NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Dobra utakmica danas, svaka čast momcima. Za razliku od drugih koji su došli sa sudijama ova je bila nadigravanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad kad nam je trener otisao red je da ti se neko i zahvali na ljepom komentaruZoom088 je napisao/la:Ovim putem zelim da se uime FK Radnicki i Predsjednika zahvalim svima u Jajcu na doceku, gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, ljubaznosti i svemu sto se desavalo za vrijeme naseg boravka na Mracaju.
Pokazali ste se kao odlicni domacini i ekipa vrijedna postovanja. Drago mi je takodjer da su trener, svi igraci i dobar dio objektivne publike Metalleghe-a redom rekli kako smo najbolja ekipa koja je u ovoj sezoni dosla u Jajce.
Gostoprimstvo ce vam biti uzvraceno kad se ponovo sretnemo u Lukavcu.
Veliki pozdrav za kraljevski grad!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Čestitke Turbini na pobjedi,a nadam se da ce ovi naši talijani,ovog trenera šutnit,ima sve na raspolaganju,a ne može ni boda sa gostovanja donijeti,koliko bi tek izgubili da je ovih turbininih sedam kažnjeni igralo???????? 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nećemo mi ovdje još dugo Premier ligu gledati. A njega su šutali svugdje tako da me ne bi iznenadilo i ovdje da mu se desi isto. Nadam se da će on odgovoriti na ovo jer je i on tu negdje na forumu, bar bio do skoro.josip3 je napisao/la:Čestitke Turbini na pobjedi,a nadam se da ce ovi naši talijani,ovog trenera šutnit,ima sve na raspolaganju,a ne može ni boda sa gostovanja donijeti,koliko bi tek izgubili da je ovih turbininih sedam kažnjeni igralo????????
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Nije do trenera,loš teren u Jablanici i masna jagnjetina su najveći krivci za današnji poraz,vjerujte nije do Bašića to je veliki stučnjak 

Ajd sto se izgubi u gostima ali od 11 gostujucih utakmica na 8 utakmica se nije ni gol postigao.
Znamo da nije lako u gostima igrati,ali da ne znam protiv koga se igra mozes postaviti ekipu tako da je u stanju zabiti gol,samo protiv Orasja,Igmana i Jedinstva se dobilo u gostima,a te ekipe u tom trenutku nisu imale ni glavu ni rep i svatko ih je mogao dobiti.
Znamo da nije lako u gostima igrati,ali da ne znam protiv koga se igra mozes postaviti ekipu tako da je u stanju zabiti gol,samo protiv Orasja,Igmana i Jedinstva se dobilo u gostima,a te ekipe u tom trenutku nisu imale ni glavu ni rep i svatko ih je mogao dobiti.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
jajce123 je napisao/la:Ajd sto se izgubi u gostima ali od 11 gostujucih utakmica na 8 utakmica se nije ni gol postigao.
Nemoj tako biti oštar mislit če netko da je do trenera

Iznenadili ga juniori Turbine,svakom se desijosip3 je napisao/la:jajce123 je napisao/la:Ajd sto se izgubi u gostima ali od 11 gostujucih utakmica na 8 utakmica se nije ni gol postigao.
Nemoj tako biti oštar mislit če netko da je do trenera

Da,dok je njega bit će i "iznenađenja" 

Nesmijemo pretjerivati podnijet će ostavku pa nećete imati trenerajosip3 je napisao/la:Da,dok je njega bit će i "iznenađenja"

Kamo sreće da se to desi,ali nažalost morat čemo ga mi još trpit kuknjavaForlan je napisao/la:Nesmijemo pretjerivati podnijet će ostavku pa nećete imati trenerajosip3 je napisao/la:Da,dok je njega bit će i "iznenađenja"Znaš kako se na forumu naljutio i nema ga više
Moguče je da je opet Čelo (Knežević) kriv i za ovaj poraz od turbine 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
To ne mogu da shvatim nikako, ekipa koja ima pare u gradu kojem su ljudi željni fudbala dva lika (minimalno) štimaju utakmice i niko da ku*cem mrdne zbog toga. Žalosno majke mi, sve je to fino izgledalo u prvom dijelu par bodova do vrha i onda sve zasraše u drugom dijelu, ovo je bila sezona u kojoj se moralo doći do PLBiH, sad će to puno teže ići.josip3 je napisao/la:Moguče je da je opet Čelo (Knežević) kriv i za ovaj poraz od turbine
Matej Delač
Matej Delač
Kako su krenuli,neće ih ljudi biti još dugo željni,kako prvenstvo odmiče sve manje ljudi ih gledaDrustveniParazit je napisao/la:To ne mogu da shvatim nikako, ekipa koja ima pare u gradu kojem su ljudi željni fudbala dva lika (minimalno) štimaju utakmice i niko da ku*cem mrdne zbog toga. Žalosno majke mi, sve je to fino izgledalo u prvom dijelu par bodova do vrha i onda sve zasraše u drugom dijelu, ovo je bila sezona u kojoj se moralo doći do PLBiH, sad će to puno teže ići.josip3 je napisao/la:Moguče je da je opet Čelo (Knežević) kriv i za ovaj poraz od turbine

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Znam za publiku, tu sam, vidim sve. A što se štimanja tiče svi sve znaju ali svi šute.josip3 je napisao/la:Kako su krenuli,neće ih ljudi biti još dugo željni,kako prvenstvo odmiče sve manje ljudi ih gledaDrustveniParazit je napisao/la:To ne mogu da shvatim nikako, ekipa koja ima pare u gradu kojem su ljudi željni fudbala dva lika (minimalno) štimaju utakmice i niko da ku*cem mrdne zbog toga. Žalosno majke mi, sve je to fino izgledalo u prvom dijelu par bodova do vrha i onda sve zasraše u drugom dijelu, ovo je bila sezona u kojoj se moralo doći do PLBiH, sad će to puno teže ići.josip3 je napisao/la:Moguče je da je opet Čelo (Knežević) kriv i za ovaj poraz od turbineA temu štimanja utakmica teško je i načeti u gradu jer se svi postovi na facebooku,jajačkim portalima odmah brišu,blokiraju,jednom riječju ne smiješ ih ni krivo pogledati,izgleda da bi htjeli da svi pred njima
![]()
![]()
Matej Delač
Matej Delač
Ma izače istina kad-tad na vidjelo 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Al' će vjerovatno biti prekasno.josip3 je napisao/la:Ma izače istina kad-tad na vidjelo
Matej Delač
Matej Delač
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne poznajem situaciju u klubu i u gradu, ali možda ne žele u PL u kojem će 99% sigurno ispasti, bolje je napasti je sljedeće sezone, nagrada je sigurno veća ući u ligu 12 nego u ligu 16 gdje ispada šest klubova.
Hayley <3
Prijatelju moj teško sa ovih par šminkera mi igdje možemo,eventualno u drugu ligu opetbadblueboylivno je napisao/la:Ne poznajem situaciju u klubu i u gradu, ali možda ne žele u PL u kojem će 99% sigurno ispasti, bolje je napasti je sljedeće sezone, nagrada je sigurno veća ući u ligu 12 nego u ligu 16 gdje ispada šest klubova.

Treneru i igračima ne fali ni ptičjeg mlijeka,zaštičeni ko sibirski medvjedi,a ne mogu jednu Turbinu (svaka čast momcima,pokazali su kako se bori za svoj klub

Ne talasajte sad ce administrator iz Bugojna da to pobriše () koji nekad prati i utakmice u Jajcu. Klub ima para,ali igra je nikakva, prosječni i limitirani igraci koji su preplaćeni za igre koje pružaju sa platama od 2000-4000!!! (Tako se priča) i sa budžetom kao Mladost i Goražde zajedno (po pričama nekih ljudi koji su bliski klubu i koji su dobili nogu, klub dobija preko 500000)!!!