EL sljedece godine.
Sa Cedevitom il nekim drugim.
Nije odigrao 15 minuta skoro 30 index

9 faulova nad Jukom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
LBJ će se svaki put upišati u gaće kad ga Juka ružno pogleda.LenBias je napisao/la:sta ce on da radi u nba za koju godinu, ufff
Papastathopoulos je napisao/la:Mislim da juka treba da igra sljedece kvale u A timu..mora imati mjesta pored sinanovica, kikanovica i stipanovica..
joj kakve centre imamo trenutno : Juka, Stipe i Kikan.el-fighter je napisao/la:Juka nastavlja da dominira. Nismo ni svjesni kakvog igraca imamo, samo da ga povrede zaobidju i ovaj momak ce daleko dogurati.
Haha , kad god vidim na nekoj od ovih lista Vasu Micica ispred Jusufa nije mi dobroLenBias je napisao/la:
spominjanje jusufa na kraju
obzirom da zacrnjuju prenos vise bi volio da ne prenose jer bi onda mogao gledati na sportskoj tvRaul_64 je napisao/la:Na novom updejtu draftexpresa , Jusuf se nalazi na 19 mjestu prvu runde.
Sutra na HRT2
19:55
Košarka, Eurokup: Cedevita - Lietuvos Rytas, prijenos
prošlu cedevitinu protiv španaca nisu tamnili, što me iznenadilo. bar ne ovdje u mostaru.nerminh74 je napisao/la:obzirom da zacrnjuju prenos vise bi volio da ne prenose jer bi onda mogao gledati na sportskoj tvRaul_64 je napisao/la:Na novom updejtu draftexpresa , Jusuf se nalazi na 19 mjestu prvu runde.
Sutra na HRT2
prosla je bila normala svenerminh74 je napisao/la:obzirom da zacrnjuju prenos vise bi volio da ne prenose jer bi onda mogao gledati na sportskoj tvRaul_64 je napisao/la:Na novom updejtu draftexpresa , Jusuf se nalazi na 19 mjestu prvu runde.
Sutra na HRT2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.