Inače iz Zenice, al u Sarajevu završio ETF
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
Indukciju većina popadala.Fowl95 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:19Kud ćeš dalje kad sam pogriješio pitanje o možda i najdražem bendu. I indukciju, a na energetici sam.Epidaurus je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:16Pa sta si mogao ocekivati od automaticara, i ovako mi je malo falilo da pocnem ubacivat linearne i nelinearne modelePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:10Moglo je malo više energetike.
Izda me net na početku.![]()
Al sok mi je bio ono za magnetnu indukciju fkt
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E jbg, konto sam da će poslije bit ovaj Epijev, filmove svakako nisam planirao igrat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trebao si linearne.Epidaurus je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:16Jesi u Ze negdje ili vani?
Pa sta si mogao ocekivati od automaticara, i ovako mi je malo falilo da pocnem ubacivat linearne i nelinearne modelePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:10Moglo je malo više energetike.
Izda me net na početku.![]()
Al sok mi je bio ono za magnetnu indukciju fkt
- LlullSergio
- Kontakt:
Bodi kad bi ti poslao jedan html kod koji curi na sve strane , da li bi mogao pokazat kako zakrpat to
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Jedino sam rukomet slab, ostalo uglavnom sve može proći.legenda reala je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:02šta da postavim kad sve znaš jbt, da ima neki sportski kviz ko onaj na NI da idemo u ekipu ja, ti i Lull
-
haris123456789
- Kontakt:
mogao bi sutra neki kulinarski.. neka osnovna pitanja 
Gotov informatički kviz, 30 pitanja i uglavnom su samo 3 ponuđena 
Ako nema ništa zakazano, može i sutra u 17.30h
Ako nema ništa zakazano, može i sutra u 17.30h
Da
De pusti mi ovaj ETF da vidim i ja znam li šta oko elektronike i automatikeEpidaurus je napisao/la:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajdie javi kad si spreman. Kod ti je 206430.
- legenda reala
- Kontakt:
NFL i NHL ne znam ništa, ono znam nekih imena klubova i par hokejaša, slab sam i u onom snokeru ne mogu reći ni da sam jak nešto u biciklizmu samo osnoveTonySosa je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:26Jedino sam rukomet slab, ostalo uglavnom sve može proći.legenda reala je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:02šta da postavim kad sve znaš jbt, da ima neki sportski kviz ko onaj na NI da idemo u ekipu ja, ti i Lull
al fudbal,rukomet,evropska košarka, tenis,skijanje,atletika tu znam dosta stvari, al ne ona pitanja ko što tm01hzn postavlja kolko je palo golova u sudijskoj nadoknadi na SP 2010 e jbse jarane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesil inace programer?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- legenda reala
- Kontakt:
jbt na ovom forumu 50% raje studira Elektrotehniku il je završilo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moze kviz o americkim profesionalnim sportovima sto da ne
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ma ja, ono je samo da pogadjaš, haj koliko je bilo ukupno golova to može proći.legenda reala je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:35NFL i NHL ne znam ništa, ono znam nekih imena klubova i par hokejaša, slab sam i u onom snokeru ne mogu reći ni da sam jak nešto u biciklizmu samo osnoveTonySosa je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:26Jedino sam rukomet slab, ostalo uglavnom sve može proći.legenda reala je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:02
šta da postavim kad sve znaš jbt, da ima neki sportski kviz ko onaj na NI da idemo u ekipu ja, ti i Lull
al fudbal,rukomet,evropska košarka, tenis,skijanje,atletika tu znam dosta stvari, al ne ona pitanja ko što tm01hzn postavlja kolko je palo golova u sudijskoj nadoknadi na SP 2010 e jbse jarane![]()
Programer in spe
IT mi ide od ruke