Vico već počeo lobirati za sudije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vico već počeo lobirati za sudije
Našao negdje na twitteru, neki momak iz Liverpoola
Zamisli u veznom redu Keita-Milner-Thiago.
Nama su TAA i Robertson playmakeri, a ove sezone jedva da dišu, pogotovo Robbo. Ni sjena najbolja dva beka. Onda imaš vezni red koji je nikad gori, dodaj da nema Hende i Fabinha na tom mjestu i imaš katatrofalne rezultate. Sto kažeš, ljeto mora donijeti rekonstrukciju ekipe, dovest 5-6 pojačanja, ali je pitanje koliko ćemo imati para u ovoj situaciji... Neizvjesna budućnost.Fowl95 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 20:23Zamisli u veznom redu Keita-Milner-Thiago.![]()
Najveći problem Kloppovog sistema jeste što mu jedni te isti igrači moraju igrati stalno da bi funkcionirao. Ovi drugi ne mogu uhvatiti ritam i onda dobijemo stanje gdje je Robertson od početka sezone startao 43 utakmice za Liverpool (plus reprezentacija), a frajer ne može da diše na terenu kako treba koliko je premoren.
Stvarno ne vidim budućnost Liverpoola u ovakvom režimu koji Klopp zamišlja. Na ljeto treba bar 5 novih pojačanja u ekipu, a ne bi me čudilo da neko od glavne trojke napusti klub jer klub ne može trpiti ne igranje Lige prvaka.
Najveća pojačanja bi bila da se Keita i Chamberlain vrate u formu, al sve mi je realnije od togaProphet je napisao/la: ↑28 apr 2021, 20:28Nama su TAA i Robertson playmakeri, a ove sezone jedva da dišu, pogotovo Robbo. Ni sjena najbolja dva beka. Onda imaš vezni red koji je nikad gori, dodaj da nema Hende i Fabinha na tom mjestu i imaš katatrofalne rezultate. Sto kažeš, ljeto mora donijeti rekonstrukciju ekipe, dovest 5-6 pojačanja, ali je pitanje koliko ćemo imati para u ovoj situaciji... Neizvjesna budućnost.
Jota.StevieG8 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:42Ja ne znam šta će nam više tih škart veznjaka koji ni na koji način ne doprinose u zadnjoj trećini igre. Nama bi najbolje bilo da preslikamo igru Bayerna s 2 pivota zbog Thiaga i zbog toga sto je ovaj 4-3-3 sistem s trkacim veznim redom zavrsio svoje. Milner je za penzije, Keita i Ox su propali a Jones je otprilike Wijnaldum s malo boljim driblingom.
Alisson
Taa-Gomez-VVD-Robbo
Thiago-Fabinho
Salah-Firmino-Mane
X
Novi napadac nam je itekako potreban jer nam je realizacija katastrofa, ako nemaju para ni za to onda gurnuti Salaha u vrh a smisliti nesto drugacije za krila.
Nećemo, igrati ćemo konferencijsku ligu: Mi, Velež, Hajduk i Maribor u grupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.