http://www.bet365.com/extra/extra.aspx? ... 3414816269enobarca je napisao/la:e ima li ko link za utakmicu![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- blueman-TM87
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
sjo sto roknu topovski udar , a meni na zvucnike..istrese me iz gaca..posrala ih njihova pirothenika 

Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
ji-sung je napisao/la:sjo sto roknu topovski udar , a meni na zvucnike..istrese me iz gaca..posrala ih njihova pirothenika

Ajde dajte kakav dobar link oni na atdheu stopaju nenormalno.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
http://www.fromsport.com/v-0/10/118/v-111940.html
http://domacifilmovi.us/ch2.php
eto vidite, mada je bet 365 najbolje al et
http://domacifilmovi.us/ch2.php
eto vidite, mada je bet 365 najbolje al et
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- majestic24
- Kontakt:
Vas ce ovaj Benitez vratiti u doba kad se niste mogli pribliziti juventusu i milanu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Vas ce ovaj Benitez vratiti u doba kad se niste mogli pribliziti juventusu i milanu.

Grdno se varaš !

FK Pjetlovi
- senad_flamin
- Kontakt:
ima jos jedno poluvrijeme gdje se moze dosta toga promjeniti.... onako nije bas neka utakmica.majestic24 je napisao/la:Vas ce ovaj Benitez vratiti u doba kad se niste mogli pribliziti juventusu i milanu.

-RIVALDO-
kako smo odmah bolje izgledali kada je Coutinho usao...a najveci krivac za ovo katastrofalno prvo pol. je Rafa, pa lik je poceo tekmu sa 4 stopera u jos pravi ofajd zamke za Robinha i Ibru hahha...Milito kao i da ne igra...Sanon mora u igru pod hitno isto kao i Biabiany jer bekovi su im katastrofa, a u nas nema tko probit... kad vidim Cordobu da ide u napad stid me jbt
ugalvvnom zasluzeno vodstvo milana, a matrix pokazao da nije dobar u glavi...
ugalvvnom zasluzeno vodstvo milana, a matrix pokazao da nije dobar u glavi...
- senad_flamin
- Kontakt:
evo samo mala ispravka ja nasao neki UFFICIALE: MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
ocekujem dosta udaranja od Ibre i Materazia[/quote]
bas ono sto sam i rekao...Materazi VS. Ibrahimovic

ocekujem dosta udaranja od Ibre i Materazia[/quote]
bas ono sto sam i rekao...Materazi VS. Ibrahimovic

-RIVALDO-
JOSE MOURINHO LALALALAL JOSE MOURINHO LALALALALA
ma nema predaje..1:0 šta češ..Barca je isto vodila pa svi znamo kako je završilo...Milito van unutra Biabiany..
NON MOLLARE MAI!!!!
ma nema predaje..1:0 šta češ..Barca je isto vodila pa svi znamo kako je završilo...Milito van unutra Biabiany..
NON MOLLARE MAI!!!!
Jeli Benitez kriv sto mu je odsutno nekoliko igraca?! Jeli Benitez kriv sto mora igrati sa Materazzijem koji na svakoj utakmici mora skriviti jedno 526 faula? Jeli Benitez kriv sto je Milan ove sezone jaci nego predhodne? Sta je Benitez pogresno uradio s Liverpoolom s obzirom da nije imo ni 10 milja eura budzeta po sezoni? Kako je Benitez uspio sa Valenciom osvojiti Primeru? Kako je Benitez na Old Shitffordu uspio Manchesteru uvaliti 4 komada? Jel Benitez kriv sto se Maiconu **** za Interom?majestic24 je napisao/la:Vas ce ovaj Benitez vratiti u doba kad se niste mogli pribliziti juventusu i milanu.
Inter ce dobiti ovu tekmu protiv ovih lopova iz prljavijeg djela Milana.
Deremo buuuulje
gdje su sad oni što su govorili da nam je Bog na pomoći i da će nas poderati ???
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OSVETA

gdje su sad oni što su govorili da nam je Bog na pomoći i da će nas poderati ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Evo me ovde jajaro malorobovi88 je napisao/la:Deremo buuuulje![]()
![]()

- Nail for Real
- Kontakt:
aj ne s.eri...nadam se da ce Inter dobiti ove foliranterobovi88 je napisao/la:Deremo buuuulje![]()
![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa tko je kriv za ovu ozljedu Obia, ako nije Benitez, pa ne mozes mi u 35 min stati zbog **** misica, pa kakve trenige oni imaju, jer skoro svaka nam je povreda zbog fizicke ne pripremljenosti...Portillo je napisao/la:Jeli Benitez kriv sto mu je odsutno nekoliko igraca?!majestic24 je napisao/la:Vas ce ovaj Benitez vratiti u doba kad se niste mogli pribliziti juventusu i milanu.
Rafa da je imalo pametan ne bi dopustio du mu Cordoba igra beka pored Santona
- senad_flamin
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Deremo buuuulje![]()
![]()
covjce pa nema se sta reci onom njihovom amellu i vuvu_zz pa ti covjce pocinjes da porvociras

neda BOG da milan izgubi koce ih trpiti tamo na temi milana a to bi bilo sve zbog tebe
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 14 nov 2010, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Od kad se utakmica igra samo 45 minuta?robovi88 je napisao/la:Deremo buuuulje![]()
![]()

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Milan ce ovo rutinski privesti kraju.Ostaje ovako
.Zasluzeno vode.Benitez ce ubrzo letiti iz Intera,to je sigurno.Nije on neki menadzer.

You'll never walk alone.
ahh pa mogu i ja malosenad_flamin je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Deremo buuuulje![]()
![]()
covjce pa nema se sta reci onom njihovom amellu i vuvu_zz pa ti covjce pocinjes da porvociras![]()
neda BOG da milan izgubi koce ih trpiti tamo na temi milana a to bi bilo sve zbog tebe

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.