Nije to vise ona zvijezda sto je vas dobila 5:0,ovo su neki novi klinci koji imaju ljepse frizure i kopacke od vasih igracaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ja bih potpisao 0-2 protiv Zvijezde.. bolje nego 0-3, 0-5 i tako

Moderator/ica: GracanicaAA
Nije to vise ona zvijezda sto je vas dobila 5:0,ovo su neki novi klinci koji imaju ljepse frizure i kopacke od vasih igracaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ja bih potpisao 0-2 protiv Zvijezde.. bolje nego 0-3, 0-5 i tako
crni89 je napisao/la:
Koja atmosfera je tada vladala da bi makar 70% od ovoga napravit u srijedu...
Šta je pisac htio reći ???Brcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;7aprildomemoj je napisao/la:Šta je pisac htio reći ???Brcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:
pa u petercu ga je i fauliraoPasha je napisao/la:samo kontakt u 5-rcu je uvijek faul....
ma bio je sigurno faul i to u pet metaraBrcko87 je napisao/la:ja nisam vidio kontakt..igrač bio blize lopti,postigao gol..golman zvijezde uz tu pogresku danas imao jos nekoliko..vidjet cemo na pregledu dal je bio prekrsaj,mada i to cisto sumljam..ne prikazuje iz srebrenika sudijiske pogreske..
meni ono nije bio faul..golman napravio gresku kao sto je grijesio cijelu utakmicu..nije bio njegov dan il nema kvalitete..to vi bolje znate..ostat ce istine dvije.. :)Normala da ce te vi tvrdit da je bio pekrasaj a mi suprotno tako da...astra1922 je napisao/la:ma bio je sigurno faul i to u pet metaraBrcko87 je napisao/la:ja nisam vidio kontakt..igrač bio blize lopti,postigao gol..golman zvijezde uz tu pogresku danas imao jos nekoliko..vidjet cemo na pregledu dal je bio prekrsaj,mada i to cisto sumljam..ne prikazuje iz srebrenika sudijiske pogreske..
p.s.zeznuo sam se i mislio sam u 5-ercu
Pa Zvijezda već par godina nema ni približno onu ekipu koja je uvela u PL. Ona ekipa je mljela sve kod kuće i prvake i viceprvake, a ova jedva bod izvuče kod kuće od ekipa koje se bore za opstanak.realancojk je napisao/la:Ovo mi je prva utakmica koju sam gledao od kako je Gradina u Premier ligi, i mogu reci za protivnika da je Zvijezda imala bolju ekipu dok se je borila za premier ligu, ovo danas nista nije posebno..malo jača ekipa da je bila zvijezda bi izgubila glat
Zato i kazem, iskreno i nisam posle one utakmice u srebreniku (1-0 za gradinu) i nisam zvijezdu gledao, ali kao neutralan kazem da zvijezda ima srece sto neke druge ekipe su nekvalitetnije od zvijezde tako da opstanak ne bi trebao doci u pitanje, ali za naredne sezone se moraju upitati sta zele, borbu za goli zivot ili sredinu tabele.zmaj_Bosne je napisao/la:Pa Zvijezda već par godina nema ni približno onu ekipu koja je uvela u PL. Ona ekipa je mljela sve kod kuće i prvake i viceprvake, a ova jedva bod izvuče kod kuće od ekipa koje se bore za opstanak.realancojk je napisao/la:Ovo mi je prva utakmica koju sam gledao od kako je Gradina u Premier ligi, i mogu reci za protivnika da je Zvijezda imala bolju ekipu dok se je borila za premier ligu, ovo danas nista nije posebno..malo jača ekipa da je bila zvijezda bi izgubila glat
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 6 gostiju.