Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir987
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir987 » 15 jun 2009, 18:39

Ja sam fan Reala i nesto mi je promaklo oku ima li ijedan igrac za kojeg nisamo zainteresirani? :D
Jos malo pa ce reci i da su ponudili 300M za Messija, stvarno pretjeruju! Doveli su strasnu vezu, nek ostave Robbena na krilu i Diarru zadnjeg veznog, sa Kakom, Sneijderom i Ronaldom to je najjaca veza na svijetu, ako se uigraju! U napadu treba jos jedan dobar igrac jer je Raul star, a Pelegrini je rekao igrati samo sa jednim spicem, ali i to ce se dovesti, tek je poceo prelazni rok! Sto ljudi ne nabave lijevog bocnog, Marcelo nije jos svjetska klasa, bar sto se tice defanzivnih zadataka, a Clichy mi se nesto ne svidja kojeg izgleda hoce dovesti! Cujem dovest ce Maicona desno, to bi znacilo da Ramos ide na stopera sa Pepeom kad mu skinu optuznicu za ratne zlocine ;) Samo jos dani dijele Real od dream-teama i onda je evropa nasa 8-)
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 15 jun 2009, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 15 jun 2009, 23:48

adnan_nanda je napisao/la:
]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:Real bankrotiro :mrgreen:
I da bankotira, dat ce im kralj para
hebem mu kraljicu :mrgreen:
pridružujem se čestitkama :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 16 jun 2009, 00:27

Bez obzira na sve Real mora mijenjati filozofiju igre na terenu... Jos uvijek je to previshe sporo... lako je bilo igrati kad je Zidane mogao da podvali neku magiju... ali nema tu leprsavosti, tempa i sirine u igri kao kod Barce i opet U CL cim nalete na nekog od Engleza popushit ce foru...

a sto se tice odbrane real je nikad nije ni imao... chak zadnjih sezona su jachi u defanzivi nego unazad kad su osvajali sve zivo... ma da istini za volju ljepse bi bilo vidjeti jednog svjetskog lijevog beka nego da se nepokretni Heinze vuche po out liniji ;)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jun 2009, 13:40

BrneeH je napisao/la:Ribery zeli samo u Real i nigdje vise :D

odustali smo od ville 100%, i sad je ribery primarna meta

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 22180.aspx
ne znam ovako lako odustati od igraca kakav je Villa zbog jeb*** 5 mil. ne znam sta bi rekao :(

nadam se da je ova makar za Riberya istina kad bi njega doveli to bi znacilo da imamo najacu veznu liniju na svjetu sigurno 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 13:49

JameS je napisao/la: ne znam ovako lako odustati od igraca kakav je Villa zbog jeb*** 5 mil. ne znam sta bi rekao :(

nadam se da je ova makar za Riberya istina kad bi njega doveli to bi znacilo da imamo najacu veznu liniju na svjetu sigurno 8-)
odma ste odustali cim se Barca bacila na taj poso, jer Perez zna da ce izgubiti tu bitku... :D :D :D

pozdrav drug....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jun 2009, 14:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
JameS je napisao/la: ne znam ovako lako odustati od igraca kakav je Villa zbog jeb*** 5 mil. ne znam sta bi rekao :(

odma ste odustali cim se Barca bacila na taj poso, jer Perez zna da ce izgubiti tu bitku... :D :D :D

pozdrav drug....
ahahahha sto me covjek nasmija...de strategu baci se na formaciju svoje momcadi Barce i ostavi nas na miru :mrgreen:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 16 jun 2009, 15:09

dovodite sve najbolje igrace al opet vam Villu najteze dovest a jedino valencia u dugovima od ovih klubova sto vam prodaju igrace i trebalo bi da je najlakse njega dovest al nemoze buahahaha.Skrti ste brate dragi :D :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jun 2009, 15:19

adnan_nanda je napisao/la:dovodite sve najbolje igrace al opet vam Villu najteze dovest a jedino valencia u dugovima od ovih klubova sto vam prodaju igrace i trebalo bi da je najlakse njega dovest al nemoze buahahaha.Skrti ste brate dragi :D :D
sta smo skrti brate davali smo vam 25mil. i Negreda...sta hocete vise :!: :?: :mrgreen:

bake
Kontakt:

Post Postao/la bake » 16 jun 2009, 17:02

Najsmšenije je što Real ni sa Riberyom i šta ja znam skim još neće ništa opet osvojit. ruku u vatru za to. :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 17:13

JameS je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:dovodite sve najbolje igrace al opet vam Villu najteze dovest a jedino valencia u dugovima od ovih klubova sto vam prodaju igrace i trebalo bi da je najlakse njega dovest al nemoze buahahaha.Skrti ste brate dragi :D :D
sta smo skrti brate davali smo vam 25mil. i Negreda...sta hocete vise :!: :?: :mrgreen:
treba da odrijesite kesu kao sto Barca radi.... :D :D :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 17:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
JameS je napisao/la:
treba da odrijesite kesu kao sto Barca radi.... :D :D :D :D
opet ovaj takticar :D :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 17:18

Ma oni da dovedu Villu, Terryija, Ferdinanda, Riberyija, Balaka, Lamparda, Torresa, Iniestu, Messija, opet će biti slabi, znate zašto, zato što ih nemogu sve dovesti. Šala mala. Džabe im ove zvjezde kad nemogu ukomponovat pravu i pobjedničku momčad.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 17:19

el-fighter je napisao/la:Ma oni da dovedu Villu, Terryija, Ferdinanda, Riberyija, Balaka, Lamparda, Torresa, Iniestu, Messija, opet će biti slabi, znate zašto, zato što ih nemogu sve dovesti. Šala mala. Džabe im ove zvjezde kad nemogu ukomponovat pravu i pobjedničku momčad.
sad ti posto motivator i psiholog
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jun 2009, 19:51

bake je napisao/la:Najsmšenije je što Real ni sa Riberyom i šta ja znam skim još neće ništa opet osvojit. ruku u vatru za to. :lol:
hvala na vasem nepotrebnom misljenju :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 16:39

JameS je napisao/la:
bake je napisao/la:Najsmšenije je što Real ni sa Riberyom i šta ja znam skim još neće ništa opet osvojit. ruku u vatru za to. :lol:
hvala na vasem nepotrebnom misljenju :mrgreen:
stvarno ima glupih komentara tema je real madrid pojacanja odlasci usponi padovi a ti kao kakva gatara znas sta ce biti sljedece sezone
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2009, 21:37

real moze sebi samo jednu godinu dozvoliti da bude aussajder u ligi prvaka i da mora skoro igrati bunker protiv najacih evropskih ekipa

arnell
Kontakt:

Post Postao/la arnell » 18 jun 2009, 21:40

bh hrvat je napisao/la:real moze sebi samo jednu godinu dozvoliti da bude aussajder u ligi prvaka i da mora skoro igrati bunker protiv najacih evropskih ekipa

pa poslije toliko titula neminovan je pad ekipe ja neznam kome to jos nije jasno
ma bit ce real ponovo najbolji :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 22:21

imam ja jednog prijatelja, koji ima prijatelja :D koji ono bas pravo navija za Valenciu, al ono prati sve i kaze da je Villa reko da nikad nece igrati za real madird...
100% istinito...vjerujte...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 jun 2009, 22:35

ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam ja jednog prijatelja, koji ima prijatelja :D koji ono bas pravo navija za Valenciu, al ono prati sve i kaze da je Villa reko da nikad nece igrati za real madird...
hahhah da vjerujem...toliko puta rekao da bi volio igrat u Realu i odjednom tvoj drug negdje nasao da je izjavio suprotno :mrgreen: a sjetimo se sta je rekao Chelsiev agent koji je isto pokusao dovesti Villu na Stamford Brige :!:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 22:40

JameS je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam ja jednog prijatelja, koji ima prijatelja :D koji ono bas pravo navija za Valenciu, al ono prati sve i kaze da je Villa reko da nikad nece igrati za real madird...
hahhah da vjerujem...toliko puta rekao da bi volio igrat u Realu i odjednom tvoj drug negdje nasao da je izjavio suprotno :mrgreen: a sjetimo se sta je rekao Chelsiev agent koji je isto pokusao dovesti Villu na Stamford Brige :!:
novine su napisale da je i Nurkovic trebao otici u Mallorcu, svakog danas sele igrac iz jednog u drugi klub...
a covjek navija za Valenciu ono pravo...samo sto nema priliku da ode na utakmicu, al sve prati...pa eto vidjecemo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.