BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2013, 00:21

Rahimic ce biti u prvih 11 to je izvjesno. A i neka ce.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 00:29

Amar Dzeko je napisao/la:Rahimic ce biti u prvih 11 to je izvjesno. A i neka ce.
Stvarno ako Zaha ne zaigra za Bochum do Slovacke nema druge nego da Elvir igra izgleda...A ne znam kako ce zaigrat u Bochumu kad je u ovakvoj formi, ovo mu je bila ubjedljivo najgora utakmica otkad igra za repku. Opcija je i Besic, ali izgleda da mu Susic bas i ne vjeruje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2013, 00:38

Cartman je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Rahimic ce biti u prvih 11 to je izvjesno. A i neka ce.
Stvarno ako Zaha ne zaigra za Bochum do Slovacke nema druge nego da Elvir igra izgleda...A ne znam kako ce zaigrat u Bochumu kad je u ovakvoj formi, ovo mu je bila ubjedljivo najgora utakmica otkad igra za repku. Opcija je i Besic, ali izgleda da mu Susic bas i ne vjeruje.
Ja sam skonto da Zahirovic igra tek kad je Altidore izvodio slobodnjak, jer ga je prikazalo u zivom zidu. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 avg 2013, 00:42

Po meni ovo je najaca postava repke :D

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 avg 2013, 00:43

stampy je napisao/la:slika
umjesto Kolacinca staviti Salihovica jer ovaj nema jos papire i sa ovim sastavom napasti Slovacku..mada postavlja se pitanje kako Ibisevica koji je u dobroj formi ostaviti na klupi!? Hajrovica sto prije pozvati,on je igrac koji moze napraviti razliku kad udje u igru jer od Stevanovica vec duze vremena nemamo neke koristi,totalno je van forme od kad je otisao u Spaniju.... Medunjanin je odlican igrac i ne znam zasto protiv SAD-a nije igrao zadnjeg veznog umjesto Rahimica,on je mozda i najbolji tehnicar u reprezentaciji,igra standardno dobro u klubu,i on je po meni nezamjenjiv u prvom postavi reprezentacije! Zahirovic,Vrsajevic i Sunjic,pa i Stevanovic u ovom momentu su beskorisni.... bice tesko protiv Slovacke,ali nadat se najboljem....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 avg 2013, 01:25

Za Slovacku:

--------------------------Begovic-----------------------
-----Mujdza-----Bicakcic-----Spahic----Kolasinac---
--------------------Pjanic-------Salihovic---------------
---------Hajrovic---------------------------Lulic--------
---------------------Ibisevic------Dzeko---------------

Niti nam treba Zahirovic, ni Hadzic ni Besic na poziciji def. veznog, samo da Kolasinac sredi papire. Dva nova za Slovacku plus iztraumirani Bicakcic :lol:, ali ipak bi ih obadvojicu stavio jer su tri klase iznad ostalih igraca i Kolasinac i Hajrovic.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 15 avg 2013, 01:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2013, 01:38

Protiv Slovacke u Zenici..
-----------------------------Begovic--------------------
-----Mujdza-------Spahic---------Bicakcic-----Zukanovic
--------------------------Salihovic--------------------
----Misimovic----------Pjanic---------Lulic------
--------------Dzeko----------------Ibisevic--
Kolasinac nece dobiti papire u narednih 15 dana gotovo sigurno tako da on otpada..Idu nam vazne utakmice tako da nema mjesta nekom taktiziranju pa ni prevelikim izmjenama u sastavu jer koliko god neko bio dobar igrac treba mu vremena da se uklopi..Eventualno se moze probati sa Hajrovicem umjesto Misketa u 2 pol i to je to..
E sad protiv Slovacke u gostima..
------------------------Begovic-----------------------
-----Mujdza-----Spahic------Bicakcic-------Zukanovic
-------------------Salihovic-----Rahimic--------------
--------Pjanic------------------------------Lulic----
----------------Dzeko----------Ibisevic-----------
Moze se eventulano ubaciti Miske umjesto Vede pa da igramo sa 5 u vezi,ali je prava steta izostaviti ovakog Vedu iz ekipe..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 avg 2013, 01:57

TMmanija2012 je napisao/la:Mene samo brine sto smo zijanili od dobre repke,a plus nije igralo 5-6 standardnih igraca..nekako mi se vraca onaj osjecaj od ranije..male repke deremo,a cim dodje neka jaca nidje nas na mapi..ne racunam Grke,jedino njih smo dobili..vidjecemo za mjesec dana na cemu smo..ipak vjerujem u Papeta i nase zlatne momke..sto se tice zamjena one nam doddjo se glave..Medo i Visca su jedine dostojne zamjene..ostali nidje veze.
Nije poenta u dobroj-slaboj repki, poenta je sto je onolikim izmjenama na poluvremenu sjeebo koncepciju igre. Da je onako protiv bilo koje repke napravio izmjenu, nas bi svako okreno!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 15 avg 2013, 02:09

Dzes te ba selektori. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

marizluk
Kontakt:

Post Postao/la marizluk » 15 avg 2013, 02:13

Tek poslije ovog poraza sam siguran da ćemo ubiti brašno u Slovačkoj. :D

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 avg 2013, 06:59

Vidis ja sam suprotnog misljenja, I poznavajuci nas mentalitet nije nam trebao ovaj poraz od USA.
Mi smo najjaci I najbolji kad pobjedjivamo I kad nam ide. Znam da rezultat uopste nije vazan u ovakvim tekmama ali neki dobar rezultat pred 2 najvaznije tekme bi nam dobro dosao.
Jer ponavljam takav nam je mentalitet a nikakva spustanja nam nisu potrebna.
Neki spominju da je bila provjera neki igraca, a ja osim Bicakcica nevidi nikoga novog. Svi su do sad vidjeni I bezze ta njihova provjera.
Nadam se da nisam upravu I da se varam, ali vidicemo u septembru.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 15 avg 2013, 08:59

Eventualno se moze probati sa Hajrovicem umjesto Misketa u 2 pol i to je to
Tacno tako.Pokusati preko krila, ako kombinacija Misimovic--Pjanic ne bude mogla da uradi nesto u 1 poluvremenu

I zovnuti jos i Hadzica, ako dobije papire

Nama treba najmanje 3 boda protiv Slovaka.Kazem najmanje.Ok, s 6 bodova bi sve bilo rijeseno, ali vazno je uzeti 3 boda.Slovaci su igrali nerijeseno protiv Rumuna.A, i oni ce uci u nekakvu suludu kombinaciju da je baraz moguc.Mislim na Slovake.Zato ce po meni uvesti B tim ili C tim u Slovackoj protiv nas, ako ih uzmemo u Zenici

Hajrovica ne zvati u pocetni sastav, ali ozbiljno racunati na njega kao 1 zamjenu.Poslije cemo vidjeti, sta ili kako.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 15 avg 2013, 09:08

TNT je napisao/la:Vidis ja sam suprotnog misljenja, I poznavajuci nas mentalitet nije nam trebao ovaj poraz od USA.
Mi smo najjaci I najbolji kad pobjedjivamo I kad nam ide. Znam da rezultat uopste nije vazan u ovakvim tekmama ali neki dobar rezultat pred 2 najvaznije tekme bi nam dobro dosao.
Neki spominju da je bila provjera neki igraca, a ja osim Bicakcica nevidi nikoga novog. Svi su do sad vidjeni I bezze ta njihova provjera.
ovo jeste bila provjera nekih igrača . provjeravali smo da li šunjić , vršajević , zahirović i slični mogu da se nose sa jakim reprezentacijama poput SAD-a . dosad su oni samo igrali protiv amaterskih ekipa (L ekipe) . i shvatili smo da ne mogu da se nose protiv jakih ekipa , tako da oni NE SMIJU dobiti poziv na svjetsko prvenstvo , ako se kvalifikujemo .

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 15 avg 2013, 09:15

TNT je napisao/la:Vidis ja sam suprotnog misljenja, I poznavajuci nas mentalitet nije nam trebao ovaj poraz od USA.
Ja mislim da je Pape želio da isproba Zahirovića, Šunjića, Vršajevića itd - protiv malo ozbiljnije ekipe kakva je USA.
Sinoc su jasno pokazali da nisu za A tima (dok ne mogu sacuvati prednost od 2-0, vec moraju za poluvrijeme primiti 4 komada i to protiv rezervnog sastava USA) i oni nemaju uopšte štra tražiti u A timu, a pogotovu da idu u Brazil....zapravo, ne znaj koji q Pape poziva te kloceve ili još preciznije koji q ih je dosad pozivao :o :shock: fakat ne konatm
Ako je po icemu ova takma bila dobra, to je da je Pape konacno shvatio da ti parmaci nisu ni za klupe :!: ...i klupu trebaju zaslužiti bolji igrac tipa Stevanović, Kolašinac, Hajrović, Bičakčić, Višća itd.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 15 avg 2013, 11:44

slika
Klupa:
Hajrovic
Misimovic
Stevanovic
Husejinovic
Zukanovic
Vranjes
Buric
desni bek

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 avg 2013, 13:47

vidim svi stavljate salihovica u prvu postavu a on realno nemoze ni 30 minuta da odigra kako treba i svaki njegov ubacaj zavrsi na tribinama nije to vise onaj stari salihovic

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 15 avg 2013, 14:32

kako je moguce da je Hajrović vec dobio dozvolu Fife a ovaj jadnik Hadžić ceka godinama :mrgreen: kakvi su to različiti aršini

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2013, 16:32

Smijem se kladiti da ce Pape izvesti ovu postavu u Zenici protiv Slovaka (ukoliko se niko ne povrijedi) :

slika

Zukanovica su mnogi kritikovali, ali u sluzbenim utakmicama on sto je odigrao je bilo vrhunski, protiv Grka pogotovo i cisto sumnjam da ce Bicakcica odmah gurati u vatru.
Rahimica mora staviti da odigra svojih 45-60 minuta s obzirom da na toj poziciji trenutno nemamo bolje.

Znamo ko su nam najveci aduti, ova ekipa melje sve pred sobom u ovim kvalifikacijama, i ne vidim razlog zasto to ne bi ponovili i sa nikad gorim Slovacima. Ma da opet, opreza nikad dosta.
Ronaldo - Isco - Bale

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 avg 2013, 09:06

Jeli Pandza potpisao za Gangers? jeli igrao pripremne utakmice, posto bi nam dobro dosao sad protiv slovaka.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 16 avg 2013, 09:15

Neki bi hladno ostavili Misketa na klupi :roll:
dalje nisam ni gledao šta su pisali...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.