Slazem se ... dok bi u humoristicnim izdvojio How I met your mother i ChuckM4kaveli je napisao/la:A od novijih serija, koje su vam najbolje ?
Meni je Prison Break ubjedljivo najjaca serija !
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo isprovocirali smo jos jedan zemljotres u zenici. 
Nije dugo bio...vec sam poceo da se pitam sta je s njim.Donnie Darko je napisao/la:evo isprovocirali smo jos jedan zemljotres u zenici.
Jel zemljotres ?
Ja konto brat mi hoda po kuci, a ono stvarno ..
Aj neka ga, nije ih dugo bilo
Ja konto brat mi hoda po kuci, a ono stvarno ..
Aj neka ga, nije ih dugo bilo
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako odjednom postasmo bezidejni
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sve smo ispucaliMaestro^^ je napisao/la:Kako odjednom postasmo bezidejni.
Jeste li gledali mozda Princ iz Bel Aira, Cosby show i tako te serije ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zbog ovoga sam i najvise zapamtio Raula kao igraca
[youtube][/youtube]
Kako sam voli ovaj crtani ,sigurno ga je mnogo vas gledalo na RTL-u,ja sam svaki dan jedva iscekaivao novu epizodu.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako sam voli ovaj crtani ,sigurno ga je mnogo vas gledalo na RTL-u,ja sam svaki dan jedva iscekaivao novu epizodu.
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj, pošteno se ismijah.
Neko je spomenuo Zijaha Sokolovića i "Otvori, otvori". Sjećam se da to nisam propuštao. Posebno zanimljiv mi je bio onaj stari čiča što priča neke poučne priče. Nego, zna li neko gdje su sad one dvije blizankinje?
Bacih pogled na youtube i ima samo jedan klip, ali sa usranim zvukom.
Čudi me da niko nije naveo "Memoare porodice Milić".
[youtube][/youtube]
Ah, tu je i genijalni Stripy.
[youtube][/youtube]
Od sapunica, gledao sam samo jednu
. Riječ je o Sunset Beachu.
Jbg, šta dijete zna. 
Neko je spomenuo Zijaha Sokolovića i "Otvori, otvori". Sjećam se da to nisam propuštao. Posebno zanimljiv mi je bio onaj stari čiča što priča neke poučne priče. Nego, zna li neko gdje su sad one dvije blizankinje?
Čudi me da niko nije naveo "Memoare porodice Milić".
[youtube][/youtube]
Ah, tu je i genijalni Stripy.
[youtube][/youtube]
Od sapunica, gledao sam samo jednu
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stripy je bio luuuuuud.... eh da li je to uticalo na dijete ali i ja se isto smijem kao on.. nema šanse niko da ne nabaci kez kad je u mojoj blizini dok se kliberim...
Porodica Milić.. baš dječiji dobar serijal...
A Sunset Beach i Meg sa Benom... hahahahahahahahahah
bila jedna moja haverica furala se na Meg.... 'bla je ona.. nikad ne znam kako ista završi.... 3024820 epizoda...
Porodica Milić.. baš dječiji dobar serijal...
A Sunset Beach i Meg sa Benom... hahahahahahahahahah
bila jedna moja haverica furala se na Meg.... 'bla je ona.. nikad ne znam kako ista završi.... 3024820 epizoda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sad sam tek vidio ovu temu i sadržaj je puno bolji nego što naslov nagovještava...sad sam prelistao 10-ak stranica i koliko vidim niko nije postavio jednu dječiju seriju koju sam gledao svako jutro. Sad sam guglao i našao naziv "Lizzie McGuire", a glavna glumica je bila
Nemojte samo reć da sam jedini ovo gledao.

Nemojte samo reć da sam jedini ovo gledao.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja nema sta nisam gledao..Gledao sam i Memoare porodice Milic..Takodjer se sjecam da sam gledao Buffya,ona sto se bori protiv vampira i to je stara serija pravo..
I bas sam volio gledati na OBNU seriju "Saved by the bell",ja mislim da su je prevodili skolsko zvono,ili tako nesto..
I bas sam volio gledati na OBNU seriju "Saved by the bell",ja mislim da su je prevodili skolsko zvono,ili tako nesto..
Hajd kad se svi prisjećate, da i ja štagod navedem:
Pervanova "Obećana zemlja", predobra stvar
onaj mali Kurent (il' kako se zove) sa nekakvom frulom što je upravljao ljudima, pa malo i đavola prco i tako
, pokušao sam nać' na netu al nema nigdje
Leteći medvjedići, još uvijek koristim izrad "ljudetine" koje sam čuo od one lasice
ponekad se prisjetim starih stvari na ovoj stranici http://www.sikara-net.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; ima dosta starih crtanih filmova, serija i filmova
Pervanova "Obećana zemlja", predobra stvar
onaj mali Kurent (il' kako se zove) sa nekakvom frulom što je upravljao ljudima, pa malo i đavola prco i tako
Leteći medvjedići, još uvijek koristim izrad "ljudetine" koje sam čuo od one lasice
ponekad se prisjetim starih stvari na ovoj stranici http://www.sikara-net.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; ima dosta starih crtanih filmova, serija i filmova
Nedeljom:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sve kontam Monolog nikad nije bio mali
, još kad bi se admin pojavio i rekao svoja iskustva, ugođaj bi bio potpun
Joj Memoari pa koliko sam samo puta to gledao u reprizama
Bio je prije onaj cuko Budy i svaki put igrao neki drugi sport, sjećate se
film
Joj Memoari pa koliko sam samo puta to gledao u reprizama
Bio je prije onaj cuko Budy i svaki put igrao neki drugi sport, sjećate se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sjeca li se ko ovog idola ?

Ja imam figure ovih likova i dan danasemir18 je napisao/la:
Dobra je tema pravo,eh kad se sjetim 1,2 imo tad satelitsku na njemackom definitivno naj crtani
i dan danas se sjecam,rekla uciteljica necete sutra imati prva 2 casa,a ja to svatio ozbiljno,a zena se zajeb,a tad se DBZ prikazivao ujutro i dobro se sjecam bila finalna borba iznedju frize i gokua,haha kakva e to eufroija bila nije se moglo spavat jeva cekas novu epizodu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
najjača igra svih vremena:

- frankqqqqq
- Kontakt:
Steve Urkel, pod istim krovomNarin je napisao/la:Sjeca li se ko ovog idola ?![]()
![]()
![]()