FIFA, PES, GTA, Fortnite...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
Otelo
-
Kontakt:
Ja opet skidam.Dosla mi ta neka zelja da igram kosarku.
Razmisljam da pocnem kakvu asocijaciju od 29 utakmnica u regularnom dijelu sezone al me privlaci i ona opcija od 82.
Naravno igrao bih sve tekme
A i mozda zaigram karijeru.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
nerkolfc
-
Kontakt:
Karijera je super, nećeš se pokajati. Ja sam čak stavio da mi 12 minuta bude četvrtina. Evo iako sam tek u 10-oj sezoni osvojio prvu NBA titulu ne kajem se. Izabrao da budem play pa mi je dugo trebalo da se razvijem u nekog igraca koji moze pogoditi ista osim trica.
-
mirzatele
-
Kontakt:
jelde da bi igrao protiv druga od kuce moramo i ja i on kupiti orginal i instalirat ?
-
Otelo
-
Kontakt:
nerkolfc je napisao/la:Karijera je super, nećeš se pokajati. Ja sam čak stavio da mi 12 minuta bude četvrtina. Evo iako sam tek u 10-oj sezoni osvojio prvu NBA titulu ne kajem se. Izabrao da budem play pa mi je dugo trebalo da se razvijem u nekog igraca koji moze pogoditi ista osim trica.
Ma igrao sam ja prije ovaj 2K14 pa mi dosadilo i obrisem ga.
Imao sam 5min 1/4 al me je zivciralo sto sam olako dobijao prilike a htio da se mucim kao Mirza
Jel to postane teze ako promjenim tezinu il ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
nerkolfc
-
Kontakt:
Pa ne postaje teže, al' normala je kad te dragtuje neka slabija ekipa da ćeš igrati više. Tako je igrica sastavljena da igraš, a ne da samo sjediš. Meni je minutaža varirala, ako loše odigram sljedecu igram manje i obratno. Dok se nisam ustalio jednom za sva vremena i mogao birati koji cu klub.
-
mirzatele
-
Kontakt:
Krompir je napisao/la:Evo gledam sto govore za ovaj online play... Skinite original verziju, koja nije krekovana. Zatim skinite account injector i DAEMON TOOLS ako ga nemate. skinite onda onaj mini image, i nadjite setting u daemon toolsu i idite advanced čekirajte sve i onda napravite SCSI drive, onda ubacite onaj mini image, pokrenite account injector, i izaberite jedan on onih 5 free accountova. Nadam se da sam pomogao, ako bude problema, pp postoji.
EDIT:
Ko mi je poslao poruku, a da mu nisam ja poslao detalje, nek mi se javi

jel mi moze neko objasnit sta je ovo SCSI drive i sta je mini image
i kako cu doci do cd key-a da napravim account
-
Otelo
-
Kontakt:
nerkolfc je napisao/la:Pa ne postaje teže, al' normala je kad te dragtuje neka slabija ekipa da ćeš igrati više. Tako je igrica sastavljena da igraš, a ne da samo sjediš. Meni je minutaža varirala, ako loše odigram sljedecu igram manje i obratno. Dok se nisam ustalio jednom za sva vremena i mogao birati koji cu klub.
Ja mislim da sam igrao za neke levate pa su me vadili u zadnjoj cetvrtini.
A do tad bih razbijao.
-
zenicanin
-
Kontakt:
Je li se ikome pojavljivalo u toku instalacije ''the cabinet file' nba2k14_cab' required for this installation is corrupt and cannot be used.This could indicate a network error,an error reading from the CD-ROM,or a problem with this package.''
Isao sam preko Daemona.
-
Bihac96
-
Kontakt:
Znal neko da li je dostupna na mobitel da se download ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
HibridLOL
-
Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:Znal neko da li je dostupna na mobitel da se download ?
Ja mislim da nije jos..
Poceo igrati Asocijaciju sa thunderom..Druga sezona, u prvoj izgubio u finalu...
Westbrook,Stephenson,Durant,Ibaka,Spliter
6-i igrac : Lamb ..
Za sad dobro ide, pozitivan mi je omjer

-
viKK
-
Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:Znal neko da li je dostupna na mobitel da se download ?
izašla je za ios i za android, međutim za android nije izašla standardno na play store već za amazon kindle tablete, međutim može se skinuti sa interneta .apk fajl za instalaciju te verzije, ja sam isprobao na mobitelu i radi.
-
Bihac96
-
Kontakt:
viKK je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Znal neko da li je dostupna na mobitel da se download ?
izašla je za ios i za android, međutim za android nije izašla standardno na play store već za amazon kindle tablete, međutim može se skinuti sa interneta .apk fajl za instalaciju te verzije, ja sam isprobao na mobitelu i radi.
u mene je android,mozees reci neku stranicu sa koje je naljakse skinut
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 30 dec 2013, 17:32
Bihac96 je napisao/la:viKK je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Znal neko da li je dostupna na mobitel da se download ?
u mene je android,mozees reci neku stranicu sa koje je naljakse skinut
http://android.mob.org/game/nba_2k14.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
AjsKjub
-
Kontakt:
Mirza na novom updateu. Nigdje veze.

Unico amore sei!
❤️🖤
-
MElloo
-
Kontakt:
Meni jaran poslao neki drugi, Mirza ima 70

-
Pozde
-
Kontakt:
Ljudi ja razumijem sve ov ali samo kako cekirati u daemon toolsu, meni zacrnjeno i neda mi, i nasao sam injector bez ovog u dt i uvijek servers are temporarly down, jel fakat tako ili? U svakom slucaju moze ko odgovoriti..
-
IlCapitano
-
Kontakt:
Postao/la IlCapitano » 02 jan 2014, 19:32
IlCapitano je napisao/la:HibridLOL je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Dešava li se ikome da u asocijaciji ne pokazuje određenu statistiku?
Npr. kad nakon svoje utakmice uđem u box score i na onom 3. tabu gdje je usporedba oba tima stoji da sam i ja i protivnik imao np3 0 poena u paintu ili na fastbreak... Isto tako, kad igram playoff utakmice, svim ostalim igračima bilježi statistiku, a samo kod mene nema npr. Ronda na listi asistenata iako bilježi 10 po utakmici i sl..
Ne.

Moram priznat da je downloadana verzija bolja od proslogodisnje,Barem su im tacni replayi..
Asocijacija mi brzo dosadi,igram fantasy draft
N.Robinson Lamb , Durant,Ibaka,Cousins , ne moze mi niko nista

Koju si verziju skinuo kad ti se to ne pojavljuje?
Kod mene u playoffu samo u prvoj sezoni bilježi statistiku mojim igračima, tj. svima normalno, a u kasnijim sezonama velikoj većini timova piše DNQ, čak iako su osvojili titulu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Otelo
-
Kontakt:
Ja u zadnjih par tekmi nista ne mogu pogoditi.
-
Pozde
-
Kontakt:
Sta je ovo? Nigdje nikoga, hajmo se ukljuciti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.