NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96
hehehe.. samo da udjemo u PL ..
-- Sila Nebeska Bihać --
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
hehe.. hvala na podrsciLjumani_Banovici je napisao/la:Hajde prijatelji sto brze u PL ... sve najbolje iz Banovića

-- Sila Nebeska Bihać --
Ma nikad se vi vratiti necete

Pa kad si se ti takav uspio prijaviti na ovaj forum, onda se i mi mozemo vratiti u PL.Palermo je napisao/la:Ma nikad se vi vratiti necete![]()
B0SANAC je napisao/la:Pa kad si se ti takav uspio prijaviti na ovaj forum, onda se i mi mozemo vratiti u PL.Palermo je napisao/la:Ma nikad se vi vratiti necete![]()

Pozdrav iz Orasja, jos se sjecam Svinjskog

- neutralan__
- Kontakt:
pa jbt palermo ti poceo redom zajebavat cc
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ma to ja malo da ih motivisem da se vrate, sramota da GOSK Gabela udje u PL, a jos veca sramota da drugi klub iz capljine ima takodje sanse da se za isto izbori, stvarno sramotaneutralan__ je napisao/la:pa jbt palermo ti poceo redom zajebavat cc

- neutralan__
- Kontakt:
ja ba stv to su sela kad bi se poredili sa BihaćomPalermo je napisao/la:ma to ja malo da ih motivisem da se vrate, sramota da GOSK Gabela udje u PL, a jos veca sramota da drugi klub iz capljine ima takodje sanse da se za isto izbori, stvarno sramotaneutralan__ je napisao/la:pa jbt palermo ti poceo redom zajebavat cc

ma jasta par stanovnika, a bihac je ipak prestolnica uskog kantonaneutralan__ je napisao/la:ja ba stv to su sela kad bi se poredili sa BihaćomPalermo je napisao/la:ma to ja malo da ih motivisem da se vrate, sramota da GOSK Gabela udje u PL, a jos veca sramota da drugi klub iz capljine ima takodje sanse da se za isto izbori, stvarno sramotaneutralan__ je napisao/la:pa jbt palermo ti poceo redom zajebavat cc

- SN96_FOREVER
- Kontakt:
UNSKI BISERUUUUUUUUU!!!
))))))))

-- Sila Nebeska Bihać --
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Cekajte ljudi malo, nećemo sada seljački prozivati druga mjesta i klubove iz manjih sredina. Ja navijam za Jedinstvo, ali ako neko igra bolji nogomet, pa makar to bilo selo, nema se tu sta prigovarati!!! Ne mozemo tako!
Uzmite Siroki Brijeg, Modricu, Citluk, sve prvaci drzave, a mala mjesta. Fudbal igra onaj ko ima pare. Imate jedan Hofenhajm, milionski budzet a malo selo, ili Lens u Francuskoj gdje stadion ima veci kapacitet dva puta nego sto to mjesto ima stanovnika. U Engleskoj ligi svaka ulica ili bulevar skoro da ima svoj nogometni klub. A BiH j emala drzava.
Meni licno smeta to sto je GOSK prvi na tabeli, a od nas za 7.min primio 3 gola. I da takva ekipa udje u PL?
Uzmite Siroki Brijeg, Modricu, Citluk, sve prvaci drzave, a mala mjesta. Fudbal igra onaj ko ima pare. Imate jedan Hofenhajm, milionski budzet a malo selo, ili Lens u Francuskoj gdje stadion ima veci kapacitet dva puta nego sto to mjesto ima stanovnika. U Engleskoj ligi svaka ulica ili bulevar skoro da ima svoj nogometni klub. A BiH j emala drzava.
Meni licno smeta to sto je GOSK prvi na tabeli, a od nas za 7.min primio 3 gola. I da takva ekipa udje u PL?
MENI MOJE, A VAMA VASE
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
jos malo pa ce poceti pripreme u Jedinstvu ..
nadajmo se da ce biti nekih pojacanja
)
nadajmo se da ce biti nekih pojacanja

-- Sila Nebeska Bihać --
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Moli boga da se odrzi i ovaj tim na mjestu koji je bio u jesenjem dijelu.SN96_FOREVER je napisao/la:jos malo pa ce poceti pripreme u Jedinstvu ..
nadajmo se da ce biti nekih pojacanja)
MENI MOJE, A VAMA VASE
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
ma bice to sve rijesene do 20-ogF.G.R. HARMANI je napisao/la:Moli boga da se odrzi i ovaj tim na mjestu koji je bio u jesenjem dijelu.SN96_FOREVER je napisao/la:jos malo pa ce poceti pripreme u Jedinstvu ..
nadajmo se da ce biti nekih pojacanja)

-- Sila Nebeska Bihać --
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
jos nikakvih pojacanja u Jedinstvu osim ona tri Kuvajcana sto bih trebala igrati u drugoj polusezoni..
-- Sila Nebeska Bihać --
- neutralan__
- Kontakt:
sta ima kod vas imal pojacanja,hocetel moc u PL?? pozz
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Tesko da cemo u PL, ali ja se jos nadam. Gosk nam bjezi 5 bodova, raspored u proljetnom dijelu nam ne ide u prilog nikako u odnosu na Capljinu i Gosk, a mislim i da su financijski jaci sto je presudno. Znas i sam. Nesto kruze price po gradu o nekim boljim danima i nekim boljim naznakama za buducnost, u sta ja licno cisto sumnjam, jer to isto slusam vec 12 god.neutralan__ je napisao/la:sta ima kod vas imal pojacanja,hocetel moc u PL?? pozz
U svakom slucaju hvala na podrsci

MENI MOJE, A VAMA VASE
- neutralan__
- Kontakt:
ajooj bas mi ja zao volio bih da vi udjete valjda ce te poslozit sve kockiceF.G.R. HARMANI je napisao/la:Tesko da cemo u PL, ali ja se jos nadam. Gosk nam bjezi 5 bodova, raspored u proljetnom dijelu nam ne ide u prilog nikako u odnosu na Capljinu i Gosk, a mislim i da su financijski jaci sto je presudno. Znas i sam. Nesto kruze price po gradu o nekim boljim danima i nekim boljim naznakama za buducnost, u sta ja licno cisto sumnjam, jer to isto slusam vec 12 god.neutralan__ je napisao/la:sta ima kod vas imal pojacanja,hocetel moc u PL?? pozz

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako ne udjete ove, onda necete ni iduce.. Rudar je na redu..F.G.R. HARMANI je napisao/la:Tesko da cemo u PL, ali ja se jos nadam. Gosk nam bjezi 5 bodova, raspored u proljetnom dijelu nam ne ide u prilog nikako u odnosu na Capljinu i Gosk, a mislim i da su financijski jaci sto je presudno. Znas i sam. Nesto kruze price po gradu o nekim boljim danima i nekim boljim naznakama za buducnost, u sta ja licno cisto sumnjam, jer to isto slusam vec 12 god.neutralan__ je napisao/la:sta ima kod vas imal pojacanja,hocetel moc u PL?? pozz

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM