranu....nemojte nikad trcati na protivnika u odbrani, samo strelicama pokrivajte gol i drzite R2... lakse cete uzeti loptu...uglavnom isprobajte na treningu.
Nego, ima li neko patch za stadione..hocu Anfield.

Evo da vam kazem malo za odbranu....nemojte nikad trcati na protivnika u odbrani, samo strelicama pokrivajte gol i drzite R2... lakse cete uzeti loptu...uglavnom isprobajte na treningu.
Zadnja izmjena: ILoveLFC, dana/u 09 okt 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
samo zato što možete s ronaldom& co. pretrčat od svoje to tuđe stative, pri tom izvest milion driblinga, popit čaj i pojest pitu u šesnaestercu i loptu ubacit' u goharis10 je napisao/la:pesu 6 ne mogu pera odbit ni jedan pes a bogami ni fifa

e ala ste ga pametnii...
malo više teamworka vam treba za novi PES

nije zbo toga,jer kad ubacis shollymov gameplay u pes 6 bude duplo teze igrati a finte ostanu,znaci milion nepredvidjenih situacija,greske golmana,ma jednostavno najbolji pes,jos samo se ceka shollymov novi patch koji ce da grmi!
Pa hajde nekome tko predobro igra obranu pređi s Ronaldom od stative do stative na PES - u 6, igra treba biti igriva, a ne znanost kao ova sr.anja što prave od PES - a..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- tyler durden
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Zato sto ste navikli da uzmete Ronalda i Messija i prolazit 5-6 igraca i davati golove sa 30m ... PES i FIFA nikad bolji i realniji.tyler durden je napisao/la:ma treba biti iskren i priznat, da su i fifa 2012 a i pes2012,igre nemoguce za igrat
da, da ! e bas zbog toga, PES i Fifu sam igrao samo da bi uzeo Ronalda i predriblao protivnicku ekipu pa onda svoju ,i zabio gol s centra,glavom!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Još mi picture quality low a šteka mi igram Francuska - BiH na Stade De France - u i šteka, a igram Become a Legend možda malo šteka ali u biti je extra..... Možda šteka na Exibithion jer je jača grafika mislim više detalja ali nezz.....
šolim 2011/12 izašao u avgustu sine, sad ide updateharis10 je napisao/la:nije zbo toga,jer kad ubacis shollymov gameplay u pes 6 bude duplo teze igrati a finte ostanu,znaci milion nepredvidjenih situacija,greske golmana,ma jednostavno najbolji pes,jos samo se ceka shollymov novi patch koji ce da grmi!
Mozel mi neko obajsnit zasto su ovoliko golmani ocajni na pes 2012 i moze li se ovo nekako popravit il se samo meni cini al svaki iole ozbiljni sut je gol ....
povećaj im ocjene pa neće bit slabi, tako mi rješavamo u patchevimafifa09 je napisao/la:Mozel mi neko obajsnit zasto su ovoliko golmani ocajni na pes 2012 i moze li se ovo nekako popravit il se samo meni cini al svaki iole ozbiljni sut je gol ....

Plivadon je napisao/la:povećaj im ocjene pa neće bit slabi, tako mi rješavamo u patchevimafifa09 je napisao/la:Mozel mi neko obajsnit zasto su ovoliko golmani ocajni na pes 2012 i moze li se ovo nekako popravit il se samo meni cini al svaki iole ozbiljni sut je gol ....dovedeš svakog do 90 pa da vidiš
Nije u tome fol nego je fol u tome sto je konami usro' motku izgleda sa golmanima pravo nema razlike ko brani svi su u "pet deka" i primaju golove moguce i nemoguce sto nije bio slucaj u proslom pes.u ....
nisam ti ja sin,naravno da sam pod ovim mislio na update!hvala ti na informaciji prosvjetlio si me
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije to do golmana, to je do one lopte tkz Jabulani.
Napravili su bas onako kao sto je bilo na Svjetskom prvenstvu, svaki sut je zavrsavao u golu ili je golman odbijao u peterac.

Napravili su bas onako kao sto je bilo na Svjetskom prvenstvu, svaki sut je zavrsavao u golu ili je golman odbijao u peterac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Razumijem ove što govore da je igra zahtjevna, teža u odnosu na prošle naslove (ovdje mislim i na FIFA 12), no gameplay i nije tako loš da se ne može igrati. Naprotiv, jače provjere i utakmice su potrebne jer nije zanimljivo nabiti kvalitet igračima, onda driblati do mile volje i bušiti protivnike kada vam je ćejf. Ovako treba naučiti vladati igračima, loptom, snalaziti se i reagovati brže i bolje, te biti efikasan onda kada vam se pruži prilika.
Jedina zamjerka s moje strane je to što su slobodni udarci i penali (pomalo) nerealni. Vjerujte da još ne znam kako da s golmanom branim penal na FIFA-i.
Jedina zamjerka s moje strane je to što su slobodni udarci i penali (pomalo) nerealni. Vjerujte da još ne znam kako da s golmanom branim penal na FIFA-i.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.