Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery,doci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Najbolji golman u Primeri.
Dobra kostarika ,iznad ocekivanja
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Šalim se ja malo brate.mandraX je napisao/la:@Janez, nisam Bgm...nego gdje ce neki Cavani pored legende kakva je Forlan pucat' penal.
Čeka se ipak ova tekma u ponoć, ovo slabije dosta.
mogli bi ovi Kostarikanci nekome otkinuti bod
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Subota večer, većina ljudi je vani.Otelo je napisao/la:Nocas dosta losija atmosfera ovdje nego jucer, vjerovatno jer utakmnice nisu dovoljno dobre.
Nadam se povratku raje u 00:00 za "derbi"
Ne djeluje ni malo loše Kostarika, dobro stoje na terenu za sad. Nisam imao priliku nešto pretjerano gledati ovog Navasa, ali su ga forumaši koji bolje prate Primeru stalno hvalili i nema šta, radi se o odličnom golmanu. Mogao bi imati jednu ludu večer na ovom prvenstvu i tako zagorčati život jednom od tri favorita iz ove grupe. Po meni Urugvaj nije ništa specijalno pokazao, imaju prednost iz čisto dosuđenog penala i nakon toga ništa posebno.
LUHG!
Urugvaj, osim sanse Forlana, nije imao prilika i igrali su dosta lose. Male su sanse da bi ga dali bez penala.
Sa druge strane Kostarika me je odusevila, mnogo dominantniji na terenu i konkretniji i ako ovako nastave mogli bi doci do boda a onda je samo nebo granica u druge dvije utakmnice.
Sa druge strane Kostarika me je odusevila, mnogo dominantniji na terenu i konkretniji i ako ovako nastave mogli bi doci do boda a onda je samo nebo granica u druge dvije utakmnice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zar nije Kasiljas?Donnie Darko je napisao/la:Najbolji golman u Primeri.
Ako je jedan od najvecih svih vremena onda je sigurno najbolji u Primeri...
al perešcalcio je napisao/la:Zar nije Kasiljas?Donnie Darko je napisao/la:Najbolji golman u Primeri.![]()
Ako je jedan od najvecih svih vremena onda je sigurno najbolji u Primeri...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Moze Costa Rica ovde bar do boda... Slabo ovi Urugvajci ovo prvo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Večeras Talijani pokazuju Englezima ko je fudbalska velesila 
Navas je ubica, jedad od boljih golmana prethodne sezone u Evropi.
Los Urugvaj, ocekivao sam bolju igru. Tanki su u odbrani...
Los Urugvaj, ocekivao sam bolju igru. Tanki su u odbrani...
Sansa Cavanija par minuta prije penala.Otelo je napisao/la:Urugvaj, osim sanse Forlana, nije imao prilika i igrali su dosta lose. Male su sanse da bi ga dali bez penala.
A inace Urugvaj igra ovako slabo jer i nema neku ekipu. U vezi niko ne zna dug pas tačan poslati. Rodriguez C. po strani nista ne moze ili ne zna, a Forlan nije ono sto je nekad bio. Najveca prednost su im prekidi jer su tu i Godin i Lugano opasni. Kad se Sule vrati izgledat ce to malo bolje.
misliš odvest će ih do kampa Bosne i Hercegovine??Sheyi je napisao/la:Večeras Talijani pokazuju Englezima ko je fudbalska velesila
A.F.C. Bournemouth!
pa čitav urugvaj je na foru: imaju Cavanija ............................................................................................................
Imaju Suareza.................................................................
BETON SU
Imaju Suareza.................................................................
BETON SU
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Urugvaj je rinaka jos od Kopa Amerike. Ne znam stvarno zasto ljudi od njih ocekuju neki ekstra kvalitetan fudbal. Pretpostavljan zbog imena u napadu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Moze ovdje Rica iscupat nesto
Vakat je da ove ublehe krenu strmoglavim putem
Vakat je da ove ublehe krenu strmoglavim putem
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stvarno me ne bi cudilo da Kostarika dodje do boda ili mozda cak i do punog plijena.
Urugvaj je prije samo utakmice predstavljen kao apsolutni favorit, no to na terenu ne pokazuju iako imaju prednost.
Sto se penala tice, cisto kao suza.
Urugvaj je prije samo utakmice predstavljen kao apsolutni favorit, no to na terenu ne pokazuju iako imaju prednost.
Sto se penala tice, cisto kao suza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sule rijesava kad udje s 2 gola 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zao mi Navasa, bio covjek na lopti...
Utakmica grozna.
Utakmica grozna.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
raja gleda Zvezde GrandaOtelo je napisao/la:Nocas dosta losija atmosfera ovdje nego jucer, vjerovatno jer utakmnice nisu dovoljno dobre.
Nadam se povratku raje u 00:00 za "derbi"
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.