Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Za taj odgovor morat ces sacekati jednog ekonomskog ekspertaPoliceman je napisao/la:koliko je placen
11,5 funtiPoliceman je napisao/la:
koliko je placen
ništa dok Saruman ne potvrdinormalaba je napisao/la:11,5 funtiPoliceman je napisao/la:
koliko je placen
Mozambik je napisao/la:Za taj odgovor morat ces sacekati jednog ekonomskog ekspertaPoliceman je napisao/la:koliko je placen
DaVirtu4l je napisao/la:Moćan ovaj dres, ovosezonski?
priprema se teren za jednu ili dvije utakmice suspenzije ,koja smijurijaEl presidente de la Liga de Fútbol Profesional (LFP), Javier Tebas, aseguró que hay que valorar "las excusas que Cristiano Ronaldo pidió después
"Lo que no es bueno para la imagen de la Liga son las conductas antideportivas y Ronaldo no fue deportivo y pidió perdón. Me quedo con las excusas que pidió después, hay que valorarlo mucho"
Masoni prijatelju. Kad sam ja govorio da masoni vladaju fudbalom u primeri, vi meni niste vjerovalobarca_87 je napisao/la:priprema se teren za jednu ili dvije utakmice suspenzije ,koja smijurijaEl presidente de la Liga de Fútbol Profesional (LFP), Javier Tebas, aseguró que hay que valorar "las excusas que Cristiano Ronaldo pidió después
"Lo que no es bueno para la imagen de la Liga son las conductas antideportivas y Ronaldo no fue deportivo y pidió perdón. Me quedo con las excusas que pidió después, hay que valorarlo mucho"
za iste poteze svi igraci ostalih ekipa dobijali 4 utakmice al kakvi druga pravila vaze kad su igraci reala u pitanju
nisam ni sumnjao u to
3 utakmice susp. za ono sto je uradio i jeste blaža kaznaSaurman je napisao/la:Savez je samo marioneta ljudi iz Reala i zbog toga će Portugalac vjerovatno proći sa nekom blažom kaznom.U drugim ligama bi dobio najmanje tri utakmice suspenzije.
Upravo Sarmamanu, tako je. Miislim da treba osnovati neku tajnu fondaciju za razbijanje ovog vela korupcije koji se zadnjih godina nadvio nad primerom. Prošlih godina je to bilo u manjoj mjeri, a sad se već vidi da real madrid direktno odlučuje u ime saveza, a ovi samo izvršavaju te odluke. Fuj, gowna frankovsa. Novi svjetski poredak je počeoSaurman je napisao/la:Savez je samo marioneta ljudi iz Reala i zbog toga će Portugalac vjerovatno proći sa nekom blažom kaznom.U drugim ligama bi dobio najmanje tri utakmice suspenzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.