Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kerim Alajbegović
dragulj
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Od prvog nastupa do dan danas pokazuje da je nas najveci talenat zadnjih 20 godina uz Pjanica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Juce nas po najbolji igrac uz Vasilja I Memica.
Pokazao da se ne mini vracati nazad I da moze biti odgovoran i pozadi.
Bravo mali
Pokazao da se ne mini vracati nazad I da moze biti odgovoran i pozadi.
Bravo mali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Imam osjecaj da neka od onih njegovih bombi mora ući u jednoj od utakmica i da će završit u nekom highlight reelu prvenstva. Od baraža pa ove dvije prijateljske je svaki put makar jednom pucao i par centimetara ga dijelilo od gola. Ne može još dugo tako 
Slažem se, vjerujem da će zabit uskoro.
Bio bi zamijena za Buendiu pretpostavljam, ali Buendia ima još samo godinu ugovora u Aston Villi i ko zna kakvi su planovi.
Da se ja pitam, a ne pitam, mnogo bolji izbor nego Serie A (Roma, Napoli,...)
U Serie A jedino bi mozda Inter prosao za njega (a najdrazi klub u Italiji mi je Juventus)
Nekad to ljudi previše relativiziraju, ima puno više faktora koji utječu na razvoj od same lige. Klub, trener pogotovo, saigrači.. Recimo kad bi otišao u Romu ako je Gasperini trener i ako ga on želi u prvih 11, ne bi to po meni bilo toliko loše. Kroz Romu su se probili unazad 10 godina nekolicina sjajnih igrača i priča kako će se propast u tom klubu su gluposti. Ali kad se sagleda kako se općenito igra u ligi, mislim da bi se Kerim po svom profilu mnogo lakše uklopio u većinu engleskih klubova nego italijanskih.
Ne treba spominjat da je EPL daleko gledanija i bogatija te mnogo veći izlog nego Serie A. Pa ja prvi ću radije gledat neku prosječnu utakmicu EPL nego Serije A. Ako mu je cilj doći do Real Madrida, brže će vjerovatno stići sa dobrim nastupima u EPL.
Trener Rome Gian Piero Gasperini dao je zeleno svjetlo za transfer Kerima Alajbegovića (18), tvrdi talijanski Sky Sport.
Nakon što je Gasperini klimnuo glavom, već je nastavljen kontakt sa predstavnicima Alajbegovića.
Semin Alajbegović, Kerimov otac i licencirani agent, već je u maju bio u Romi zajedno sa Miralemom Pjanićem.
Od tada je u klubu sa pozicije sportskog direktora smijenjen Pjanićev prijatelj Frederic Massara, pa su nove informacije veliki vjetar u leđa Alajbegovićevom dolasku u Romu.
U Romi su navodno spremni većinu svog budžeta za ovoljetne transfere potrošiti na Alajbegovića.
Ali još jedan bivši direktor Rome je uključen u priču Alajbegovića. Florente Ghisolfi je danas direktor Sunderlanda i navodno i on pokušava dovesti Alajbegovića u redove engleskog kluba.
Mušterija je još puno, a nakon Svjetskog prvenstva vjerovatno će ih biti više. Već se sada spominje transfer od 35 miliona eura, uz mnogobrojne bonuse.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gasperini i u Romi je sasvim solidna sljedeća stepenica. Morao bi biti malo bolji da odma zaigra redovno u premiershipu.
Kakvo ljudi talijansko groblje, pogotovo za ofanzivca. Bolje mu je 300x još sezonu u Leverkusenu nego bilo gdje u onu žabokrečinu apeninsku da ode.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Leverkusen je uspio dovesti u veznom redu Eichhorna iz Herthe (16 godina, vec vrijedi 20 miliona eura), svi su bili zainteresovani za njega ali se on odlucio za Leverkusen nakon razgovora sa novim trenerom. Medju najvecim talentima Njemacke trenutno.
Moglo bi i za Kerima biti interesantno, ne bih iskljucio da ga ubijedi da ga zadrzi, jer stilom igre bi se uklopio u njegov sistem. Leverkusen gradi dobru ekipu za buducnost.
Moglo bi i za Kerima biti interesantno, ne bih iskljucio da ga ubijedi da ga zadrzi, jer stilom igre bi se uklopio u njegov sistem. Leverkusen gradi dobru ekipu za buducnost.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.