mislio sam na juznu afriku, star covjek pa pogrijesi. dva sata su nista. ovo raspravljanju o sastavima mi se vec popelo na neku stvar. sve sami ferguson i hiding na ovome portalucalcio je napisao/la:juzne amerike ili juzne afrike?bh hrvat je napisao/la:kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme
juzna afrika je u istoj vremenskoj zoni kao i mi, mozda razlika u sat ili dva a juzna amerika je 6-7 sati iza nas
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
- CheGuevara
- Kontakt:
svo to filozofiranje je ok, ako se pametno razloguje i argumentira..a nemoze i necemo valjda ovdje biti i nista nepisati...svoje misljenje..ipak je ovo forum, a valjda je forum tu za tih nekih diskusija..ali samo pametnihHARIS XXL je napisao/la:ma ne trebamo se sad mi ovdje praviti ko' neki filozofi i strucnjaci pa da sastavljamo ekipe,ciro ima svoje misljenje i svoj strucni tim ljudi sa kojima ce razgovarati o sastavu i sam donijeti odluku,on zna najbolje koji je igrac u kakvoj formi...sto se mene licno tice,ne zanima me puno ko ce u subotu istrcati na teren vazno mi je samo da svi igraci daju svoj apsolutni maximum (znaci 150% svojih mogucnosti),da dobro igramo i naravno,pobjedimo !

Moze li mi pojasniti neko ovo, Topic lijevi bek, wtf

-
- Kontakt:
Berberovic-takticki i tehnicki katastrofalan igrac
Ibricic-ne moze da izdrzi i da prati tempo igre koji se igra na internacionalnom nivou,cesto previse zadrzava loptu u svome posjedu,sporo se rijesava lopte,to se moglo vidjeti kada je imao onu sansu u Turskoj,misli lik da je u hrvatskoj ligi i da ima vremena da se namjesti,naleti igrac i pokupi mu loptu kao nekom kadetu,jednostavno igra u ligi gdje se igra spor tempo i tacka,kada protivnicka ekipa ima loptu,on sporo zatvara prostor,kasni,jednostavno ne moze da prati tempo igre
Muratovic-svaka njemu cast ali on je za tekme protiv "manjih" repki,isti slucaj kao i sa Ibricicem,u Austriji se igra sporo i Muratovic nije navikao na brz tempo igre
Rahimic-mislim da mu je mana sto mu je radijus kretanja i suvise mali,svodi se na krug od nekih 10-15 metara,premalo za jednog defanzivnog veznog,gotovo uvijek vraca loptu nazad bez obzira je li protivnicki igrac blizu njega ili ne,na taj nacin bez potrebe izlaze nasu zadnju liniju dodatnom pritisku.
Ibricic-ne moze da izdrzi i da prati tempo igre koji se igra na internacionalnom nivou,cesto previse zadrzava loptu u svome posjedu,sporo se rijesava lopte,to se moglo vidjeti kada je imao onu sansu u Turskoj,misli lik da je u hrvatskoj ligi i da ima vremena da se namjesti,naleti igrac i pokupi mu loptu kao nekom kadetu,jednostavno igra u ligi gdje se igra spor tempo i tacka,kada protivnicka ekipa ima loptu,on sporo zatvara prostor,kasni,jednostavno ne moze da prati tempo igre
Muratovic-svaka njemu cast ali on je za tekme protiv "manjih" repki,isti slucaj kao i sa Ibricicem,u Austriji se igra sporo i Muratovic nije navikao na brz tempo igre
Rahimic-mislim da mu je mana sto mu je radijus kretanja i suvise mali,svodi se na krug od nekih 10-15 metara,premalo za jednog defanzivnog veznog,gotovo uvijek vraca loptu nazad bez obzira je li protivnicki igrac blizu njega ili ne,na taj nacin bez potrebe izlaze nasu zadnju liniju dodatnom pritisku.
i meni je cudno sto je topic na lijevom beku od kad znam za sebe znam da igra u napadu,nikad na bocnoj poziciji

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
kao sto neko rece, nevjerujem da ce ciro 4 dana prije utakmice objaviti prvih 11.
samo me brine i taj susret, sutra protiv fk bosne, sta ako se neko povrijedi
Kompany se srecom povrijedio, mada netreba nikom zlo misliti
samo me brine i taj susret, sutra protiv fk bosne, sta ako se neko povrijedi

Kompany se srecom povrijedio, mada netreba nikom zlo misliti

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Koji **** ovaj Muratovic uvjek igra? Imamo 3-4 bolja igraca na toj poziciji ali on bas svaku utakmicu igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa sve i da je ovaj sastav pocetni ne mora znaciti da ce ga forsirati citavu utakmicu...
---------------------Mitrovic/Supic-------------------------
----------Pandza-------Spahic------Nadarevic-------------
Berberovic--------------------------------------------Topic
------------Rahimic/Damjanovic--Muratovic-------------
------Misimovic----------------------Ibricic----------------
------------------------Dzeko--------------------------------
nije to stolni nogomet pa da su igraci fixirani na jednom mjestu...
prvih 20 min. odbrane se od par napada Belgije, onda Topic ide kod Dzeke, Damjanovic zauzima njegovo mjesto..
ili prvo poluvrijeme se odbrane i drugo pocne rezultatom 0:0, u igru umjesto Ibricica ulazi Jahic i mjenja se sa Topicem, a Topic dolazi kod Dzeke, umjesto Pandze ulazi Pjanic i dolazi u vezni red i eto odmah formacija 442...
zasad samo Ciro i igraci kako ce i sta ce u Belgiji...a lopta je okrugla, moze biti svasta:)

---------------------Mitrovic/Supic-------------------------
----------Pandza-------Spahic------Nadarevic-------------
Berberovic--------------------------------------------Topic
------------Rahimic/Damjanovic--Muratovic-------------
------Misimovic----------------------Ibricic----------------
------------------------Dzeko--------------------------------
nije to stolni nogomet pa da su igraci fixirani na jednom mjestu...
prvih 20 min. odbrane se od par napada Belgije, onda Topic ide kod Dzeke, Damjanovic zauzima njegovo mjesto..
ili prvo poluvrijeme se odbrane i drugo pocne rezultatom 0:0, u igru umjesto Ibricica ulazi Jahic i mjenja se sa Topicem, a Topic dolazi kod Dzeke, umjesto Pandze ulazi Pjanic i dolazi u vezni red i eto odmah formacija 442...
zasad samo Ciro i igraci kako ce i sta ce u Belgiji...a lopta je okrugla, moze biti svasta:)
100% sportski i krajnje opušten potpis
ma ne zna se ko igra bre... dugo je do subote
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mislim da ce se utakmice na SP igrati u 18 i 20 sati po nasem vremenu, ako FIFA nesto ne ukenja da bi udovoljili azijskim i americkim gledaocima. meni licno nebi bio problem ni da se igra u pola noci, ima to neki svoj sarmbh hrvat je napisao/la:mislio sam na juznu afriku, star covjek pa pogrijesi. dva sata su nista. ovo raspravljanju o sastavima mi se vec popelo na neku stvar. sve sami ferguson i hiding na ovome portalucalcio je napisao/la:juzne amerike ili juzne afrike?bh hrvat je napisao/la:kada smo vec kod svjetskoga prvenstva, kolika je vremenska razlika izmedju evrope i juzne amerike. sjecam se prvenstva u koreji 2002, bas je bilo glupo u osam ujutro gledati tekme
juzna afrika je u istoj vremenskoj zoni kao i mi, mozda razlika u sat ili dva a juzna amerika je 6-7 sati iza nas

ako si malo stariji, sigurno se sjecas ranijih prvenstava. ja se sjecam da sam kao malo dijete sa starim gledao uzivo prenos sa SP 1986 iz Meksika u 3, 4 sata ujutru. mada sam bio premlad da ista skontam, neki ljudi trce i ganjaju loptu... ali maloj djeci je i to zanimljivo

nemogu a da i ja jedan sastav ne napisem
------------------------Mitrovic-------------------------
----------Berberovic-------Spahic------Nadarevic----Pandza---
-----------------------Damjanovic----Muratovic-----------------
----------Misimovic-----------------------------Ibricic------------
---------------------------Dzeko------------------------------------
------------------------------------Muslimovic--------------------
------------------------Mitrovic-------------------------
----------Berberovic-------Spahic------Nadarevic----Pandza---
-----------------------Damjanovic----Muratovic-----------------
----------Misimovic-----------------------------Ibricic------------
---------------------------Dzeko------------------------------------
------------------------------------Muslimovic--------------------
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
meni je smijsno pomisliti a kamoli pricati o formaciji 3-5-2 protiv ekipe kojoj krila igraju 2 ponajbolja igraca holandske lige mousa dembele i marteen marteens ...poznavajuci ciru on nema blage veze o belgijancima ni odakle nam prijeti najveca opasnost...cuj topica na beka...ooooooj robijoooo...neznam koliko bajramovic moze a nadam se da moze bar poluvrijeme ...stoga bi bilo dobro poceti sa damjanovicem i rahimicem kao 2 zadnja vezna i vidjeti kako funkcionisu spahic i radeljic na stoperu...desno pandza lijevo jahic...licno bih krenuo sa pjanicem na desnoj sa vladavicem na lijevoj ili obrnuto nebitno...kad dodze poluvrijeme zamijeniti vladavica i uvesti bajramovica jer on pored zadnjeg veznog moze igrati i desnog veznog...njegovo iskustvo ce nam biti zlata vrijedno u ovoj tekmi...
sad da odgovorim ovom gore za ibricica...on jeste potencijal i zna igrat medzutim on igra u veoma slaboj hrvatskoj ligi u kojoj 80% utakmica odigra sa pola snage...naravno da na takvog igraca nemozes da se oslonis u jakim tekmama jer on iako igra vec dugo standardno u hrvatskoj ,nema iskustva za tekme s belgijom...vidio si rpotiv turske ...on podhitno mora u jacu ligu ako misli igrat u repci jer po meni trenutno nije ni za klupe...prije bih pozvao aganovica ili janjica...i bas me interesuje zasto ciro nije uputio poziv janjicu koji je poceo igrat za arminiu standardno
sad da odgovorim ovom gore za ibricica...on jeste potencijal i zna igrat medzutim on igra u veoma slaboj hrvatskoj ligi u kojoj 80% utakmica odigra sa pola snage...naravno da na takvog igraca nemozes da se oslonis u jakim tekmama jer on iako igra vec dugo standardno u hrvatskoj ,nema iskustva za tekme s belgijom...vidio si rpotiv turske ...on podhitno mora u jacu ligu ako misli igrat u repci jer po meni trenutno nije ni za klupe...prije bih pozvao aganovica ili janjica...i bas me interesuje zasto ciro nije uputio poziv janjicu koji je poceo igrat za arminiu standardno
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi ubacujte Stilica u vase postave, sa njim automaticki pritisak na Belgiju se dize za nekoliko bar. 
Svi na **** i traziti Stilica.

Svi na **** i traziti Stilica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nemoj zezati Calcio, da nista nisi skontocalcio je napisao/la:mislim da ce se utakmice na SP igrati u 18 i 20 sati po nasem vremenu, ako FIFA nesto ne ukenja da bi udovoljili azijskim i americkim gledaocima. meni licno nebi bio problem ni da se igra u pola noci, ima to neki svoj sarm![]()
ako si malo stariji, sigurno se sjecas ranijih prvenstava. ja se sjecam da sam kao malo dijete sa starim gledao uzivo prenos sa SP 1986 iz Meksika u 3, 4 sata ujutru. mada sam bio premlad da ista skontam, neki ljudi trce i ganjaju loptu... ali maloj djeci je i to zanimljivo

Ja mislim da mu i dan-danas Englezi spominju familiju.

Vom Jäger zum Gejagten
ma koji sastav izvede u prvom poluvremenu u srijedu na toj test utakmici će najvejrovatnije i biti prvih 11 protiv Belgije u subotu
Kompany nece igrati u Genku protiv nase selekcije. 

Ma sta je vama ljudi svi ste neki selektori, lako je nama pametovati a nikakvih posljedica od tog pametovanja nema. Pustite covjeka neka radi posao za koji je placen i koji zna sigurno bolje od svih nas zajedno. Na nama je da podrzimo onih jedanaest koje selektor izabere, da navijamao i da se nadamo dobrom rezultatu. Ne bi mi sjedili pred ovim kutijama i lupali po tastaturi da smo kadri da radimo selektorov posao. Zato strpljenja malo i radimo ono sto znamo ... navijajmo za nasu repku.
- bilino polje
- Kontakt:
ma ljudi budimo reaalni bod je ko kuca u belgiji ako osvojimo....a znateli da su u zenici sve ulaznice rasprodane ostalo je jos malo u ovim drugim gradovima a ulaznicu je nemoguce falsafikovbati jer je fakticki od kartona napravljena .................
bit ce teska tekma sretno bosna

samo celik ale samo celik ale
Onda ce ove stranice prazne biti...komax je napisao/la:Ma sta je vama ljudi svi ste neki selektori, lako je nama pametovati a nikakvih posljedica od tog pametovanja nema. Pustite covjeka neka radi posao za koji je placen i koji zna sigurno bolje od svih nas zajedno. Na nama je da podrzimo onih jedanaest koje selektor izabere, da navijamao i da se nadamo dobrom rezultatu. Ne bi mi sjedili pred ovim kutijama i lupali po tastaturi da smo kadri da radimo selektorov posao. Zato strpljenja malo i radimo ono sto znamo ... navijajmo za nasu repku.

Forum buraz, forum je za ovako nesto...neko vise "pametuje", neko manje, ali to je bit svega ovoga...pisi, citaj...samo nemoj da rondas.

Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma jok, ne sjecam se nikakvih detalja tek sam poslije na reprizama vidio Maradonu i ostalo....geronimo je napisao/la:Nemoj zezati Calcio, da nista nisi skontocalcio je napisao/la:mislim da ce se utakmice na SP igrati u 18 i 20 sati po nasem vremenu, ako FIFA nesto ne ukenja da bi udovoljili azijskim i americkim gledaocima. meni licno nebi bio problem ni da se igra u pola noci, ima to neki svoj sarm![]()
ako si malo stariji, sigurno se sjecas ranijih prvenstava. ja se sjecam da sam kao malo dijete sa starim gledao uzivo prenos sa SP 1986 iz Meksika u 3, 4 sata ujutru. mada sam bio premlad da ista skontam, neki ljudi trce i ganjaju loptu... ali maloj djeci je i to zanimljivopa i ti si tad vidio onu "boziju ruku" Maradone, a sudija nije.
![]()
![]()
Ja mislim da mu i dan-danas Englezi spominju familiju.

haha pa englezi su 1966 sudijskom greskom postali prvaci pa im se to lijepo vratilo 1986 kroz Diegovu "boziju ruku"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.