FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la dubrava » 07 nov 2009, 19:31

Aj stavite malo slika sa tekme. Čestitke Borcu :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 07 nov 2009, 19:39

? je napisao/la:
RAVFC je napisao/la:krenuli su i nasi prema Banja LUCI....
NEMA BUSEVA IDE DOSTA AUTA I 10-TAK KOMBIJA...
OKO 200 SE NADAM DA CE NAS DOCI.
JA NA ZALOST RADI POSLA NE MOGU,NADAM SE DA CE PROCI SVE FER I KOREKTNO I NEKA BOLJE POBJEDI.
POZZ ZA BANJALUCANE IZ MOSTARA

30-40 ljudi... !!! Gde je tih 200 navijača Veleža ? :o[/quote

pa sta ti hoces?znas li ti koliko vrapcici imaju stanovnika?to je odlicno za jedno takvo malo prigradsko naselje! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 07 nov 2009, 19:45

Nisam ja ništa rekao , ali vi najavište danas 200 ljudi , a dodje 30 ljudi .... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

vfc'22
Kontakt:

Post Postao/la vfc'22 » 07 nov 2009, 19:51

? je napisao/la:Nisam ja ništa rekao , ali vi najavište danas 200 ljudi , a dodje 30 ljudi .... !!!
Vec sam na temi Velez napisao razlog malog broja pripadnika Red Armya i nije nikakva suplja, prevoznici zajebali ljude pred sami polazak,a sve je bilo organizirano.Gradski autoprevoz nece vise da vozi navijace Veleza,a evo i privatnici isto sranje rade,**** jedna.Bilo bi oko 80-100 ljudi da je sve po planu islo,ova cifra od 200 ljudi je cisto lupetanje.

Borac bio bolji,Lesinari vrh!!!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 07 nov 2009, 19:55

Eo sad sam baš pročitao na vašem djelu Foruma, jbg šteta što vas nije došlo više ... Axa ok , hvala na čestitkama ... !!!

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 07 nov 2009, 20:02

Svaka cast Borcu i Lesinarima! Ima li kakvih slika sa istoka? Pozdrav svima! ;)

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 07 nov 2009, 20:10

zasluzena pobjeda borca. bili bolji cijelu utakmicu, a posebno smo vas utrali u drugom poluvremenu. imate srece da je samo 2:0.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 nov 2009, 20:22

? & je napisao/la:zasluzena pobjeda borca. bili bolji cijelu utakmicu, a posebno smo vas utrali u drugom poluvremenu. imate srece da je samo 2:0.
Slažem se.

Najbitnije je da je sve prošlo u sportskom ambijentu i korektnom odnosu (koliko sam upratio na TV-u). Čekamo vas na proljeće u Mostaru.

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 07 nov 2009, 20:31

Stari_Lesinar je napisao/la:Svaka cast Borcu i Lesinarima! Ima li kakvih slika sa istoka? Pozdrav svima! ;)

Stari _Lešinar , Borac je razvali Veleža , kao u tvoje vreme što je harao ;) , mi smo bili predobri , joj da viidš samo bakljade ... !!! Sutra će izaći slike, msm da neće večeras , msm , ali sutra izlaze 100 % ... !!! Kad vidiš slike naježićeš se , a tek klip ;) :) ...!!! Pozzz za tebe

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 07 nov 2009, 20:40

cestitke za lesinare definitivno ste broj 1 u drzavi,ugodno sam se iznenadio navijanjem i atmosferom,pravo osvjezenje na tifo sceni.nema niti jednog nacionalistickog povika,samo podrska klubu svaka cast.zelim da vam zahvalim sto ste mi vratili vjeru u bih navijacku scenu, koju sam izgubio kad sam nedavno gledao navijace zrinjskog, koji 80 min pjevaju samo fasisticke i ine pjesme koje nemaju nikakve veze ni sa fudbalom ni klubom za koji navijaju, i vise lice na nekakav predizborni miting nego na navijacku grupu.ali vi ste potvrdili svoju velicinu,velicinu kluba i naravno grada iz kojeg dolazite(definitivno najboljeg i najljepseg u bivsoj jugi).a sto se tice igre ona je na zavidnom nivou i vrijeme borca dolazi,stvari se vracaju na svoje mjesto i borac osvaja titulu.prolazi vrijeme mali i nekakvi novokomponovani nazovi klubova.titula dolazi gdje joj je i mjesto, u jedan od najveci bh klubova.veliki pozz i jos jednom elike cestitke .

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 07 nov 2009, 21:03

nidalotoka je napisao/la:cestitke za lesinare definitivno ste broj 1 u drzavi,ugodno sam se iznenadio navijanjem i atmosferom,pravo osvjezenje na tifo sceni.nema niti jednog nacionalistickog povika,samo podrska klubu svaka cast.zelim da vam zahvalim sto ste mi vratili vjeru u bih navijacku scenu, koju sam izgubio kad sam nedavno gledao navijace zrinjskog, koji 80 min pjevaju samo fasisticke i ine pjesme koje nemaju nikakve veze ni sa fudbalom ni klubom za koji navijaju, i vise lice na nekakav predizborni miting nego na navijacku grupu.ali vi ste potvrdili svoju velicinu,velicinu kluba i naravno grada iz kojeg dolazite(definitivno najboljeg i najljepseg u bivsoj jugi).a sto se tice igre ona je na zavidnom nivou i vrijeme borca dolazi,stvari se vracaju na svoje mjesto i borac osvaja titulu.prolazi vrijeme mali i nekakvi novokomponovani nazovi klubova.titula dolazi gdje joj je i mjesto, u jedan od najveci bh klubova.veliki pozz i jos jednom elike cestitke .

Hvala na ovako ljepim rečima ... !!! Pozzz za tebe

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 07 nov 2009, 21:09

Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 07 nov 2009, 21:41

Cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi, i na preuzimanju prvog mjesta na tabeli.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 07 nov 2009, 21:45

antipolitika2 je napisao/la:Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
OCITO SE PRAVIS LUD....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 07 nov 2009, 21:58

Ја ? " " на " :| ? ' ? $ пренос у ауту... ? ' " $ ' $ &, " на $, " $ $ ", & је $ " " " ? $. % " је " % " ", % " " $ $ је $ & ТВ-а " & $ су " ? & " $ је ' ? $.

Све у ' $ " је % је & $, ' ' је ? ова $, ' су " $ у ? " $ " " $ - $(& су & ?)
$ & $ " ?, $ " ? :D
"" ПУТ ""

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 nov 2009, 22:06

capelo111 je napisao/la:Cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi, i na preuzimanju prvog mjesta na tabeli.
Takodje :)
Dragon Town

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 nov 2009, 23:30

Hvala svima koji su nam cestitali.

Mislim da je ovo,uz pobjedu protiv Sirokog u prvenstvu, nasa najbolja igra ove jeseni...drugo poluvrijeme cak perfektno.Odavno nasi igraci nisu bili ovako motivisani,mislim da tu mozemo biti zahvalni i Ibrakovicu koji je najavljivao da dolazi po pobjedu.Mislim da smo mogli dati jos 4,5 golova,ali i primiti 1,2 gola...Ne bih se slozio da smo nesto ponizili protivnika,iako smo bili daleko bolji u svim segmentima,cak bih protivniku cestitao sto je pokusavao igrati otvoreno iako su imali izostanak 6 igraca....vecina ostalih ekipa se ovdje ne otvori cak ni kad primi gol.
Sve je proteklo korektno i na tribinama i na terenu,a ona bakljada na pocetku drugog poluvremena je jedna od najljepsih stvari koje su dosad vidjene na nasem stadionu.
Mislim da ce Velez na kraju biti cetvrti,sto ce ga u zavisnosti od raspleta u Kupu mozda odvesti i u Evropu,a nama ce glavni konkurenti za titulu biti Siroki i Sarajevo,kako sam predvidio jos prije 2 mjeseca...mislim da ce se prva tri mjesta podjeliti izmedju te tri ekipe....
Utakmica u zadnjem kolu jeseni protiv Sarajeva ce biti majka svih utakmica,jedva cekam i ako to dobijemo,ne vidim kko bi nam moglo izmaci ljeto u Evropi....

I umalo da zaboravim,prevario sam se u predvidjanju da nece biti vise od 2500 ljudi,bilo je oko 5000,mediji ce to jos malo naduvati,ali u svakom slucaju bravo za banjalucku publiku kojoj ni hladnoca ni novac,ni tv prenos nisu bili prepreka da dobro popune Gradski....

Pozdrav svima...

lešinar

Post Postao/la lešinar » 07 nov 2009, 23:37

Bilo je 6500 gledalaca zvanično.Bilo je ludo i nezaboravno.Ovakve utakmice se pamte cjelog života.
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 07 nov 2009, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2009, 23:39

čestitke na pobjedi..nadam se da vas sutra skidamo i ponovno na tron zasjedamo :lol: ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lešinar

Post Postao/la lešinar » 07 nov 2009, 23:50

ako vas veziri nezaustave a mogli bi opasni su veziri.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.