Najteze je u ovom sportu balansirati izmedju slave, popularnosti i rezultata. Cesti su primjeri skakaci se pojave, oduseve, traju godinu-dvije-tri i nestanu. Nieminen, Goldberger, Hanavald, Bystoel, Laitinen, Janda i slicno
Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Preforsirao se on dobro, tako da mislim da vishe nikada nece biti kao sto je bio. Zeznut je ovo sport, zato je Ahonen ziva legenda jer je covjek preko 10 godina konstantno bio medju prvih 10.
Najteze je u ovom sportu balansirati izmedju slave, popularnosti i rezultata. Cesti su primjeri skakaci se pojave, oduseve, traju godinu-dvije-tri i nestanu. Nieminen, Goldberger, Hanavald, Bystoel, Laitinen, Janda i slicno
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Preforsirao se i ja mislimAdmir_Sa je napisao/la:Preforsirao se on dobro, tako da mislim da vishe nikada nece biti kao sto je bio. Zeznut je ovo sport, zato je Ahonen ziva legenda jer je covjek preko 10 godina konstantno bio medju prvih 10.
I Malys je bio uvijek konstantan ,Schmit i Kasai su dugo tu ali nisu uvijek konstantni
da se i ja sjetim nekolcine
Sigurd Petersen(gdje je on )Andreas Kuetel,Rok Benković osvoji titulu svjetskog prvaka i nigdje ga više,Andi Widhelcel ,Primož Peterka i dr
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa dobro ne mozes reci da Widhoelzl nije bio konstantan,uvek je bio tu negde u top 5,nikada nije ispadao.On je retko uzimao individualne nagrade,ali je zato bio vazna karika Austrije u timu.Ima 4 ili 5 timskih medalja,dok individualnih nema mozda 2-3.
Po meni je veci lik bio ruzni Hollwarth,kakav je to pacijent bio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne bi se složio sa tobom ,po meni je on bio konstantan ,Devil je napisao/la:Pa dobro ne mozes reci da Widhoelzl nije bio konstantan,uvek je bio tu negde u top 5,nikada nije ispadao.On je retko uzimao individualne nagrade,ali je zato bio vazna karika Austrije u timu.Ima 4 ili 5 timskih medalja,dok individualnih nema mozda 2-3.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Da , i po meni je Helvart bio konstantan onih nekoliko sezona ... Nije bilo takmicenja da nije bio medju prvih 10 ,ako ne i 5 .
Neko spomenu Šlirija , da se istrošio već
Nebi rekao baš. Šliri je povrijeđen koliko ja znam , i mislim da će se vratiti još jači i bolji 
Neko spomenu Šlirija , da se istrošio već
Najveći je Sven Hanavald, pričajte šta hoćete. Rekorder novogodišnje turneje (osvojio sve 4 skakaonice), svjetski kup ima osvojen,... i još x stvari. Ali, da se vratimo u sadašnjost i na temu; - Hofer i Tepeš su napravili takvu stvar da ima velike šanse da se više ne "potuče" rekord ijedne skakaonice. Ovi bodovi na koeficijent vjetra su doslovno uništili skokove. Pa 'bem mu miša, narod hoće skokove od 140 metara da se baca u delirijum da se rekordi obaraju, a ne da neko sa 120 metara osvoji takmičenje a onaj koji je skočio 140 metara bude 5 ili 6 zbog glupog vjetra, daj molim te... Pravila treba pod hitno mjenjati, kada ova dvojica to shvate bit će kasno.
Btw. Puno ime mladog Finca je Anssi Kolvuranta.
Btw. Puno ime mladog Finca je Anssi Kolvuranta.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Schlierenzauer se vraća sutra
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Dobar je vojnicina bioDevil je napisao/la:Pa dobro ne mozes reci da Widhoelzl nije bio konstantan,uvek je bio tu negde u top 5,nikada nije ispadao.On je retko uzimao individualne nagrade,ali je zato bio vazna karika Austrije u timu.Ima 4 ili 5 timskih medalja,dok individualnih nema mozda 2-3.
Strašno je razočarao u kvalifikacijama, jedva se plasirao.Ted Mosby je napisao/la:Schlierenzauer se vraća sutra
Spammer
- neutralan__
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
za sad je prviAulleTa je napisao/la:Strašno je razočarao u kvalifikacijama, jedva se plasirao.Ted Mosby je napisao/la:Schlierenzauer se vraća sutra
Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
kakva prva serija svi u 5 bodova u 2 metra jedva cekam drugu seriju
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
igro sam malysa u prvih 3,2.2 kvota
sto je bugarin diskvalificiran

sto je bugarin diskvalificiran
Rođen s tobom da budem
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ima li gore skakaonice od ove u Insbrucku ,meni inače najmrža skakaonica ,najduži skok 129 metara jbm ti skakaonicu ,
trenutni poredak:
1.Morgi
2.Malys
3.Hilde
4.Aman
5.Karelin
6.Fetner
sve je moguće u drugoj ,
trenutni poredak:
1.Morgi
2.Malys
3.Hilde
4.Aman
5.Karelin
6.Fetner
sve je moguće u drugoj ,
u 15 : 02
pocinje druga serija
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kako sam ja razumio,nesto mu nije bilo u redu sa skijama.Valjda duzina skija nije bila proporcionalna njegovoj tezini.Faraon iz Visokog je napisao/la:igro sam malysa u prvih 3,2.2 kvota
sto je bugarin diskvalificiran![]()
Uglavnom,zasrali su ga i to dobro sa ovim vjetrom.Car skokova i jest u tome da nema svako iste uvjete i da neko ima vise srece.
Steta sto Janne ne udje u drugu seriju danas,zato nemam nekog favorita.Nekako mi je najdrati Matti,al Morgi ce sigurno uzeti bez obzira sto je sve u 2 metra.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jutarnja Zvezda ponovo prelepo,mislim da je ovim skokom i obezbedio pobedu na turneji,sada ima mislim 27 bodova vise od Ammana.Ovi skokovi sa obzirom na konfiguraciju Bergisela,su bili i najuzbudljivi do sada na turneji,nekoliko lepih skokova.
Krivo mi zbog malog Zaografskog sto ga diskvalikovase,ali talenat je samo takav i bice veliki skakac u buducnosti nadam se .
Krivo mi zbog malog Zaografskog sto ga diskvalikovase,ali talenat je samo takav i bice veliki skakac u buducnosti nadam se .
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.