FK Velež (opšte diskusije)
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Ima li ko link utakmice?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Prenos Velez Zrinjski
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
neda nesto link
Moras se reg. ili uci sa fb account.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Velež (opšte diskusije)
Imate na bht stranici gore desno uživo TV radi bez problema 

Ovaj na desnom krilu je izgubio utakmicu
u 93 minuti primiste go - šteta šteta šteta
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šteta.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ani Hebibovic ,nas najbolji igrac uz Blagojevica ,toliko nam je radosti donio da mu se nema sta prigovoriti.Kad je top onakve situacije rjesava bez problema.amko27 je napisao/la:Ovaj na desnom krilu je izgubio utakmicu
Bravo Rodjenii
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Neozbiljno je ono u 90 minuti- dva napada za redom. Niti cuva loptu, niti je daje slobodnom igracu na lijevoj strani, nego pokusava nesto solirati, a jedva hoda; i onda primas gol.rodjenisa je napisao/la:Ani Hebibovic ,nas najbolji igrac uz Blagojevica ,toliko nam je radosti donio da mu se nema sta prigovoriti.Kad je top onakve situacije rjesava bez problema.amko27 je napisao/la:Ovaj na desnom krilu je izgubio utakmicu
Bravo Rodjenii
-
- Kontakt:
Ne mozemo mu nista zamjerit bas nistaamko27 je napisao/la:Neozbiljno je ono u 90 minuti- dva napada za redom. Niti cuva loptu, niti je daje slobodnom igracu na lijevoj strani, nego pokusava nesto solirati, a jedva hoda; i onda primas gol.rodjenisa je napisao/la:Ani Hebibovic ,nas najbolji igrac uz Blagojevica ,toliko nam je radosti donio da mu se nema sta prigovoriti.Kad je top onakve situacije rjesava bez problema.amko27 je napisao/la:Ovaj na desnom krilu je izgubio utakmicu
Bravo Rodjenii

#musvdg
Kako stojite sa kartonima, povredama...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cisto smo mi drug,svi su nam na raspolaganju...ocekujemo dobar derbi i neka bolji pobjediVirtu4l je napisao/la:Kako stojite sa kartonima, povredama...?
Mi i ove godine igramo cisti fudbal i zelimo pobjedu protiv svakog protivnika
Nadam se da nece biti navijackih ispada s vase strane kao prosli derbi ,koje psovanje I gadanje predmetima. Cak I onaj fizio vas napada nase . Nek bolji uzme tekmu,nadam se Zeljo 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- pravnik1981
- Kontakt:
sa nase strane??? " onclick="window.open(this.href);return false;MuhamedTM je napisao/la:Nadam se da nece biti navijackih ispada s vase strane kao prosli derbi ,koje psovanje I gadanje predmetima. Cak I onaj fizio vas napada nase . Nek bolji uzme tekmu,nadam se Zeljo

Muhamede ako ti opalim klempu s kontra strane ispravit cu ti ušiMuhamedTM je napisao/la:Nadam se da nece biti navijackih ispada s vase strane kao prosli derbi ,koje psovanje I gadanje predmetima. Cak I onaj fizio vas napada nase . Nek bolji uzme tekmu,nadam se Zeljo

From father to son
Jesili se uvjerio @Muhamed TM kolko je nepotrebno dolaziti sa takvim stavovima,provokatorskim i nedobronamjernim.Covjek ti odma izvali klip koji te demantuje.Imate opet jako bitnu tekmu kod nas i nema potrebe dizati bilo kakve tenzije 7 dana ranije,pogotovo to nije u interesu Zelje,jer je vama utakmica puno bitnija.pravnik1981 je napisao/la:sa nase strane??? " onclick="window.open(this.href);return false;MuhamedTM je napisao/la:Nadam se da nece biti navijackih ispada s vase strane kao prosli derbi ,koje psovanje I gadanje predmetima. Cak I onaj fizio vas napada nase . Nek bolji uzme tekmu,nadam se Zeljo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bola pusti ove provokatore neznalice. Southboy ako Sejoboy poziva prosle godine na neke ne odlaske vozom u mostar a samnom dva manijaka popila 50 piva u starom gradu. Pusti levate pojma nemaju. Manijaci bujrum i ograđujte se brato od ove balavurdije
From father to son
Ne znam smijem li ovdje sta napisati razlicito od vaseg misljenja a da vi ne koristite vulgarne rjeci?cemu to ba pa prije par godina nas ste gadali kamenjem I svim predmetima do kojih ste dosli. 10 km za onu tribinu kad ste nam naplacivali
btw nemam nista protiv vas ,samo pitam .

btw nemam nista protiv vas ,samo pitam .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bravo majstoreCernica je napisao/la:Ma bola pusti ove provokatore neznalice. Southboy ako Sejoboy poziva prosle godine na neke ne odlaske vozom u mostar a samnom dva manijaka popila 50 piva u starom gradu. Pusti levate pojma nemaju. Manijaci bujrum i ograđujte se brato od ove balavurdije
Tako to rade pravi i iskreni tifozi koji su prosli u ovom nasem fudbalu.Ne zelim nikakva sranja,zelim i ocekujem pravi muski mec sa nasim starim sportskim prijateljima.Forumas @fico bahtic ima otvoren moj poziv na nasu utkmicu,bice moj gost i naravno radujem se dolasku armije navijaca koji zele podrzati svoj klub.Ako zijanimo prvi cu im cestitati ali ako mi pobjedimo onda to isto ocekujem od njih.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Balorda, riki46, supervizor i 15 gostiju.