svih prvih deset ste skinuli ,niste drugi ,pa ne mogu da vjerujem

Tačan odgovor je :
2. Guangzhou – 24.9 milijuna stanovnika
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam![]()
![]()
Kako i gdje su nastala jezera u sredistu Afrike?
Središte afrike,tektonskim putem naravno.Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam![]()
![]()
Profesorice jestel to vi?Arnelinho je napisao/la:Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam![]()
![]()
Mogu nastati pomicanjem kontinenata, urušavanjem vulkana, ledenjaka pa čak i kod pada meteora. Naravno postoje i umjetna jezera. Ugasli vulkani i oni koji su neaktivni na vrhu imaju šupljinu koja se počinje puniti kišom, ili rastopljenim snijegom, te na taj način nastaje okruglo jezero, koje nazivamo Kratesko jezero.Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Profesorice jestel to vi?Arnelinho je napisao/la:Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam![]()
![]()
Kako i gdje su nastala jezera u sredistu Afrike?![]()
![]()
![]()
![]()
Sheyi, i ti si pogodio, al' Arnela postavlja
VolimLiverpool je napisao/la:Saudijska Arabija.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 54 gosta.