FK Slavija

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la calcio » 17 jul 2009, 17:06

a razlozi su im vjerovatno nacionalisticke prirode tako da je to sve skupa jos jadnije. hajde puno srece ipak, i ostavite grla. pred radio aparatima :D

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 17:21

Nek kaže ko šta hoće, ali mislim da je ovo bezveze milion posto, opet, kao što mi je bilo bezveze prošle sezone u Intertotu.
Ko da smo mi Real Madrid, pa možemo da imamo stadion za Evropu, pa eto ako ga nemamo, nećemo ni da navijamo za svoj klub. Eto, naljutili se na upravu što nije napravila stadion ko Santjago Bernabeu... jebote, nemaju pojma koliko je čudo što Istočno Sarajevo uopšte ima premijerligaša, i to uspješnog i stabilnog, već eto, navikla gospoda valjda na Vembli.
A i ova utakmica nije bitna, mi ih igramo 20 puta godišnje... Alborg, ej, posle 0-0 u Danskoj... pa ko zna kad će Slavija opet biti u ovakvoj situaciji...
Nisam ni ja ljubitelj Koševa, niti mi je drago što se igra u susjednom entitetu, ali jel to razlog da u ovoj istorijskoj prilici ostaviš svoj klub na cjedilu...
I ko se nad'o ale...

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 17 jul 2009, 17:45

Sova je napisao/la:Nek kaže ko šta hoće, ali mislim da je ovo bezveze milion posto, opet, kao što mi je bilo bezveze prošle sezone u Intertotu.
Ko da smo mi Real Madrid, pa možemo da imamo stadion za Evropu, pa eto ako ga nemamo, nećemo ni da navijamo za svoj klub. Eto, naljutili se na upravu što nije napravila stadion ko Santjago Bernabeu... jebote, nemaju pojma koliko je čudo što Istočno Sarajevo uopšte ima premijerligaša, i to uspješnog i stabilnog, već eto, navikla gospoda valjda na Vembli.
A i ova utakmica nije bitna, mi ih igramo 20 puta godišnje... Alborg, ej, posle 0-0 u Danskoj... pa ko zna kad će Slavija opet biti u ovakvoj situaciji...
Nisam ni ja ljubitelj Koševa, niti mi je drago što se igra u susjednom entitetu, ali jel to razlog da u ovoj istorijskoj prilici ostaviš svoj klub na cjedilu...
I ja mislim da je suplja prica da se ne dolazi radi toga sto se tekma ne igra u Ist. Sarajevu. Da recimo Glasinac ima stadion koji odgovara uslovima UEFA-e smio bih staviti sve sto imam da Sokolovi ne bi bojkotovali tekmu. Ali hajmo biti realni - organizovani dolazak Sokolova bi znacio belaj sirih razmjera. Polazim licno od sebe: ako se Slavijin termin ne poklopi sa revansom Sarajeva vrlo je vjerovatno da cu otici sa svojom ekipom da pogledam tekmu. Neki ce biti ravnodusni a neki ce simpatizirati Slaviju (spadam u ove druge). Pojavom Sokolova sve bi se promijenilo i bilo bi sacekusa, napada, provokacija, itd. Jbg, ne moze se biti ravnodusno. Znam da to nije to, ali ste valjda svjesni da mozete doci na tekmu i pogledati je bez ikakvih obiljezja - da vas niko i ne pogleda poprijeko. Znaci radovati se eventualnim golovima, psovati, skakati, hvatati se za glavu itd. Nije problem u tome sto ce doci ljudi iz Ist. Sarajeva, problem bi bio dolazak Sokolova i isticanje poput salova, dresova i transparenata. I ne bih da se ovo shvati kao neko prijecenje, jer niti to mogu niti zelim. Samo sam realan.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 17:55

Ići ću da gledam utakmicu, što da ne, Liga UEFA mi pred' nosom, gostuje prošlogodišnji učesnik lige prvaka, boli me đoka ko će pobijediti, idem da gledam utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 17:56

Pa ako je moguće da se ide na gostovanja kad igramo sa Sarajevom i Željom, valjda bi policija mogla i ovo da organizuje... sa sve zastavama i transparentima na stadionu.
Što se mene tiče, ta utakmica ne bi imala veze ni sa Sarajevom ni sa Bošnjacima ni sa ne znam čim, dakle trebala bi da bude bez ikakvih pominjanja istih, prozivanja, politike... koncentrisano na Slaviju i Alborg, naravno uz naša obilježja, kako klupska tako i sva druga.
I ko se nad'o ale...

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 17:59

Megaloman je napisao/la:
Sova je napisao/la:Nek kaže ko šta hoće, ali mislim da je ovo bezveze milion posto, opet, kao što mi je bilo bezveze prošle sezone u Intertotu.
I ja mislim da je suplja prica da se ne dolazi radi toga sto se tekma ne igra u Ist. Sarajevu. Da recimo Glasinac ima stadion koji odgovara uslovima UEFA-e smio bih staviti sve sto imam da Sokolovi ne bi bojkotovali tekmu. Ali hajmo biti realni - organizovani dolazak Sokolova bi znacio belaj sirih razmjera. Polazim licno od sebe: ako se Slavijin termin ne poklopi sa revansom Sarajeva vrlo je vjerovatno da cu otici sa svojom ekipom da pogledam tekmu. Neki ce biti ravnodusni a neki ce simpatizirati Slaviju (spadam u ove druge). Pojavom Sokolova sve bi se promijenilo i bilo bi sacekusa, napada, provokacija, itd. Jbg, ne moze se biti ravnodusno. Znam da to nije to, ali ste valjda svjesni da mozete doci na tekmu i pogledati je bez ikakvih obiljezja - da vas niko i ne pogleda poprijeko. Znaci radovati se eventualnim golovima, psovati, skakati, hvatati se za glavu itd. Nije problem u tome sto ce doci ljudi iz Ist. Sarajeva, problem bi bio dolazak Sokolova i isticanje poput salova, dresova i transparenata. I ne bih da se ovo shvati kao neko prijecenje, jer niti to mogu niti zelim. Samo sam realan.
hahahahaha sad hoces da kazes da se bojimo nekakvih napada...hahahaha,a upravu si da ima ijedan stadiou u RS licencu isli bi da navijamo......a na kosevo se ne bojimo doci.......prosle godine sam dolazio da gledam jer nismo navijali i dosao sam s obiljezjem kluba a to cu da uradim i ovog puta.........jer se ja nikoga ne bojim i bice 90% ljudi iz lukvice......uvjek dokazujete da ste kompleksasi da se mi vas bojimo jao meni kako ste smjeni...a i ti Sova si poceo malo srati........

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 17 jul 2009, 18:00

Sova je napisao/la:Pa ako je moguće da se ide na gostovanja kad igramo sa Sarajevom i Željom, valjda bi policija mogla i ovo da organizuje... sa sve zastavama i transparentima na stadionu.
Što se mene tiče, ta utakmica ne bi imala veze ni sa Sarajevom ni sa Bošnjacima ni sa ne znam čim, dakle trebala bi da bude bez ikakvih pominjanja istih, prozivanja, politike... koncentrisano na Slaviju i Alborg, naravno uz naša obilježja, kako klupska tako i sva druga.
Samo se cuvajte roka sa Poljina :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 18:02

lenovo je napisao/la:
Sova je napisao/la:Pa ako je moguće da se ide na gostovanja kad igramo sa Sarajevom i Željom, valjda bi policija mogla i ovo da organizuje... sa sve zastavama i transparentima na stadionu.
Samo se cuvajte roka sa Poljina :D
hahahahaha...:D ti si veoma bistar...kompleksasi samo se nadajte vi nekoga napdati ...jao jao jao......

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 18:03

?, ? на " $ & " је & ?.
Па не & се " Сарајево ? %, - ? & " $ $ " " у својој "!
А не ' % " је % ?, ? & $ $ $ ", па $ " " " $ % ' везе с "?
I ko se nad'o ale...

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 17 jul 2009, 18:06

Ne mislim da ce iko ikoga napadati niti sam to rekao.Napisao sam zajebanciju iz rata vezanu za taj dio grada.Druga stvar nece se niko ni pojaviti iz stocnog sarajeva.Treca stvar moja greska sto ista napisah na ovom dijelu foruma izvinjavam se, ulazimo u bezveze raspravu.

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 18:09

Sova je napisao/la:?, ? на " $ & " је & ?.
Па не & се " Сарајево ? %, - ? & " $ $ " " у својој "!
А не ' % " је % ?, ? & $ $ $ ", па $ " " " $ % ' везе с "?
Па & не ' $ " " " ја ' , ? & ј $ " $ се не " на % $ то & "...а не & " ? $....' $ " ?," европе...ја ' $ је ово " " ? је - ".....а % & " ? не " " " се $...хахахахаахахахахаха

а " ¥ $ - " " " ? , ? $ је ? & 100 $ а ове - вјероватно " " "..............

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 17 jul 2009, 18:16

Cisto da podvucem - nisam nikome prijetio i nema mi nista odvratnije i pateticnije od ovakvog vida prepucavanja i prijetnji putem interneta. Iznio sam svoje misljenje iza koga stojim. Sokolovima samo jedan savjet: prvo se dogovorite oko toga sta je razlog vaseg nedolaska na AFH prije nego sa tim istupite u javnost. Ovako ispadate krajnje neozbiljni.
Odjavljujem se sa teme i puno srece u revansu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 18:25

Megaloman je napisao/la:Cisto da podvucem - nisam nikome prijetio i nema mi nista odvratnije i pateticnije od ovakvog vida prepucavanja i prijetnji putem interneta. Iznio sam svoje misljenje iza koga stojim. Sokolovima samo jedan savjet: prvo se dogovorite oko toga sta je razlog vaseg nedolaska na AFH prije nego sa tim istupite u javnost. Ovako ispadate krajnje neozbiljni.
Odjavljujem se sa teme i puno srece u revansu.
ok tvoje misljenje da smo neozbiljni..........eto odmah da znate da necemo organizovano dolaziti na AFH.......navijati necemo i to je to......i ja se odjavljujem....

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 18:25

Nema ovde ništa neozbiljno, ovo je forum na kom se priča, ćaska, diskutuje... to što se ja ne slažem s nečim ne znači da Sokolovi ne znaju šta i zašto rade.
Ja govorim samo u svoje ime.
I ko se nad'o ale...

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 18:31

Sova je napisao/la:Nema ovde ništa neozbiljno, ovo je forum na kom se priča, ćaska, diskutuje... to što se ja ne slažem s nečim ne znači da Sokolovi ne znaju šta i zašto rade.
a Sova ne reče mi dal si ktivni navijač ili si samo posmatrač....

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 18:53

hooligan_boy je napisao/la:
Sova je napisao/la:Nema ovde ništa neozbiljno, ovo je forum na kom se priča, ćaska, diskutuje... to što se ja ne slažem s nečim ne znači da Sokolovi ne znaju šta i zašto rade.
Navijač koji jako voli svoj klub, najčešće sa zapada :) Al nemoj da čujem neko prozivanje zbog toga, ja sam išao na utakmice otprilike kad je većina aktivnih navijača ulazila u porodilište :)
I ko se nad'o ale...

hooligan_boy
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_boy » 17 jul 2009, 18:54

Sova je napisao/la:
Navijač koji jako voli svoj klub, najčešće sa zapada :) Al nemoj da čujem neko prozivanje zbog toga, ja sam išao na utakmice otprilike kad je većina aktivnih navijača rođena :)
Hahahahahaha ne brini neće biti prozivanja samo zbog toga zato sto se ne bavim tim a veoma postujem navijače sa zapada.........;)

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 17 jul 2009, 19:06

Sova je napisao/la:
Navijač koji jako voli svoj klub, najčešće sa zapada :) Al nemoj da čujem neko prozivanje zbog toga, ja sam išao na utakmice otprilike kad je većina aktivnih navijača ulazila u porodilište :)
Ne prozivam te samo jedno pitanje ako moze na cije si tekme isao?

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 19:11

lenovo je napisao/la: Ne prozivam te samo jedno pitanje ako moze na cije si tekme isao?
Najčešće Bratstvo iz Vojkovića, rjeđe OFK Novi Grad i OFK Lukavica :D
Željo, rjeđe Sarajevo, a posle već kako sam gdje živio :)
Što te zanima?
I ko se nad'o ale...

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 17 jul 2009, 19:14

zanimalo me za koga si nekad navijao

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.