FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Butmiran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 12:50

Raz_ba je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Bolje je okrenut i gleda barem je na 2 mjesto,a ne ovako gledat pa vidit svoj tim na 4 mjestu.Dosao nas pisac.
Ma ja, bolje ispasti nego igrati u Europi. 8-)

Ko će, ba, igrat u Evropi. Pa mi svi igramo u Evropi. BiH je u Evropi! A što se evropskih takmičenja tiče, ti misliš da je kriterij da na njih idu oni u čijem gradu se nalaze ambasade. hehehehe. Da bi se na tim takmičenjima učestvovalo treba znat igrat lopte. Ako to mislite postići, a nije nemoguće već ste tamo bili, trebate pod hitno dovesti Musemića ili nekog realnog trenera koji vam neće tri kola unaprijed garantovati bodove sa tog i tog gostovanja. Pa vi sa ovakvom upravom, igračima i trenerom ne možete nikud bez obzira što obilato zloupotrebčjavate Olmpik, koji ste napravili samo da možete biti sigurni da ćete imati 6 bodova i ništa više. Čuj Ćala njima trener! Hahahaha. U Evropu veliš!? hahahaha

Ako nisi znao igrali smo 1:1 u prvom dijelu sezone.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 12:52

Dirk je napisao/la:Ko o cemu Harry o postenju ... pa u tome i jes poenta da je sudija vama progledavao kroz prste a nama djelio kartone , smisljeno nema sta 8-)
:lol: :lol: o covjek koji sve zna unaprijed,imao covjek info iz saveza,a meni pricas o postenju,tjesim se kad vidim ko mi kaze :D sta bi sa izvorima iz saveza,o neigranju tekme,i najavljivanju 3 boda u Tz,koje su vam obecavali janjos,alaim(covjek iz stranke),sumar itd. :lol: slijedi vam borba sa upravom :!: :!:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 12:56

Raz_ba je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:Ma ja, bolje ispasti nego igrati u Europi. 8-)

Ko će, ba, igrat u Evropi. Pa mi svi igramo u Evropi. BiH je u Evropi! A što se evropskih takmičenja tiče, ti misliš da je kriterij da na njih idu oni u čijem gradu se nalaze ambasade. hehehehe. Da bi se na tim takmičenjima učestvovalo treba znat igrat lopte. Ako to mislite postići, a nije nemoguće već ste tamo bili, trebate pod hitno dovesti Musemića ili nekog realnog trenera koji vam neće tri kola unaprijed garantovati bodove sa tog i tog gostovanja. Pa vi sa ovakvom upravom, igračima i trenerom ne možete nikud bez obzira što obilato zloupotrebčjavate Olmpik, koji ste napravili samo da možete biti sigurni da ćete imati 6 bodova i ništa više. Čuj Ćala njima trener! Hahahaha. U Evropu veliš!? hahahaha
Butmiran je napisao/la:Ako nisi znao igrali smo 1:1 u prvom dijelu sezone.
Pa to ti ja i pričam. Vi ne možete pobijedit tim koji ste napravili samo da imate 6 bodova! Kako ćete pobjeđivati u normalnim okolnostima. Boksajući se ko onaj vaš što je dobio crveni u Tuzli? Ovo je fudbal jarane, a borilačke vještine su na potpuno drugom forumu.
A đe da znam?!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 13:03

harry_90 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ko o cemu Harry o postenju ... pa u tome i jes poenta da je sudija vama progledavao kroz prste a nama djelio kartone , smisljeno nema sta 8-)
:lol: :lol: o covjek koji sve zna unaprijed,imao covjek info iz saveza,a meni pricas o postenju,tjesim se kad vidim ko mi kaze :D sta bi sa izvorima iz saveza,o neigranju tekme,i najavljivanju 3 boda u Tz,koje su vam obecavali janjos,alaim(covjek iz stranke),sumar itd. :lol: slijedi vam borba sa upravom :!: :!:
Jeli tebi jasno da ovo nije kraj oko prosle utakmice , i ako imalo pratis neke stvari ova utakmica se morala odigrati jer da nije FKS ne bi imalo pravo da se zali izvrsnom odboru i UEFI gdje ste svakako doljni tako da ne upisujes ova tri boda jer nije gotovo ;)

Nama sljedi borba sa upravom i imamo snage za to , a vama zestoka borba da napisete neku pjesmu da mozete reci da je vasa ... i postedi me svojih postova ne znam kako mozes biti tako naporan , ponasas se ko curica samo o nekim neredima i belajima pricas ,kao djevojcica ako te strah reci ne izlazi iz kuce i gotovo !

Dakle postedi me i uzivaj jer pocinjes da smaras samo isto pises daj nam nesto novo , a da to nisu neredi i belaji !

I da ne zaboravim ja ti vise necu odgovarati na postove jer covjek koji prica o tekmama Slobode na forumu dok njegov tim kuci igra protiv Leotara nije navijac nego saban kako se danas zovu slicni ... ;)

Vidim jos jedan post , pa da ti kazem da smo usli na stadion ono je za vas onaj cumez godinama bio stadion sad odjednom nije , ali eto i sa one livade smo vam pokazali kako se navija i da ste ipak daleko ispod ;)
Takodjer mjesas pojmove , receno je da mi ne mozemo ni u TZ uci a momci su usli i dali podrsku svom timu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 13:17

Dirk je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Jeli tebi jasno da ovo nije kraj oko prosle utakmice , i ako imalo pratis neke stvari ova utakmica se morala odigrati jer da nije FKS ne bi imalo pravo da se zali izvrsnom odboru i UEFI gdje ste svakako doljni tako da ne upisujes ova tri boda jer nije gotovo ;)

Nama sljedi borba sa upravom i imamo snage za to , a vama zestoka borba da napisete neku pjesmu da mozete reci da je vasa ... i postedi me svojih postova ne znam kako mozes biti tako naporan , ponasas se ko curica samo o nekim neredima i belajima pricas ,kao djevojcica ako te strah reci ne izlazi iz kuce i gotovo !

Dakle postedi me i uzivaj jer pocinjes da smaras samo isto pises daj nam nesto novo , a da to nisu neredi i belaji !

I da ne zaboravim ja ti vise necu odgovarati na postove jer covjek koji prica o tekmama Slobode na forumu dok njegov tim kuci igra protiv Leotara nije navijac nego saban kako se danas zovu slicni ... ;)

Vidim jos jedan post , pa da ti kazem da smo usli na stadion ono je za vas onaj cumez godinama bio stadion sad odjednom nije , ali eto i sa one livade smo vam pokazali kako se navija i da ste ipak daleko ispod ;)
Takodjer mjesas pojmove , receno je da mi ne mozemo ni u TZ uci a momci su usli i dali podrsku svom timu !
Tražite vi odmah da se ponove obje utakmice, ona sa Koševa 1:1 kao i ova sa Tušnja 4:1. Ko zna možda vam se UEFA smiluje pa vam da koji bod kad već ne možete osvojit iz igre. I još nešto, jel vam Ćala obećao da čete sigurno dobiti 3 boda od UEFE?
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 13:22

@Raz_ba
nemoj ga provocirat dobices ban :lol: ja samo napisao sta je rekao da ce uci na stadion,i odmah otisao prijavio post :lol: :lol: ako me banuju onda me nema mjesec dan na forumu u to sam ubjedjen.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 13:28

harry_90 je napisao/la:@Raz_ba
nemoj ga provocirat dobices ban :lol: ja samo napisao sta je rekao da ce uci na stadion,i odmah otisao prijavio post :lol: :lol: ako me banuju onda me nema mjesec dan na forumu u to sam ubjedjen.
Što bih ja dobio ban, mi ovdje pišemo o Slobodi, on ako hoće da veliča Torpedo nek ide na njihovu stranicu. Nek se samobanuje odavde, a mi ćemo i dalje pisati o Slobodi. Što se nas tiče, mi njih možemo potpuno zaboraviti, mi smo, što se njih tiče, ispunili naš plan za ovu sezonu (4 boda od mogućih 6 uz saldo golova 5:2), a oni nek se sad dalje žale, to im je stil. Mi ćemo igrat lopte. Haya!
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 13:33

Raz_ba je napisao/la:
Što bih ja dobio ban, mi ovdje pišemo o Slobodi, on ako hoće da veliča Torpedo nek ide na njihovu stranicu. Nek se samobanuje odavde, a mi ćemo i dalje pisati o Slobodi. Što se nas tiče, mi njih možemo potpuno zaboraviti, mi smo, što se njih tiče, ispunili naš plan za ovu sezonu (4 boda od mogućih 6 uz saldo golova 5:2), a oni nek se sad dalje žale, to im je stil. Mi ćemo igrat lopte. Haya!
Tako je al dodje ovakvih sto provociraju i kad odgovoris odmah te prijave,a mene prijavio sto sam citirao njegovu izjavu da ce Horde uci na stadion, i ja napisem samo jesul usli,on odmah otisao se zalit :D al vidim napisao da seljacine treba udarat,frajko podrzava nasilje,zato sam sad ja njega prijavio :D moj je barem opravdan,a ovo njegovo je beze :D al znam da ce me ban jedno mjesec dana minimala

Jel se tekma sa Sirokim igra u nedelju ???

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 25 mar 2010, 14:25

Evo da i ja malo na vasu temu smaram posto ste aktivni na nasoj! Kao prvo potrudite se da napravite normalan stadion,da goste imate gdje da stavite,pokusajte da budete normalna grupa i da napisete jednu svojju pjesmu,a bilo bi i dobro da vas nekad ode i na gostovanja! Onda se potrudite da neispadnete iz lige jer ispadate 90%, i da manje smarate na temi FKS osvajaca 2 titule bivse Juge,prvaka BiH itd. jer nas svake godine gledate u evropi i balite,al mozda i naucite nesto! HARY psovo si majke sarajevske mozda i ja posaljem jednu prijavu vrijeme ti je za jedan ban nije kompjuter i forum za svakoga!

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 25 mar 2010, 14:27

Raz_ba je napisao/la:
Samo nastavite da igrate lopte,strasni ste kroz historiju uspjeh za uspjehom,titula za titulom :lol: Ima li slika da vidimo Fukare mocne ,premocne!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 15:45

Probisvjet je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Sve je to ok,

ali ne mogu da vjerujem, da nemate niti jednu jedinu sliku sa utakmice...

Baš me zanima jeL se išta napravilo od tog stadiona, trebali su radovi u julu početi i završiti se za 11 mjeseci i 20 dana... :roll:
slika
Evo sta se napravilo
Pa đe je zapelo, što malo ne pritisnete te ljude što su obećavali...

Ja kad čujem da se negdje gradi sdadion u BiH, to mi je ono super stvar...

Mislim da Tuzla što prije treba dobiti barem tu tribinu.... međutim to je izgleda malo zataškano, od strane onih što su obećavali... imaju još fore dva mjeseca, a samo stepenice do pola napravili...

Fuj
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 16:29

AYAN je napisao/la:

Mislim da Tuzla što prije treba dobiti barem tu tribinu.... međutim to je izgleda malo zataškano, od strane onih što su obećavali... imaju još fore dva mjeseca, a samo stepenice do pola napravili...

Fuj
Jarane, ba, mi ćemo nekako izdržat dok se ne napravi, a ti više do sljedeće sezone nećeš ovdje ni dolazit. Znam ja da ti ovo mjesto izgleda ukleto, kako i ne bi bilo kad u istoj sezoni dva puta tu budeš nadigran, obrukan, osramoćen, izgubiš bodove i još vas raja zeza po forumu. Vama nije problem stadion, pobrinite se vi da nađete sebi kakvog trenera koji će od onih polumrtvih igrača napraviti prosječne igrače koji na jednoj utakmici mgu pretrčati teren makar dva puta. Oni su polumrtvi ba. PišiteHusrefu, ako čovjek nije puno ljut na vas možda vam se i posreći.
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 16:33

no limit je napisao/la:Evo da i ja malo na vasu temu smaram posto ste aktivni na nasoj! Kao prvo potrudite se da napravite normalan stadion,da goste imate gdje da stavite,pokusajte da budete normalna grupa i da napisete jednu svojju pjesmu,a bilo bi i dobro da vas nekad ode i na gostovanja! Onda se potrudite da neispadnete iz lige jer ispadate 90%, i da manje smarate na temi FKS osvajaca 2 titule bivse Juge,prvaka BiH itd. jer nas svake godine gledate u evropi i balite,al mozda i naucite nesto! HARY psovo si majke sarajevske mozda i ja posaljem jednu prijavu vrijeme ti je za jedan ban nije kompjuter i forum za svakoga!
Ja sam vec za to odradio ban,zato ne bih vise da se svama svadjam izgubili ste,sad molite Husrefa da vas vodi :D Janjosa dizali u zvijezde,sad ne valja .Bud pozdravljen ;) ne bi ni tebi ban skodio

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 16:36

Raz_ba je napisao/la:
AYAN je napisao/la:

Fuj
Jarane, ba, mi ćemo nekako izdržat dok se ne napravi, a ti više do sljedeće sezone nećeš ovdje ni dolazit. Znam ja da ti ovo mjesto izgleda ukleto, kako i ne bi bilo kad u istoj sezoni dva puta tu budeš nadigran, obrukan, osramoćen, izgubiš bodove i još vas raja zeza po forumu. Vama nije problem stadion, pobrinite se vi da nađete sebi kakvog trenera koji će od onih polumrtvih igrača napraviti prosječne igrače koji na jednoj utakmici mgu pretrčati teren makar dva puta. Oni su polumrtvi ba. PišiteHusrefu, ako čovjek nije puno ljut na vas možda vam se i posreći.
Kralju, ja navijam za Želju, a moj komentar je skroz dobronamjeran prema Tuzli i Tušnju.

Smatram da se pitari žale na neku teoriju zavjere, kao oštećeni, a zaboravili su kako su Veleža dočekali u 3. kolu, nakon čega Džakmić nije sankcionisan, a niti onaj iz uprave, zbog napada na Osmanhodžića. A na Tušnju izgubiše dvaput za redom, i žale se na stadion... Isti su im uslovi bili, kao i igračima slobode.

Ja sam samo realan i mislim da se ne treba tolerisati, da nešto što je obećano, padne u vodu, kao što se odgađa izgradnja tribine.

Ti si malo pogrešno protumačio moj komentar, ali ja mislim da sam realan.
Željo i samo Željo...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 16:49

AYAN je napisao/la:
Kralju, ja navijam za Želju, a moj komentar je skroz dobronamjeran prema Tuzli i Tušnju.

Smatram da se pitari žale na neku teoriju zavjere, kao oštećeni, a zaboravili su kako su Veleža dočekali u 3. kolu, nakon čega Džakmić nije sankcionisan, a niti onaj iz uprave, zbog napada na Osmanhodžića. A na Tušnju izgubiše dvaput za redom, i žale se na stadion... Isti su im uslovi bili, kao i igračima slobode.

Ja sam samo realan i mislim da se ne treba tolerisati, da nešto što je obećano, padne u vodu, kao što se odgađa izgradnja tribine.

Izvini ahbabu, mislio sam da navijaš za pogrešan klub, sad vidim da navijaš za pravi klub. Izvini još jednom. Ma biće tribina nekad. Ja bih volio da bude sutra, kao što bi i ti volio da bude vaša uskoro (volio bih da oni dogovori sa gradonačelnikom daju neki rezultat) ali kao što znaš nije do nas. A njih ne možeš nikad dovoljno pritisnuti, imaju oni svoje planove. Očekujem da nam čestitaš kad bude tribina gotova, kao što smo i mi vama čestitali kad su vam ponovo proradili reflektori.

Izvini, još jednom!
A đe da znam?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 mar 2010, 16:52

Raz_ba je napisao/la:
AYAN je napisao/la:

Fuj
AYAN nije Torpedovac on je Zeljovac.
A prijatelju u ovoj zemlji ima obecanja da ih citav svijet ne moze potrositi. Jos malo pa cemo izdati enciklopediju obecanja!
Valjda ce biti elementi stizu gotovi jedino se temelji i stubovi rade na licu mjesta. Dobro je ba da je ikako pocelo, valjda ce se nekada i zavrsiti. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 16:58

Dajte ba da vise ne pisemo o sarajevu,imamo nash klub,sad nam slijedi tekma protiv ŠB,dal ulazimo kompletni ili ima ozlijedjenih,ili karotniranih :?:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 17:00

Raz_ba je napisao/la:
AYAN je napisao/la:

Izvini ahbabu, mislio sam da navijaš za pogrešan klub, sad vidim da navijaš za pravi klub. Izvini još jednom. Ma biće tribina nekad. Ja bih volio da bude sutra, kao što bi i ti volio da bude vaša uskoro (volio bih da oni dogovori sa gradonačelnikom daju neki rezultat) ali kao što znaš nije do nas. A njih ne možeš nikad dovoljno pritisnuti, imaju oni svoje planove. Očekujem da nam čestitaš kad bude tribina gotova, kao što smo i mi vama čestitali kad su vam ponovo proradili reflektori.

Izvini, još jednom!
Ja ću svima čestitati, kada vidim nešto pozitivno u njihovom gradu i njihovom klubu...
A stadion je sigurno nešto što je najpozitivnije...

Stadioni su nešto što nam je prijeko potrebno...Zamisli samo, Kako bi bilo lijepo da svaki klub ima fin stadion, pa da bude milina doći i gledati... Slobodu, Veleža, Čelika... (Željo se podrazumijeva) :)

Mislim ipak da će i Željo i Sarajevo lakše riješiti te probleme, ali ovi drugi gradovi, koji su također gradovi heroji, trebaju punu podršku u njihovoj obnovi i dizanju na noge.
Željo i samo Željo...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 25 mar 2010, 17:01

harry_90 je napisao/la:

Ako nama slijedi borba sa upravom sta bi za vas covjek rekao sta vi cekate pa konstantno se borite za goli zivot,ali tu se i vidi kolika je razlika u nasim klubovima! :P

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 mar 2010, 17:03

harry_90 je napisao/la:Dajte ba da vise ne pisemo o sarajevu,imamo nash klub,sad nam slijedi tekma protiv ŠB,dal ulazimo kompletni ili ima ozlijedjenih,ili karotniranih :?:
Ma nemoj ba tako. Ja bih makar jos da spominjemo Torpedo i ove utakmice dvije sto smo morali dobiti za tri boda.
Ne mora se uvijek dva puta pobijediti da bi se uzela tri boda!
Sto se tice Sirokog i oni ce plakati. Nas sef Vlatko koristi taktiku, utjeraj strah u kosti, a formaciju ko gdje stigne!
Da vidimo ko ce se tome oduprijeti! :mrgreen: Nasa su 3 boda sigurno!!! ;)
I samo jos nesto, normalno da smo kompletni! Vlatku je bitno da ima na raspolaganju sto vise igraca jer valja ginuti :mrgreen:
Drago mi je zbog Grade sto je dosao tobe. Momak zna igrati, momak koji moze itekako mnogo. Momak treba shvatiti da nesto i zaradi za buducnost! Drago mi je stvarno ako se promjenio, ima jos mnogo vremena za njega i da ode vani!
Igraj Grado ti si carsijsko dijete!!! 8-)
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 25 mar 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.