Mokroguz je napisao/la:http://www.****/sport/bih/show/h ... j-obarskoj
Huseinbašić iz Sarajeva na posudbi u Velikoj Obarskoj
Ermin Huseinbašić na proljeće bi trebao pojačati premijerligaša iz Velike Obarske.
03.01.2014 u 17:04
Krilni napadač Sarajeva koji je na Koševo otišao iz Gradine kao golgeter Prve lige FBiH, nije se pretjerano naigrao u bordo dresu, zbog čega je odlučio da veću minutažu potraži u nekom "manjem" klubu.
Huseinbašić je od Musemića dobivao minutažu na kapaljku, što svakako nije moglo zadovoljiti popularnog "Brzog", pa je odlučio da krene ka Posavini.
Iako su mnogi očekivali da je prirodnije doći na "Banju" u Gradačac gdje je i započeo karijeru, Huseinbašić se odlučio za Posavinu.
FK Mladost Velika Obarska
Re: FK Mladost Velika Obarska
Ako koga zanima:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
kolko ima dragisa komarcevic godina i gdje je on do sada igrao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
28 godina, iz Srbijanske neke lige, da li je Loznica ili Majur ja mislim, u Obarsku došao prije nekoliko godina, kada smo bili 2 liga RS.astra1922 je napisao/la:kolko ima dragisa komarcevic godina i gdje je on do sada igrao
003871312
Dugo vremena nisam bio, pa evo malo informacija o Mladosti.
Pojačanja su : Vukašin Benović (Slavija Sarajevo) Žikica Božić (Rudar Ug) Delimir Bajić (Sloboda Užice)
Srđan Savić (Zrinjski) i Lazar Zečević (Leotar).
Kontrolna utakmica protiv BASK Beograd u Beogradu završena je pobjedom 0:1 (Filip Kostić)
Odigrana je utakmica i protiv Radničkog iz Lukavca ali taj rezultat nisam mogao da nađem.
Niko nije otišao iz kluba sem Vlade Markovića zbog onog slučaja, svi znamo kog.
Po meni veoma dobra pojačanja, jer Jevrić, zna Benovića kao igrača dok je bio u Slaviji, Božić je vrlo mlad talenat koji tek treba da se dokaže i dobija jedinstvenu priliku, Delimir Bajić je iskusniji igrač iz Obarske je (lokalpatriotizam), Srđan Savić, mislim da igrač želi pomoći klubu i da nije samo reda radi, i Zečević "bježi" kao i svi drugi igrači iz Leotara tražeći spas u nekom drugom klubu. Imaće sigurno dobre šanse, opstanak prvi cilj kluba, a sa ovom obnovljenom ekipom mislim da to možemo
Prva utakmica protiv Borca gostovanje, pa da vidimo na čemu smo
Pojačanja su : Vukašin Benović (Slavija Sarajevo) Žikica Božić (Rudar Ug) Delimir Bajić (Sloboda Užice)
Srđan Savić (Zrinjski) i Lazar Zečević (Leotar).
Kontrolna utakmica protiv BASK Beograd u Beogradu završena je pobjedom 0:1 (Filip Kostić)
Odigrana je utakmica i protiv Radničkog iz Lukavca ali taj rezultat nisam mogao da nađem.
Niko nije otišao iz kluba sem Vlade Markovića zbog onog slučaja, svi znamo kog.
Po meni veoma dobra pojačanja, jer Jevrić, zna Benovića kao igrača dok je bio u Slaviji, Božić je vrlo mlad talenat koji tek treba da se dokaže i dobija jedinstvenu priliku, Delimir Bajić je iskusniji igrač iz Obarske je (lokalpatriotizam), Srđan Savić, mislim da igrač želi pomoći klubu i da nije samo reda radi, i Zečević "bježi" kao i svi drugi igrači iz Leotara tražeći spas u nekom drugom klubu. Imaće sigurno dobre šanse, opstanak prvi cilj kluba, a sa ovom obnovljenom ekipom mislim da to možemo

Prva utakmica protiv Borca gostovanje, pa da vidimo na čemu smo

003871312
-
- Moderator
- Kontakt:
- delpiero502
- Kontakt:
Pozdrav,
da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli u ovom prelaznom roku iz Mladosti ?
DOŠLI: Bajic(D 5/0 - Sloboda Užice), Zecevic(M 16/4-Leotar), Savic(M 5/0-Zrinjski), Ristic(ATT 11/1-Radnik BN)
OTIŠLI: Markovic(D 8/0),
da li je ovo spisak igrača koji su došli/otišli u ovom prelaznom roku iz Mladosti ?
DOŠLI: Bajic(D 5/0 - Sloboda Užice), Zecevic(M 16/4-Leotar), Savic(M 5/0-Zrinjski), Ristic(ATT 11/1-Radnik BN)
Dadelpiero502 je napisao/la:Pozdrav,

003871312
Ja bih rekao ne,ali nisam upucen najbolje,ako grijesim ispravi me!!Cickoo je napisao/la:Dadelpiero502 je napisao/la:Pozdrav,
Dosli:pored navedenih jos i Benovic iz Slavije,Bozic iz Ugljevika, te Krstic i Blagojevic iz Radnika
Otisli:Zelic-?, Nikolic-Drina Zvornik
Benovica sam zaboravio, Božić je možda skoro potpisao, nisam u toku, to sam danas čuo i da je mali Aleksandar Jović takođe potpisao, Krstić i Blagojević, mislio sam da igraju za mladju selekciju.Obarska je napisao/la:Ja bih rekao ne,ali nisam upucen najbolje,ako grijesim ispravi me!!Cickoo je napisao/la:Dadelpiero502 je napisao/la:Pozdrav,
Dosli:pored navedenih jos i Benovic iz Slavije,Bozic iz Ugljevika, te Krstic i Blagojevic iz Radnika
Otišao je i Stefan Janjić u Radnik, Zelić ne znam, Nikolić je davno već u Drini..Konkretno sam mislio za prelazni rok.
003871312
ZDRAVA HRANA je jako dobar biznis I nemojte gubit vrijeme oko lopte.Obarska je napisao/la:Ja bih rekao ne,ali nisam upucen najbolje,ako grijesim ispravi me!!Cickoo je napisao/la:Dadelpiero502 je napisao/la:Pozdrav,
pabizo, još boli poraz od Mladosti ?
Vučić postao humorista
Aj makar sutra dobijte Velež, ispoštujte me na tiketu 
A ti malo prati kengure tamo, nismo ti mi jedina briga
Vučić postao humorista

A ti malo prati kengure tamo, nismo ti mi jedina briga

003871312
Evo boli nas taj poraz da ne možemo spavati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vukovi, ne zavijavajte..Selo vas dobije, i vi hoćete Evropu?Mancini je napisao/la:Evo boli nas taj poraz da ne možemo spavati.

003871312
Jes ti pabizo?Mancini je napisao/la:Evo boli nas taj poraz da ne možemo spavati.
Kakvo ti je to pitanje?Kako ja mogu biti Pabizo?Čovjek živi u Australiji a ja u Sarajevu.Pitanje nelogično.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@Mancini, da te pitam nešto što me oduvijek zanimalo. Jeste li vi kupovali stolice na tribini jednu po jednu pa je onako šarena, ili ste kad gostujete negdje kidali pa se pomiješale boje ?Mancini je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje?Kako ja mogu biti Pabizo?Čovjek živi u Australiji a ja u Sarajevu.Pitanje nelogično.
003871312
Jesili ti ozbiljan ili?Te stolice kao i ostale radove na stadionu je uradila Općina Novi Grad u septembru 2011. godine.Cickoo je napisao/la:@Mancini, da te pitam nešto što me oduvijek zanimalo. Jeste li vi kupovali stolice na tribini jednu po jednu pa je onako šarena, ili ste kad gostujete negdje kidali pa se pomiješale boje ?Mancini je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje?Kako ja mogu biti Pabizo?Čovjek živi u Australiji a ja u Sarajevu.Pitanje nelogično.
Mogli ste makar u bojama klubaMancini je napisao/la:Jesili ti ozbiljan ili?Te stolice kao i ostale radove na stadionu je uradila Općina Novi Grad u septembru 2011. godine.Cickoo je napisao/la:@Mancini, da te pitam nešto što me oduvijek zanimalo. Jeste li vi kupovali stolice na tribini jednu po jednu pa je onako šarena, ili ste kad gostujete negdje kidali pa se pomiješale boje ?Mancini je napisao/la:Kakvo ti je to pitanje?Kako ja mogu biti Pabizo?Čovjek živi u Australiji a ja u Sarajevu.Pitanje nelogično.

003871312
Dobili nas ali u vaterpolo.Cickoo je napisao/la:Vukovi, ne zavijavajte..Selo vas dobije, i vi hoćete Evropu?Mancini je napisao/la:Evo boli nas taj poraz da ne možemo spavati.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@Mokroguz, mislim da trebaš da promeniš ovo dole gdje ti pise EUROPA LEAGUE 2014/15 u CHAMPIONS LEAGUE 2014/15. Bolje ćete igrati na Old Trafordu, nego u Bijeljini. Stadion je presudan faktorMokroguz je napisao/la:Dobili nas ali u vaterpolo.Cickoo je napisao/la:Vukovi, ne zavijavajte..Selo vas dobije, i vi hoćete Evropu?Mancini je napisao/la:Evo boli nas taj poraz da ne možemo spavati.

003871312
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.