Postao/la duskajurisic » 29 jan 2015, 23:16
JA ne znam oda veliki jel se ti praviš glup ili si glup ? O čemu ti pričaš majke ti ? Fino ti se jasno objasni sve i kako ne kontaš nije mi jasno , jel namjerno il fkt nisi kapacitet da skontaš, da kad igraču ostane 6 mjeseci ugovora da se redovno nude pare na ruke, da dođe kad to odradi u klub, što bi neko dao 150k eura obeštećenja kad može za 6 mjeseci dati 30 hiljada, naveo sam ti i primjera Kedire, njemu je ostalo 6 mjeseci, sad on dogovori uslove s klubom u koji ce preci za 6 mjeseci, real dobije 0km, a danas da ga neko hoce dovesti moro bi dat 20 miliona, sto bi, da Kediri na ruke 10 i dobije ga .... Ja ne vjerujem da ne kontaš. Taj klub da tomicu 50 hiljada eura na ruke, i ponudi mu platu vecu nego sto bi u slucaju da plati zelji 150hiljada eura, jednostavno preusmjeri pare, i dobije dzaba igraca za 6 mjeseci, dobro Tomicu tom klubu dobro , svima dobro, samo Zelji nije,jbga, tako se posluje u svijetu, ali mislim da to nije slucaj ovdje, jer je Tomic rekao da nece otici a da Zeljo nema koristi od tog.... a da moze moze, i to hladnokrvno.