Bh. klubovi u Europi - 2021/22
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Ovu kombinaciju svih faktora kao veceras ne moze nikada prirediti Zrinjski jer su nazor napravljeni. Tj. moras imati u krvi to. Zrinjski je sterilan klub i nakon 30 godina postojanja.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 jul 2021, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bolesno opet,preispitaj sebe malo. Igraci pogotovo stranac ide za korom kruha tko mu ponudi vise novca isto kao obicni radnik,boli njega briga sta se pusta od muzike, isto sto mene ne bi brigalo da igram za Schalke q tamo pustaju Hitlerove bojne neke...Hantraga je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:53Apsolutno svako ko je pristao igrati u četničkom leglu, kome ne smeta Marš na Drinu, veličanje genocida, zločina, skandiranje Ratku Mladiću, negiranje države itd itd, obradovala bi me smrt takvih. Nije mi to tabu uopšte. Štaviše, radujem se što je takvih idiota manje.Vjeverica777 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:50Bas primjeren komentar,evo sve ali sta ti moze biti kriv neki Moraitis ili Coric da prizivas smrt neciju. Bolesno stvarno
Kralju, usporedjujes Genk iz 2008 sa AEKom iz 2021. godine. Smanji dozivljaj.
- feniksptica
- Kontakt:
Poslab si ti za ovoga..ovi su eliminisali klub iz eredivise. Ako Velez aBd izbaci Aek moze se pricat o nekom najvecem rezultatu. Ako ovo ostane na jednoj utakmici lijepa prica al ne najveci rezultatSky9 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:56feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:53Pobjeda i veliki uspjeh naravno. Ali ne vidim potrebu da se stvaraju mitovi ? Nista vaznija i veca pobjeda nego sto je to npr Zrinja ruadio protiv FC Ultrechta.![]()
Odjavi se.
Konačno već jednom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa ako cemo gledati vaznost takmicenja u tom trenutku,Genk je sigurno najveca pobjeda jer je to bila liga prvaka.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:57Najvece pobjede nasih timova su protiv Genka I Utrechta.Otvoriteoci je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:55Zeljo je dva puta dobio Ferencvarosa koji ima preko 30 titula prvaka i evropske trofeje,pa to niko i ne spominje ovdje.
Imali su nasi timovi solidnih pobjeda,a koja je najveca,ne bi znao.
Ali Genk kroz historiju nije veci klub od Ferencvarosa,nema sanse.
Nadam se da su ostali snimili ovu tekmu i budu pustali igracima pred euro tekme slijedeci sezona.
Nema veze ako izgubis i 5-0 ali ima veze kako si izgubio.
A kad odigras ovako nemozes se ni osramotit, ni izgubit 5-0.
Ovo se zove fight pa ko koga.
Muda do poda.

Nema veze ako izgubis i 5-0 ali ima veze kako si izgubio.
A kad odigras ovako nemozes se ni osramotit, ni izgubit 5-0.
Ovo se zove fight pa ko koga.
Muda do poda.

Zadnja izmjena: TNT, dana/u 22 jul 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu Real ali nisu ni Milsami.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bersaga
- Kontakt:
Kako će Borac iskihati ovu titulu od prošle sezone nisu ni svjesni. Ide im raspad sistema, sad ovih 5 klubova moraju nastaviti sa inicijativom da se dovede u red suđenje i ostale stvari. Ne može ništa na silu, samo pošten rad i zajedništvo, to je Velež večeras dokazao. Sretno Rođeni u Grčkoj, probati iskoristiti šansu koja se otvorila, ponoviti pristup iz večerašnje utakmice, povratak Radovca, AEK-u su ove prve zvanične utakmice i vidi se da nisu još u elementu. Samo hrabro i borbeno pa šta bude.
Zaime elegancijo
Zaime elegancijo
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Da je sve bilo regularno vjerujem da bi oni bili prvaci prosle sezone.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- OldFashioned
- Kontakt:
DaBogda promašio i za iduću utakmicu

Nestvarno kakvu je klapu Feđa skovao!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:59Poslab si ti za ovoga..ovi su eliminisali klub iz eredivise. Ako Velez aBd izbaci Aek moze se pricat o nekom najvecem rezultatu. Ako ovo ostane na jednoj utakmici lijepa prica al ne najveci rezultatSky9 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:56feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:53Pobjeda i veliki uspjeh naravno. Ali ne vidim potrebu da se stvaraju mitovi ? Nista vaznija i veca pobjeda nego sto je to npr Zrinja ruadio protiv FC Ultrechta.![]()
Odjavi se.
Konačno već jednom.

Evo jakog Gračanlije da uči ljude o fudbalu. Oj Božeeeee.

Ne repliciraj mi, prenaporan si.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- feniksptica
- Kontakt:
O jebote zivis u Tz i mislis da nekog mozes ismijavat za mjesto stanovanja. A sigurno nisi nigdje mrdno. E moj jado seljacino jedna raspala.Sky9 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:02feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:59Poslab si ti za ovoga..ovi su eliminisali klub iz eredivise. Ako Velez aBd izbaci Aek moze se pricat o nekom najvecem rezultatu. Ako ovo ostane na jednoj utakmici lijepa prica al ne najveci rezultat![]()
Evo jakog Gračanlije da uči ljude o fudbalu. Oj Božeeeee.![]()
Koliko si glup s ovim da ti ne repliciram a ti prvo repliciro..
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 22 jul 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ArtVandelay
- Kontakt:
Šta je ovo, nigdje mađara? U zapadnomostarskoj kotlini iza bulevara, u Cimilićima - muk i tišina...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:58Ovu kombinaciju svih faktora kao veceras ne moze nikada prirediti Zrinjski jer su nazor napravljeni. Tj. moras imati u krvi to. Zrinjski je sterilan klub i nakon 30 godina postojanja.

Ne kvari ljudima slavlje debilu

HŠKZ
Ne treba pretjerivati, Zrinjski je osnovan 1905 godine, komunisti su ga zabranili i klub je nastavio postojati opet 92.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:58Ovu kombinaciju svih faktora kao veceras ne moze nikada prirediti Zrinjski jer su nazor napravljeni. Tj. moras imati u krvi to. Zrinjski je sterilan klub i nakon 30 godina postojanja.
Cak i kad racunas samo koliko postoje zvanicno bez zabrane to je preko 70 godina Zrinjskog.
Ne znam čemu potreba da se sve omalozava.

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 22 jul 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
e moj brale...Hantraga je napisao/la: ↑user_id=43064]
Bravo četnici**** li vam Vico majke genocidne
![]()
Još samo da se avion sjarga negdje nad Alpama, hajde Bože još samo to.[/b]
Bravo za Dudića i VeležAEK nije spektakularna ekipa, ali je pobjeda ogromna, razlika u kvalitetu je velika. Dudić je fantastično odradio meč i cijela ekipa. Ne može se ipak pričati o najvećoj pobjedi BiH klubova, daleko od toga realno, ali fantastična, veličanstvena pobjeda. Generalno, pokazali da su prošle godine zaslužili titulu
![]()
Jeste dobio ih je kad im igraci nisu imali hljeba da jedu!Otvoriteoci je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:55Zeljo je dva puta dobio Ferencvarosa koji ima preko 30 titula prvaka i evropske trofeje,pa to niko i ne spominje ovdje.
Imali su nasi timovi solidnih pobjeda,a koja je najveca,ne bi znao.
Hahahahaha veliki zeljeznicar

AEK U Europi svaki put ispadne.
Belfast, we are coming.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tako je ja licno stojim iza sky9 jer je i onaj stajao iza mene.Sky9 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:05Halo debilčino mrtva odjavi se i ne truj forum svakodnevno svojim glupostima.feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:03O jebote zivis u Tz i mislis da nekog mozes ismijavat za mjesto stanovanja. A sigurno nisi nigdje mrdno. E moj jado seljacino jedna raspala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, CAZIN, Paromlinac, rishovski i 31 gost.