Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Senijad zabio dva za Hajduk. Too momčino 

- el-fighter
- Kontakt:
Bravo momci. Nedajte da vas maltretiraju i da vas potcjenjuju. Samo naprijed, zabijajte golove i nedajte da vas tuku neki amateri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pa stvar i jeste u tome sto ovaj od svih tih navedenih jedini ima pravo da zaigra za BIHmone je napisao/la:ma nema ništa od toga. već se Ćiro proslavio sa Ivankovićem, Sharbinijem, Radmanom i Sivonjićem.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako postoji ikakva sansa za tog Mateja Delaca da ga Ciro nagovori da igra za nas neka uradi to, ipak je "strucnjak" za HNL igrace...a valja mislit na buducnost...
Mada mi se cini da je Matej "kockast i vatren" od glave do pete 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Igramo protiv Omana...nije neka klasa ali docice dobro za osvajanje bodova na rank-listi
Racunam dvije sigurne pobijede aBd 

mB!
slažem se, mali je vanserijski talenat i bit će vrhunski golman. Bilo bi i više nego fenomenalno da ga Ćiro privoli da igra za nas. Međutim igra već za mlađe selekcije Hrvatske, živi tamo već duže vrijeme i čisto sumnjam da bi mu dozvolili da igra za nas. Ali dok ima šanse nadam seRiNo je napisao/la:Ako postoji ikakva sansa za tog Mateja Delaca da ga Ciro nagovori da igra za nas neka uradi to, ipak je "strucnjak" za HNL igrace...a valja mislit na buducnost...Mada mi se cini da je Matej "kockast i vatren" od glave do pete
nema od njega nistamone je napisao/la:slažem se, mali je vanserijski talenat i bit će vrhunski golman. Bilo bi i više nego fenomenalno da ga Ćiro privoli da igra za nas. Međutim igra već za mlađe selekcije Hrvatske, živi tamo već duže vrijeme i čisto sumnjam da bi mu dozvolili da igra za nas. Ali dok ima šanse nadam seRiNo je napisao/la:Ako postoji ikakva sansa za tog Mateja Delaca da ga Ciro nagovori da igra za nas neka uradi to, ipak je "strucnjak" za HNL igrace...a valja mislit na buducnost...Mada mi se cini da je Matej "kockast i vatren" od glave do pete
zivi bili pa vidjeli
vise ima sansi da zaigra neko ko je rodjenu po Zagreba nego neko ko je rodjen ispod Dinare
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nevjerujem ni ja draza je njemu hrvatska oni vide u njemu talenta i hoce da ga zadrze borice se za njegaDel Boy je napisao/la:nema od njega nistamone je napisao/la:slažem se, mali je vanserijski talenat i bit će vrhunski golman. Bilo bi i više nego fenomenalno da ga Ćiro privoli da igra za nas. Međutim igra već za mlađe selekcije Hrvatske, živi tamo već duže vrijeme i čisto sumnjam da bi mu dozvolili da igra za nas. Ali dok ima šanse nadam seRiNo je napisao/la:Ako postoji ikakva sansa za tog Mateja Delaca da ga Ciro nagovori da igra za nas neka uradi to, ipak je "strucnjak" za HNL igrace...a valja mislit na buducnost...Mada mi se cini da je Matej "kockast i vatren" od glave do pete
zivi bili pa vidjeli
vise ima sansi da zaigra neko ko je rodjenu po Zagreba nego neko ko je rodjen ispod Dinare
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ćiro bi trebao pokušati ga nagovoriti da igra za našu repku. Ako i ne uspije nije ništa neobično. Koliko igrača su nam uzele "komšije", i da uzmu ovog nebi bilo čudo.
Šibenik grca bez Zeca, trener plače za njim, samo pokazuje koliko je uticajan i značajan za svoju ekipu 

- el-fighter
- Kontakt:
Oni su bez Zeca kao bez pola sastava. Jednostavno su navikli da mu daju loptu, a on sve sam završi. Drago mi je što su osnovice igre u timovima u kojima igraju. Miske glavni igrač Wolfsburga, Hoffenheim bez Ibiševića nikakav, a kako vidimo i u Šibeniku se sve okreće oko Zeca. NAPRIJED MOMCI.
Pjanić u prvoj postavi Lyona protiv PSG-a. Utakmica počinje u 21:00 ima prenos na SportKlubu 

Nemam nista protiv HNK Sibenika, ali Zec treba ubrzo da nade bolji klub. 

-Topić u remiu Saturna igrao do 56 min. kada je zamjenjen, Vule Trivunović igrao cijeli meć svoga Khimkia koji su izgubili od Zenita sa 4:2.
-U Turskoj, Hasagić još nije stao na gol, nije sanirao povredu inaće, izgubili su sa 2:1 od Haccetepe.
-Romeo Mitrović primio tri vadio loptu iz gola u dresu Kecskemet TE protiv Debrecena. Mario Bozic odigrao svih 90 min. u pobjedi Ujpešta od 3:0 nad Honvedom
-Supić odlićno odradio utakmicu protiv Vojvodine gdje je njegov tim izvukao bod sa vrućeg gostovanja.
- S.Smajić a ni A.Aganović nisu igrali u utakmici Dendera protiv Anderlechta koji su izgubili sa čak 4:0. U timu Lokerena nije bilo V. Muharemovića koji je dobio u svoju korist sa 3:0 protiv Mouscrona. Jusuf Dajić ušau u igru u 64 min. i pogodio za izjednaćenje Tubizea od2:2 protiv Courtraina, što če kasnije i ostati rezultat. Danas je na rasporedu okršaj naša dva rep. A. Mirvića u dresu Roseal. i A. Čustovića u dresu Genta, najavljeni su u prvim postavama.
S. Muratović igrao u susretu Šturma protiv Linza (2:0) u 87 min. zaradio žuti karton. Mravac odradio cijeli meć protiv KSV-a, njegov tim dobio sa 3:0.
-U njemačkoj Z.Bajramović odigrao jedno poluvrijeme u porazu od Študgarta (bitno da se vratio), dok danas nastupaju u direktnim okršajima Misimović, Džeko (Wolfsburg)-Radeljić (Cottbus), za Ariniu bi mogao od prve minute da zaigra i potencijalni BH rep. Z.Janjić.
-U Hrvatskoj se dans igraju utakmice 23. kola gdje bi naši rep. trebali odigrati važne role u svojim klubovima.
-Kada je Grčka u pitanju Aris našeg Jahića igra kući utakmicu sa Panthrakikosom, Mario Lemešić u dresu OFI-a dočekuje Ergotelis, Muslimovićev Paok igra sa Panserraikosom.
Sretno svim našim što igraju danas............
-U Turskoj, Hasagić još nije stao na gol, nije sanirao povredu inaće, izgubili su sa 2:1 od Haccetepe.
-Romeo Mitrović primio tri vadio loptu iz gola u dresu Kecskemet TE protiv Debrecena. Mario Bozic odigrao svih 90 min. u pobjedi Ujpešta od 3:0 nad Honvedom
-Supić odlićno odradio utakmicu protiv Vojvodine gdje je njegov tim izvukao bod sa vrućeg gostovanja.
- S.Smajić a ni A.Aganović nisu igrali u utakmici Dendera protiv Anderlechta koji su izgubili sa čak 4:0. U timu Lokerena nije bilo V. Muharemovića koji je dobio u svoju korist sa 3:0 protiv Mouscrona. Jusuf Dajić ušau u igru u 64 min. i pogodio za izjednaćenje Tubizea od2:2 protiv Courtraina, što če kasnije i ostati rezultat. Danas je na rasporedu okršaj naša dva rep. A. Mirvića u dresu Roseal. i A. Čustovića u dresu Genta, najavljeni su u prvim postavama.
S. Muratović igrao u susretu Šturma protiv Linza (2:0) u 87 min. zaradio žuti karton. Mravac odradio cijeli meć protiv KSV-a, njegov tim dobio sa 3:0.
-U njemačkoj Z.Bajramović odigrao jedno poluvrijeme u porazu od Študgarta (bitno da se vratio), dok danas nastupaju u direktnim okršajima Misimović, Džeko (Wolfsburg)-Radeljić (Cottbus), za Ariniu bi mogao od prve minute da zaigra i potencijalni BH rep. Z.Janjić.
-U Hrvatskoj se dans igraju utakmice 23. kola gdje bi naši rep. trebali odigrati važne role u svojim klubovima.
-Kada je Grčka u pitanju Aris našeg Jahića igra kući utakmicu sa Panthrakikosom, Mario Lemešić u dresu OFI-a dočekuje Ergotelis, Muslimovićev Paok igra sa Panserraikosom.
SAMO ŽELJO
Svaka cast na ovom presjeku.SINE je napisao/la:-Topić u remiu Saturna igrao do 56 min. kada je zamjenjen, Vule Trivunović igrao cijeli meć svoga Khimkia koji su izgubili od Zenita sa 4:2.
Drago mi je zbog zlatana da je poceo igrati.
Velika čast bi mi bio poziv Ćire Blaževića
Matej Delač šesnaestogodišnji mladić porijeklom iz Gornjeg Vakufa ovih dana je top tema u nama susjednoj Hrvastkoj, a Sportin vam donosi ekskluzivni intervju sa mladom jedinicom na golu Intera iz Zaprešića.
Delač je najmlađi nogometaš u istoriji Hrvatske nogometne lige, golman je Intera iz Zaprešića, do nedavno je bio pričuva našem povremenom reprezentativcu Goranu Brašniću međutim sada je obratno.
Sa svojih 16 godina i 186 dana stao je gol Intera u utakmici protiv Zagreba i ostavio veliki utisak svojim odbranama na gledaoce koji su prisustvovali pomenutoj utakmici, međutim ono što je ostavilo najveći utisak je to da je Delač u svom debiju odbranio jedanaesterac Davoru Vugrinecu jednom od najubojitijih napadača HNL-a, tada je Inter ubilježio važnu pobjedu ponajviše zahvaljujući njemu.
U pretprošlom kolu u utakmici sa Hajdukom Delač je pokazao da će u budućnosti njegovo ime mnogo značiti u svijetu nogometa, Hajduk je pogodcima Drage Gabrića teškom mukom došao do pobjede ali Matej je u ovoj utakmici uspio napraviti ono što do sada za rukom nije pošlo niti jednom golmanu u Hrvatskoj a to je odbraniti penal Nikoli Kaliniću koji je do sada u prvenstvu pogodio čak osam puta od osam pokušaja sa bijele tačke, međutim njegov stoposototni učinak pokvario je upravo mladi Bosanac.
Treba napomenuti da je Delač do sada nastupao za mlađe selekcije Hrvatske, ali po fifinom pravilu svaki igrač do svoje 21. godine ima pravo promijeniti svoje sportsko državljanstvo, nadajmo se da nećemo izgubiti još jednog dragulja koji je u ovom slučaju Matej Delač.
Bio je na probi i u portugalskoj Benfici ali čelnici klubova se nisu uspjeli dogovorit oko obeštećenja za mladog golmana.
Već sada Delač je na meti mnogih klubova, a za Sportin.ba o svojim planovima, interesovanjima klubova, obavezama, reprezentaciji Bosne i Hercegovine govori upravo Matej Delač.
Trenutno si top tema u Hrvatskoj, mnogi evropski mediji govore o tebi kao mladom golmanskom dragulju, kakav je tvoj komentar na to?
Ne opterećujem se mnogo time, mlad sam i moja karijera tek počinje, ove godine mi je cilj da napravim što manje grešaka, na prvom mjestu mi je klub u kojem branim, tj. Inter Zaprešić i ono što sada najviše želim je izboriti opstanak sa Interom, kaže Delač na početku razgovora za Sportin.ba
Bio si na probi u Benfici, da li se još neki klub interesuje za tebe?
Od Hrvatskih klubova spominju se Dinamo i Hajduk, a prema posljednjim informacijama čuo sam da me prate pojedini klubovi iz Engleske ali kažem opet trenutno mi je najvažniji Inter.
U kojoj bi ligi najviše volio nastupiti?
Pa kao što je želja mnogih nogometaša moj san je jednog dana braniti u najboljoj ligi na svijetu tj. u Engleskoj, ali da bi došao do toga moram još mnogo raditi.
S lakoćom skidaš penale, prvo Vugrinec a onda neprikosnoveni Kalinić, u čemu je tajna?
Pa ne bih rekao da je to neka tajna, prije svake utakmice treneri i ja proučavamo mnoge nogometaše koje će nam se suprotstaviti i od kojih nam prijeti najveća opasnost, proučavamo način na koji izvode slobodne udarce, penale pa tako uspijem i odbraniti penale drugim igračima, mada odbrana penala nije ništa ako ne uspijemo dobit utakmicu, meni je cilj braniti što bolje svih 90 minuta, vidjeli ste u utakmici sa Hajdukom, odbranio sam jedanaesterac Kaliniću pa što nam je to donijelo, ipak smo na kraju nesretno poraženi
Tvoji treneri, koga bi najviše izdvojio, ko ti daje najveću podršku, imaš li podršku prijatelja i kako profesionalne obaveze uskladiš sa školskim?
Ne bih sada nikog posebno izdvajao, svima sam zahvalan što su mi dali priliku,stali uz mene,al mislim da su najzaslužniji trener vratara Željko Rumbak i trener Borimir Perković koji mi je pružio priliku. Imam veliku podršku prijatelja i obitelji i jako sam im zahvalan.
Idem u drugi razred trgovačke škole, profesori mi izlaze u susret pa je lakše uskladiti sve obaveze.
Uzor na golu?
Pepe Reina, golman Liverpoola za mene je najbolji golman u ovom trenutku, siguran je na golu i igračima je lakše igrati kada znaju ko im čuva mrežu.
Matej, mlad si, pred tobom je velika karijera, to sigurno ne može ostati neprimijećeno kod ženskog pola. Imaš li djevojku?
Da, imam djevojku, obožavateljki ima jako mnogo, ali pokušavam ostati vjeran jednoj, kaže kroz smijeh Matej Delač.
Da ti Ćiro Blažević uputi poziv za narednu prijateljsku utakmicu Bosne i Hercegovine a što je vrlo moguće jer znamo da bi imao pravo nastupa za BiH, da li bi ga prihvatio?
Postavili ste mi pitanje na koje vam ne mogu dati odgovor. To bi bila velika čast za mene i moju obitelj, ali u ovom trenutku ne bih to mogao komentirati.
Kakav je odnos sa Goranom Brašnićem?
Goran je prije svega veliki čovjek i igrač, i njemu dugujem veliku zahvalnost za sve što sam postigao, stao je uz mene, daje mi savjete i veliku potporu, mnogo mu hvala.
Tvoj komentar na zadnje pobjede naše reprezentacije i po tvom mišljenju kakve su nam šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo. Može li nas Ćiro tamo odvesti?
Pratim reprezentaciju Bosne i Hercegovine, uvjeren sam da će se plasirati na Svjetsko prvenstvo jer imaju velikog izbornika gospodina Ćiru Blaževića i odličnu ekipu,i vidi se jedno zajedništvo i imaju veliku podršku navijača sto je jako bitno za uspjeh, za kraj razgovora za Sportin.ba kaže Matej Delač.
------------------------------------------------------
Bila bi mu cast, ali ipak ceka poziv druge drzave
Matej Delač šesnaestogodišnji mladić porijeklom iz Gornjeg Vakufa ovih dana je top tema u nama susjednoj Hrvastkoj, a Sportin vam donosi ekskluzivni intervju sa mladom jedinicom na golu Intera iz Zaprešića.
Delač je najmlađi nogometaš u istoriji Hrvatske nogometne lige, golman je Intera iz Zaprešića, do nedavno je bio pričuva našem povremenom reprezentativcu Goranu Brašniću međutim sada je obratno.
Sa svojih 16 godina i 186 dana stao je gol Intera u utakmici protiv Zagreba i ostavio veliki utisak svojim odbranama na gledaoce koji su prisustvovali pomenutoj utakmici, međutim ono što je ostavilo najveći utisak je to da je Delač u svom debiju odbranio jedanaesterac Davoru Vugrinecu jednom od najubojitijih napadača HNL-a, tada je Inter ubilježio važnu pobjedu ponajviše zahvaljujući njemu.
U pretprošlom kolu u utakmici sa Hajdukom Delač je pokazao da će u budućnosti njegovo ime mnogo značiti u svijetu nogometa, Hajduk je pogodcima Drage Gabrića teškom mukom došao do pobjede ali Matej je u ovoj utakmici uspio napraviti ono što do sada za rukom nije pošlo niti jednom golmanu u Hrvatskoj a to je odbraniti penal Nikoli Kaliniću koji je do sada u prvenstvu pogodio čak osam puta od osam pokušaja sa bijele tačke, međutim njegov stoposototni učinak pokvario je upravo mladi Bosanac.
Treba napomenuti da je Delač do sada nastupao za mlađe selekcije Hrvatske, ali po fifinom pravilu svaki igrač do svoje 21. godine ima pravo promijeniti svoje sportsko državljanstvo, nadajmo se da nećemo izgubiti još jednog dragulja koji je u ovom slučaju Matej Delač.
Bio je na probi i u portugalskoj Benfici ali čelnici klubova se nisu uspjeli dogovorit oko obeštećenja za mladog golmana.
Već sada Delač je na meti mnogih klubova, a za Sportin.ba o svojim planovima, interesovanjima klubova, obavezama, reprezentaciji Bosne i Hercegovine govori upravo Matej Delač.
Trenutno si top tema u Hrvatskoj, mnogi evropski mediji govore o tebi kao mladom golmanskom dragulju, kakav je tvoj komentar na to?
Ne opterećujem se mnogo time, mlad sam i moja karijera tek počinje, ove godine mi je cilj da napravim što manje grešaka, na prvom mjestu mi je klub u kojem branim, tj. Inter Zaprešić i ono što sada najviše želim je izboriti opstanak sa Interom, kaže Delač na početku razgovora za Sportin.ba
Bio si na probi u Benfici, da li se još neki klub interesuje za tebe?
Od Hrvatskih klubova spominju se Dinamo i Hajduk, a prema posljednjim informacijama čuo sam da me prate pojedini klubovi iz Engleske ali kažem opet trenutno mi je najvažniji Inter.
U kojoj bi ligi najviše volio nastupiti?
Pa kao što je želja mnogih nogometaša moj san je jednog dana braniti u najboljoj ligi na svijetu tj. u Engleskoj, ali da bi došao do toga moram još mnogo raditi.
S lakoćom skidaš penale, prvo Vugrinec a onda neprikosnoveni Kalinić, u čemu je tajna?
Pa ne bih rekao da je to neka tajna, prije svake utakmice treneri i ja proučavamo mnoge nogometaše koje će nam se suprotstaviti i od kojih nam prijeti najveća opasnost, proučavamo način na koji izvode slobodne udarce, penale pa tako uspijem i odbraniti penale drugim igračima, mada odbrana penala nije ništa ako ne uspijemo dobit utakmicu, meni je cilj braniti što bolje svih 90 minuta, vidjeli ste u utakmici sa Hajdukom, odbranio sam jedanaesterac Kaliniću pa što nam je to donijelo, ipak smo na kraju nesretno poraženi
Tvoji treneri, koga bi najviše izdvojio, ko ti daje najveću podršku, imaš li podršku prijatelja i kako profesionalne obaveze uskladiš sa školskim?
Ne bih sada nikog posebno izdvajao, svima sam zahvalan što su mi dali priliku,stali uz mene,al mislim da su najzaslužniji trener vratara Željko Rumbak i trener Borimir Perković koji mi je pružio priliku. Imam veliku podršku prijatelja i obitelji i jako sam im zahvalan.
Idem u drugi razred trgovačke škole, profesori mi izlaze u susret pa je lakše uskladiti sve obaveze.
Uzor na golu?
Pepe Reina, golman Liverpoola za mene je najbolji golman u ovom trenutku, siguran je na golu i igračima je lakše igrati kada znaju ko im čuva mrežu.
Matej, mlad si, pred tobom je velika karijera, to sigurno ne može ostati neprimijećeno kod ženskog pola. Imaš li djevojku?
Da, imam djevojku, obožavateljki ima jako mnogo, ali pokušavam ostati vjeran jednoj, kaže kroz smijeh Matej Delač.
Da ti Ćiro Blažević uputi poziv za narednu prijateljsku utakmicu Bosne i Hercegovine a što je vrlo moguće jer znamo da bi imao pravo nastupa za BiH, da li bi ga prihvatio?
Postavili ste mi pitanje na koje vam ne mogu dati odgovor. To bi bila velika čast za mene i moju obitelj, ali u ovom trenutku ne bih to mogao komentirati.
Kakav je odnos sa Goranom Brašnićem?
Goran je prije svega veliki čovjek i igrač, i njemu dugujem veliku zahvalnost za sve što sam postigao, stao je uz mene, daje mi savjete i veliku potporu, mnogo mu hvala.
Tvoj komentar na zadnje pobjede naše reprezentacije i po tvom mišljenju kakve su nam šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo. Može li nas Ćiro tamo odvesti?
Pratim reprezentaciju Bosne i Hercegovine, uvjeren sam da će se plasirati na Svjetsko prvenstvo jer imaju velikog izbornika gospodina Ćiru Blaževića i odličnu ekipu,i vidi se jedno zajedništvo i imaju veliku podršku navijača sto je jako bitno za uspjeh, za kraj razgovora za Sportin.ba kaže Matej Delač.
------------------------------------------------------
Bila bi mu cast, ali ipak ceka poziv druge drzave

100% sportski i krajnje opušten potpis
- el-fighter
- Kontakt:
Da on ima u planu nastupati za našu repku rekao bi to u ovom intervjuu. Ovako se vidi da samo čeka priliku da nastupi za Hrvatsku. Možda ovaj momak i zaigra za nažu repku, ali su šanse 1:99. NIKAD NE RECI NIKAD
Ma nema sanse da ce ovaj momak igrat za nas, jer njega ce Hrvati zvat samo da bi nama naprkosili i nista od njega, ipak je njemu tek 16 godina i ima jos fore da se prica o njemu, prerano je sad da bi govorili da je on kalibar za nase reprezentacije.
P.S. U danasnjem sportu citam da je Olimpijakos zainteresovan za naseg fightera Sanela Jahica, i da su spremni za njega ponuditi Arisu 2.5 miliona eura. Sretno Jaha!!!
P.S. U danasnjem sportu citam da je Olimpijakos zainteresovan za naseg fightera Sanela Jahica, i da su spremni za njega ponuditi Arisu 2.5 miliona eura. Sretno Jaha!!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Šta rade mediji... koga boli qurac, treba nam 11 ratnika, meni žao za Handanovića i Jakupovića a pojaviće se već i neki golman kod nas...
Pozz drustvo..ev naidje na ovu temu pa et,da nesto nepisem. Nadam se da ce ovaj moj post komentirati i ljudi"hrvatske nacionalnosti". E ovak radi se o igracima Hajduka,Senijadu Ibricicu i Borisu Pandzi. Nemogu shvatiti zbog cega navijaci hajduka,novinari itd,toliko uzdizu onog nikolu kalinica (penalica),covjek postigao 6 golova iz igra u cijeloj sezoni,i govore o njemu toliko i da mu el fenomeno nije ravan. S druge strane ibricic postigao 11-12 golova sve iz igra,o njemu govore sebican igrac,slab itd,a covjek uz ovo golove ima jos i toliko asistencija. Na onom dvoranskom turniru hrvatske tzv kutija,ibricic bio najbolji strijelac s 15 golova i imao jos 11 asistencija od kojih je cak 6 bilo za dragu gabrica,koji je uzeo nagradu za najboljeg igraca. Proslo kolo hrvatskog prvenstva ibricic je zabio sjajan gol....nakon utakmica u onoj emisiji "volim nogomet" bio izbor za tri najbolja gola kola, i onaj gol ibricica nije ni bio u konkuranciji. Izabrali gol slepicke (solo akcija),bilo je i zasluzeno da udje u 3 najbolja, zatim gol nekog igraca iz sibenika (kazu gol iz voleja),nije ni licilo na volej, i treci prijedlog je bio gol anasa sarbinija (samo zato sto je hrvatski reprezentativac).Zalosno. Zatim govore o onom hrvoju vejicu kao da je on stub hajdukove obrane,hehe,pa da nemaju pandze,qrac bi oni primili onako malo golova. Covjek svoj posao odradi odlicno,jos mora krpati i greske vejica,koji ih ima i za izvoz. Et toliko od mene
Zadnja izmjena: majestic, dana/u 28 apr 2009, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.