Znam da nisi ti napisao ovaj tekst , ali si ga prenijeo ovde , znaci sugerisao si na neke cinjenice

Niam mislio nista uvrjedljivo sa ovim "selo nadomak Kaknja " .amar009 je napisao/la:jerane sta to svi vide sta mladost radi... jedan penal koji je i nama smijesan ali samo jedan...a tebe bi ja volio ugostiti kada bude tvoja seljacka ekipa gostovala u SELU NADOMAK KAKNJA...samo se javi i dodji sa svojim predsjednikom koji je bio u ovom selu za vrijeme rata i kojeg svi sa respektom gotive u dk...ALBOX je napisao/la:
I nije smak svijeta i ako ne budemo prvi , dobra je za nas i 1.frd. , ali nece moci gospodo na ovaj nacin
koji je zamisljen u jednom selu nadomak Kaknja.
Sta da napisem centar opstine Kakanj

Pa sta sam ja napisao , de procitaj svoj post pa moj ... i ja kazem da ovi sto su na dnu , kao i ovi sto su na vrhu da nisu dzaba .PlavoZuti je napisao/la:Albox...
Al sad da se pisu clanci kako savez zeli Turbinu i Gradinu izbacit...to je cista glupost....
I mene iritira ovaj tekst nekog novinara ,nisam ga ja postavio ovde ,ali sam komentarisao isto kao i ti da je bezvezan a u osnovi ja i ti mislimo na isto