FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Aj stavite malo slika sa tekme. Čestitke Borcu 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
? je napisao/la:RAVFC je napisao/la:krenuli su i nasi prema Banja LUCI....
NEMA BUSEVA IDE DOSTA AUTA I 10-TAK KOMBIJA...
OKO 200 SE NADAM DA CE NAS DOCI.
JA NA ZALOST RADI POSLA NE MOGU,NADAM SE DA CE PROCI SVE FER I KOREKTNO I NEKA BOLJE POBJEDI.
POZZ ZA BANJALUCANE IZ MOSTARA
30-40 ljudi... !!! Gde je tih 200 navijača Veleža ?

pa sta ti hoces?znas li ti koliko vrapcici imaju stanovnika?to je odlicno za jedno takvo malo prigradsko naselje!

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Nisam ja ništa rekao , ali vi najavište danas 200 ljudi , a dodje 30 ljudi .... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Vec sam na temi Velez napisao razlog malog broja pripadnika Red Armya i nije nikakva suplja, prevoznici zajebali ljude pred sami polazak,a sve je bilo organizirano.Gradski autoprevoz nece vise da vozi navijace Veleza,a evo i privatnici isto sranje rade,**** jedna.Bilo bi oko 80-100 ljudi da je sve po planu islo,ova cifra od 200 ljudi je cisto lupetanje.? je napisao/la:Nisam ja ništa rekao , ali vi najavište danas 200 ljudi , a dodje 30 ljudi .... !!!
Borac bio bolji,Lesinari vrh!!!
Eo sad sam baš pročitao na vašem djelu Foruma, jbg šteta što vas nije došlo više ... Axa ok , hvala na čestitkama ... !!!
-
- Kontakt:
Svaka cast Borcu i Lesinarima! Ima li kakvih slika sa istoka? Pozdrav svima! 

- Република Српска
- Kontakt:
zasluzena pobjeda borca. bili bolji cijelu utakmicu, a posebno smo vas utrali u drugom poluvremenu. imate srece da je samo 2:0.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Slažem se.? & je napisao/la:zasluzena pobjeda borca. bili bolji cijelu utakmicu, a posebno smo vas utrali u drugom poluvremenu. imate srece da je samo 2:0.
Najbitnije je da je sve prošlo u sportskom ambijentu i korektnom odnosu (koliko sam upratio na TV-u). Čekamo vas na proljeće u Mostaru.
Stari_Lesinar je napisao/la:Svaka cast Borcu i Lesinarima! Ima li kakvih slika sa istoka? Pozdrav svima!
Stari _Lešinar , Borac je razvali Veleža , kao u tvoje vreme što je harao

-
- Kontakt:
cestitke za lesinare definitivno ste broj 1 u drzavi,ugodno sam se iznenadio navijanjem i atmosferom,pravo osvjezenje na tifo sceni.nema niti jednog nacionalistickog povika,samo podrska klubu svaka cast.zelim da vam zahvalim sto ste mi vratili vjeru u bih navijacku scenu, koju sam izgubio kad sam nedavno gledao navijace zrinjskog, koji 80 min pjevaju samo fasisticke i ine pjesme koje nemaju nikakve veze ni sa fudbalom ni klubom za koji navijaju, i vise lice na nekakav predizborni miting nego na navijacku grupu.ali vi ste potvrdili svoju velicinu,velicinu kluba i naravno grada iz kojeg dolazite(definitivno najboljeg i najljepseg u bivsoj jugi).a sto se tice igre ona je na zavidnom nivou i vrijeme borca dolazi,stvari se vracaju na svoje mjesto i borac osvaja titulu.prolazi vrijeme mali i nekakvi novokomponovani nazovi klubova.titula dolazi gdje joj je i mjesto, u jedan od najveci bh klubova.veliki pozz i jos jednom elike cestitke .
nidalotoka je napisao/la:cestitke za lesinare definitivno ste broj 1 u drzavi,ugodno sam se iznenadio navijanjem i atmosferom,pravo osvjezenje na tifo sceni.nema niti jednog nacionalistickog povika,samo podrska klubu svaka cast.zelim da vam zahvalim sto ste mi vratili vjeru u bih navijacku scenu, koju sam izgubio kad sam nedavno gledao navijace zrinjskog, koji 80 min pjevaju samo fasisticke i ine pjesme koje nemaju nikakve veze ni sa fudbalom ni klubom za koji navijaju, i vise lice na nekakav predizborni miting nego na navijacku grupu.ali vi ste potvrdili svoju velicinu,velicinu kluba i naravno grada iz kojeg dolazite(definitivno najboljeg i najljepseg u bivsoj jugi).a sto se tice igre ona je na zavidnom nivou i vrijeme borca dolazi,stvari se vracaju na svoje mjesto i borac osvaja titulu.prolazi vrijeme mali i nekakvi novokomponovani nazovi klubova.titula dolazi gdje joj je i mjesto, u jedan od najveci bh klubova.veliki pozz i jos jednom elike cestitke .
Hvala na ovako ljepim rečima ... !!! Pozzz za tebe
-
- Kontakt:
Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
Cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi, i na preuzimanju prvog mjesta na tabeli.
OCITO SE PRAVIS LUD....antipolitika2 je napisao/la:Nidalotoka aj objasni koje su to navijaci Zrinjskog fasisticke pjesme pjevali ?molim te?malo je off topic al me zanima,ne baljezgaj seljo svasta!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Ја ? " " на "
? ' ? $ пренос у ауту... ? ' " $ ' $ &, " на $, " $ $ ", & је $ " " " ? $. % " је " % " ", % " " $ $ је $ & ТВ-а " & $ су " ? & " $ је ' ? $.
Све у ' $ " је % је & $, ' ' је ? ова $, ' су " $ у ? " $ " " $ - $(& су & ?)
$ & $ " ?, $ " ?

Све у ' $ " је % је & $, ' ' је ? ова $, ' су " $ у ? " $ " " $ - $(& су & ?)
$ & $ " ?, $ " ?

"" ПУТ ""
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Takodjecapelo111 je napisao/la:Cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi, i na preuzimanju prvog mjesta na tabeli.

Dragon Town
Hvala svima koji su nam cestitali.
Mislim da je ovo,uz pobjedu protiv Sirokog u prvenstvu, nasa najbolja igra ove jeseni...drugo poluvrijeme cak perfektno.Odavno nasi igraci nisu bili ovako motivisani,mislim da tu mozemo biti zahvalni i Ibrakovicu koji je najavljivao da dolazi po pobjedu.Mislim da smo mogli dati jos 4,5 golova,ali i primiti 1,2 gola...Ne bih se slozio da smo nesto ponizili protivnika,iako smo bili daleko bolji u svim segmentima,cak bih protivniku cestitao sto je pokusavao igrati otvoreno iako su imali izostanak 6 igraca....vecina ostalih ekipa se ovdje ne otvori cak ni kad primi gol.
Sve je proteklo korektno i na tribinama i na terenu,a ona bakljada na pocetku drugog poluvremena je jedna od najljepsih stvari koje su dosad vidjene na nasem stadionu.
Mislim da ce Velez na kraju biti cetvrti,sto ce ga u zavisnosti od raspleta u Kupu mozda odvesti i u Evropu,a nama ce glavni konkurenti za titulu biti Siroki i Sarajevo,kako sam predvidio jos prije 2 mjeseca...mislim da ce se prva tri mjesta podjeliti izmedju te tri ekipe....
Utakmica u zadnjem kolu jeseni protiv Sarajeva ce biti majka svih utakmica,jedva cekam i ako to dobijemo,ne vidim kko bi nam moglo izmaci ljeto u Evropi....
I umalo da zaboravim,prevario sam se u predvidjanju da nece biti vise od 2500 ljudi,bilo je oko 5000,mediji ce to jos malo naduvati,ali u svakom slucaju bravo za banjalucku publiku kojoj ni hladnoca ni novac,ni tv prenos nisu bili prepreka da dobro popune Gradski....
Pozdrav svima...
Mislim da je ovo,uz pobjedu protiv Sirokog u prvenstvu, nasa najbolja igra ove jeseni...drugo poluvrijeme cak perfektno.Odavno nasi igraci nisu bili ovako motivisani,mislim da tu mozemo biti zahvalni i Ibrakovicu koji je najavljivao da dolazi po pobjedu.Mislim da smo mogli dati jos 4,5 golova,ali i primiti 1,2 gola...Ne bih se slozio da smo nesto ponizili protivnika,iako smo bili daleko bolji u svim segmentima,cak bih protivniku cestitao sto je pokusavao igrati otvoreno iako su imali izostanak 6 igraca....vecina ostalih ekipa se ovdje ne otvori cak ni kad primi gol.
Sve je proteklo korektno i na tribinama i na terenu,a ona bakljada na pocetku drugog poluvremena je jedna od najljepsih stvari koje su dosad vidjene na nasem stadionu.
Mislim da ce Velez na kraju biti cetvrti,sto ce ga u zavisnosti od raspleta u Kupu mozda odvesti i u Evropu,a nama ce glavni konkurenti za titulu biti Siroki i Sarajevo,kako sam predvidio jos prije 2 mjeseca...mislim da ce se prva tri mjesta podjeliti izmedju te tri ekipe....
Utakmica u zadnjem kolu jeseni protiv Sarajeva ce biti majka svih utakmica,jedva cekam i ako to dobijemo,ne vidim kko bi nam moglo izmaci ljeto u Evropi....
I umalo da zaboravim,prevario sam se u predvidjanju da nece biti vise od 2500 ljudi,bilo je oko 5000,mediji ce to jos malo naduvati,ali u svakom slucaju bravo za banjalucku publiku kojoj ni hladnoca ni novac,ni tv prenos nisu bili prepreka da dobro popune Gradski....
Pozdrav svima...
Bilo je 6500 gledalaca zvanično.Bilo je ludo i nezaboravno.Ovakve utakmice se pamte cjelog života.
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 07 nov 2009, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
čestitke na pobjedi..nadam se da vas sutra skidamo i ponovno na tron zasjedamo

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.