EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Nihad Đedovic ubjedljivo najbolji nas kosarkas citav eurobasket
Semper Fidelis
- storm_raider
- Kontakt:
Nisu oni nimalo smijesna ekipa ako im se doda tu Pekovic. Ni ovako mi nismo nesto bolji, treba biti realan i reci da je recimo Sutalo iznenadio sve koji su gledali, kao i Gordic, ali njega krene tako 5-10 minuta da uveze na nivou NBA lige, a onda ga nema 2 utakmice nigdje. Eto Crnogorci dobise i Makedonce, a mi cemo s njima tesko. U nedjelju sa Makedonijom, a oni po pravilu pocnu pogadjati neke nemoguce suteve protiv nas. Meni je drago sto je Djedovic u sve tri utakmice postao konstantan, sto do sada na EP nije bio slucaj._dreamer_ je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Kako smo mi nevjerovatna reprezentacija. Trenutak koji je psiholoski prelomio utakmicu: strasno prekucavanje Teletovica nad Vucevicem, i zakucavanje Gordica sa 2 ruke. Ko god je igrao kosarku zna sta to znaci, pogotovo u ovakvim utakmicama. Ono Mirzino zakucavanje je do sada potez prvenstva. Nemanja igrac utakmice definitivno. Djedovic odlican u zavrsnici. Sutalo donio prevagu zajedno sa Nemanjom. Al' smo pogodili nekoliko divljih suteva, ali su i crnogorci.
Crnogorci su pogodili sto nece za sl 20 utakmica, realno.. Mnogo smo bolji od njih, to se vidi, ali sami sebe kocimo. Oni da nemaju ovog crnca bi bili smijesna ekipa...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nihad Đedović prvi kradljivac lopti TURNIRAfixator je napisao/la:Nihad Đedovic ubjedljivo najbolji nas kosarkas citav eurobasket
Frajer ukrade po 6 lopti u prosjeku....jedini koji igra odbranu u našoj selekciji
Zadnja izmjena: 111, dana/u 06 sep 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis.. Zack stvarno na ovom Euro ispod svakog nivoa..To niko ne spominje,svi pljuju na Mirzu,Kikana,Djedovica..Zack je najgori igrac dosad,evo danas su se Gordic i Sutalo iskupili za prva dva losa izdanja..Raul_64 je napisao/la:Vrijeme je valda da Zack odradi jednu postenu utakmicu , a i Mirza moze mnogo precizniji biti.
Imamo mi jos prostora ma koliko nespremni bili..
Sto se Mirze tice,vidi se da je godina neigranja ostavila traga,sut ne ide pa ne ide..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 sep 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- alan_kardec
- Kontakt:
samy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
Hu iz ju?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma šut sa poludistance je proradio u zadnjoj četvrtini i madafaking nemanja gordić
.
ne mogu da vjerujem koliko mašamo za 2 poena, ono je za anale, i to kad je krenulo vidi se da ličimo na nešto.
yebem vam majku ludu pa vrišto sam sad od sreće sad od bijesa u 4/4
ne mogu da vjerujem koliko mašamo za 2 poena, ono je za anale, i to kad je krenulo vidi se da ličimo na nešto.
yebem vam majku ludu pa vrišto sam sad od sreće sad od bijesa u 4/4
Vođa zna.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jeddvaaaaaa. zamalo da me srce strefi. ACO ODbRANA
ODBRANA POD HITNO SE MORA POPRAVITI. ZASTO NE IGRA SINANOVIC ? svaka čast za kikanovića, gordića i šutala
zack katastrofa. mirza mora puno bolje
zack katastrofa. mirza mora puno bolje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
X.Monolog je napisao/la:Neko ko piše ovakve postove ne pripada mom narodu i mogu ti reći da mi je drago zbog toga.samy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Kome ono Aco psuje sve po redu? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- el-fighter
- Kontakt:
Hvala vam momci sto ste me ucinili ponosnim.
Nakon sto su na Crnogorci ubacili dvije svemirske trice (+ oni poeni Ivanovica u stilu Parkera) red je bio da i mi njima uzvratimo. Prvo Mirzino zakucavanje (ono je bio cisti bosanski inat), a onda i Nemanjino. Sutalo takodjer odigrao sjajnu utakmicu i dobro je da su momci sa klupe proradili. Cekamo jos Zeku.
Nakon sto su na Crnogorci ubacili dvije svemirske trice (+ oni poeni Ivanovica u stilu Parkera) red je bio da i mi njima uzvratimo. Prvo Mirzino zakucavanje (ono je bio cisti bosanski inat), a onda i Nemanjino. Sutalo takodjer odigrao sjajnu utakmicu i dobro je da su momci sa klupe proradili. Cekamo jos Zeku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ima li neka kombinacija da sa dvije pobjede prođemo dalje?
Izgleda da je Aco zakuhao sa navijačima?
Izgleda da je Aco zakuhao sa navijačima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- inacefindecko
- Kontakt:
Njemačka-Ukrajina 2 2.35Monolog je napisao/la:Avaj, u ponudi je bilo 18.5. Nigdje nisam vidio 17.5, tako da si mašio.legenda reala je napisao/la:Nemojte reći da vam nisam rekaolegenda reala je napisao/la:Danas je taj dan BIH 2, Mirza 18+ kvota 5 požurite do kladionice
Crna Gora-BiH 2 3.00
Teletović više od 18.5 1.85
i stane frajer na 18
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate? 
Ma Crnogorci nisu ništa posebno. Kao što reče Dreamer, ove neke šuteve koje su pogodili neće ih pogodit za narednih 20 utakmica. Pa pogađaju sa 10 metara.
A kad uzmeš u obzir da je Bosna imala više pogođenih trica nego skokova, uz preveliki broj izgubljenih (prejeftino) lopti onda dođe do ovakve drame koje uopće nije trebalo ni biti, već mirno završiti i pobijediti. Bitno je da dečki imaju snage za vratiti se u utakmicu i da ih one neke trice i deset koševa razlike nije uzdrmalo.
A kad uzmeš u obzir da je Bosna imala više pogođenih trica nego skokova, uz preveliki broj izgubljenih (prejeftino) lopti onda dođe do ovakve drame koje uopće nije trebalo ni biti, već mirno završiti i pobijediti. Bitno je da dečki imaju snage za vratiti se u utakmicu i da ih one neke trice i deset koševa razlike nije uzdrmalo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Napokon su pokazali volju da preokrenu stvari u svoju korist...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa on N-B-A igrač i nema opravdanje za onoliko promašaja, kad ga ne ide, daj timske igre.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Vođa zna.
Zasto Jusu Nurkic nije na prvenstvu, par igraca ne mogu ni da gledam, pa niko ne moze da skoci, ko da imaju po 15 kila. Zamilite kakd se onako lomitekma, pa brate mili skocio bih na obruc ako treba
Pazza Inter Amala
prestani komentarisati kosarkunedim1993 je napisao/la:pa on N-B-A igrač i nema opravdanje za onoliko promašaja, kad ga ne ide, daj timske igre.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa dobro,majku mu,zna li neko koliko se energije trosi u odbrani kad cuvas vise igrace od sebe,a Mirza to radi zadnje dvije tekme?Zna li iko kako je poslije tog hrvanja,tesko pogoditi sut,a posebno jer se i cijela odbrana fokusira na tebe!?Je li iko ikad od vas uzeo kosarkasku loptu u ruku,pa toliko kenj.ate?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
admir12345
- Kontakt:
Njemačka-Ukrajina 2 2.35
Crna Gora-BiH 2 3.00
i stane frajer na 18
[/quote]
Nisi jedini koje je to igrao sve sam isto igrao kao i ti al imao sam ja jos parova jest nasao gdje ce stat bas mogao je na 19
Crna Gora-BiH 2 3.00
i stane frajer na 18
Nisi jedini koje je to igrao sve sam isto igrao kao i ti al imao sam ja jos parova jest nasao gdje ce stat bas mogao je na 19
oduvijek smo imali problema sa skokom, al ova generacija je najgora po tom pitanju.endem_ je napisao/la:Zasto Jusu Nurkic nije na prvenstvu, par igraca ne mogu ni da gledam, pa niko ne moze da skoci, ko da imaju po 15 kila. Zamilite kakd se onako lomitekma, pa brate mili skocio bih na obruc ako treba
Danas je Mirza imao 11 skokova i jedini nešto skako....Kikanović i Stipanović (ljudi sa 210 cm) NE MOGU skociti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.