UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
63%
Jon Jones
44
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 166

alemsa
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2018, 00:59

Ma kakav Connor to Khabib treba zaobic, nedat mu revans. Ferguson zasluzuje

Gsp ce upast u mix isto, trenutno hoda sa 165, bacio je oko na mega tucu, spustio bi se na 155, da je Connor pobjedio.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 okt 2018, 01:04

alemsa je napisao/la:Ma kakav Connor to Khabib treba zaobic, nedat mu revans. Ferguson zasluzuje

Gsp ce upast u mix isto, trenutno hoda sa 165, bacio je oko na mega tucu, spustio bi se na 155, da je Connor pobjedio.
Zaobići revanš najveće borbe ikada, hmm. Loš si biznismen.

Je li imaš link ili nešto gdje piše da GSP hoda na 165?
Khabib ne hoda na 165, haha, a bori se u još nižoj diviziji od GSP.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2018, 01:06

anonymousHD je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Ma kakav Connor to Khabib treba zaobic, nedat mu revans. Ferguson zasluzuje

Na novoj je dijeti lik, 165 trenutno walk around weight

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 okt 2018, 01:11

Moze borba ali za 1-2 godine, on ovakav nema sta traziti protiv Khabiba. Dobro bi njemu bilo da pokusa pobjediti Fergusona ili Poiriera, eventualno Diaza pa onda pobjednik te na Khabiba.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 okt 2018, 01:15

alemsa je napisao/la:Na novoj je dijeti lik, 165 trenutno walk around weight
De mi link da vidim.
Pratim GSP-a godinama, TOP 2 najdražih boraca, čovjek kad se borio na 170, hodao je sa 185-190, a za zadnju borbu protiv Bispinga, hodao je na 200. Zadnji intervju, kad su ga pitali da li je zainteresovan za pobjednika Khabib vs Conor rekao je da je na 183-185, to je bilo prije možda 30tak dana.
Ti meni ovdje doslovno govoriš da čovjek hoda ispod granice na kojoj se borio decenijama sa 37 godina.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 okt 2018, 01:26

:)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 okt 2018, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2018, 01:27

alemsa je napisao/la:Na novoj je dijeti lik, 165 trenutno walk around weight
De mi link da vidim.
Pratim GSP-a godinama, TOP 2 najdražih boraca, čovjek kad se borio na 170, hodao je sa 185-190, a za zadnju borbu protiv Bispinga, hodao je na 200. Zadnji intervju, kad su ga pitali da li je zainteresovan za pobjednika Khabib vs Conor rekao je da je na 183-185, to je bilo prije možda 30tak dana.
Ti meni ovdje doslovno govoriš da čovjek hoda ispod granice na kojoj se borio decenijama sa 37 godina.
http://mmaimports.com/2018/03/gsp-lost- ... -shocking/

Ima Alem sve. Eto koliki si fan a tako bitnu stvar nisi znao.

A brz si da se smijes i serendas kao i ovi ostali balavci

Evo ti jos linkova

https://www.lowkickmma.com/pic-is-georg ... ghtweight/

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 okt 2018, 01:45

alemsa je napisao/la:http://mmaimports.com/2018/03/gsp-lost- ... -shocking/

Ima Alem sve. Eto koliki si fan a tako bitnu stvar nisi znao.

A brz si da se smijes i serendas kao i ovi ostali balavci

Evo ti jos linkova

https://www.lowkickmma.com/pic-is-georg ... ghtweight/
Gledam ove linkove, čitam ih i apsolutno nigdje ne piše da je na 165, jer naravno nije.
Da, kao što sam i gore napisao, a to je i rekao u zadnjem intervju ako mu ponude borbu protiv Khabiba/Conor na 155 da bi on bio zainteresovan, ali zbog godina i svega ne voli da ide toliko nisko, jer bi mu to bio problem, ali nije rekao da je nemoguće.
Zašto kažu smršao? Jer je protiv Bispinga bio ogroman, veća divizija, sad se vratio na svojih normalnih 185 za hodanja.
Eh pošto ti pametuješ i imaš sve. Slušaj iz njegovih usta šta kaže na koliko hoda.

4:48

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 okt 2018, 01:48

Slijedeca borba gsp ce biti na 155. Ziv bio pa vidio

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 09 okt 2018, 01:54

Saurman je napisao/la:Realno UFC je smijurija od takmičenja kakve su samo borbe bile prije nekoliko godina u Prideu i K1 a tek paleta boraca pa to je bilo milina gledati :Fedor,Mirko Filipović,Hoost,Peter Aerts,Bonjasky,Schilt,Badr Hari,Mark Hunt itd.
Joj kad se sjetim Dževada Poturka i Alistaira Overeema...
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 okt 2018, 03:59

zagor1987 je napisao/la: Khabib nije ispao idiot vec mangup,ovo sam prizeljkivao nakon svih Conorovih gluposti i desilo se na kraju. Poredis Alda i Khabiba? Khabib je sad vec legenda,on je pravi borac a Konor je vec dokazani tapkac,sto rece Khabib ako si sampion ne tapkas,a ovog je Diaz natjerao da tapka kao i Khabib,mene zanima borba a ne nekakve mind games,uostalom sve one mind igre Conora kod Khabiba ne pije vode,ako znas nekog pravog c9vjeka koji je u vjeri onda znas o cemu ti pricam,nek ide i glumi majmuna i laje,a nama nek ostavi da uzivamo u fajtu. Kazes ispao Khabib idiot a Conor kad spominje vjeru,kad dolazi sa viskijem,kad vrijedja oca,napada bus nije idiot ma daj svega ti,Khabib je gospodin za njega u svakom smislu,uostalom u tom revansu taj pokemon nema ni 1 posto sanse,nikakav lucky punch jer on odbranu od onog hrvanja za 3 godine ne moze nauciti,uostalom kao i u ovom mecu sto nikakvu sansu nije imao.
Gdje poredim Alda i Khabiba?

Ta prica oko tap outa mi je vazda bila smjesna i smatram da je svaki borac koji ne "odtapka" u situaciji za koju i najveci laik vidi da je neizlazna ustvari obicna budala koja rizikuje lom ruke,noge tj.onog dijela na kojem je poluga izvedena.
Mene takvi likovi uopste ne fasciniraju,svako treba da bude svjestan svojih limita.
Zasto rizikovati povredu koja ce da te izbaci iz igre u narednih pola godine-godinu?
A svejedno si vec izgubio.
Zar nije bolje zdrav se pripremati za revans?

Druga stvar,tebe zanima borba.
Ok,jesil gledao borbu?
Ono sto radi Conor je dio njegovog nastupa,svidjalo se tebi to ili ne.
Nemoj gledat konferencije,nemoj gledat vaganja i neces se nervirat.
Meni je zanimljiv ponajvise iz razloga jer iritira ogromnu kolicinu ljudi.
Sto se tice Khabiba i njegove vjere...sta da ti kazem.
Covjek se bori u organizaciji koja nema veze sa Islamom,ciji su sponzori "proper whiskey" izmedju ostalih,a na pauzi izmedju rundi gologuze trebe setaju oktagonom.
Meni sve to skupa nema veze s Islamom a Khabib kao veliki vjernik treba da zna da je proklet onaj koji ima veze sa alkoholom.
Zasto suradjuje sa organizacijom koju je poslanik prokleo?
Da ne duzimo oko religije dalje.

Za tebe je ispao mangup za mene idiot,jer je mogao ostati dostojanstven uzeti pojas u oktagonu a sva Conorova prica i lajanje tek tada nebi imalo nikakvog smisla.
Ovako je pruzio priliku svijetu da jos jednom upere prst u muslimane i kazu:vidi ovih divljaka.

Ti smatras da Conor ne moze pobjedit.
Postujem.
Ja smatram da moze.
Moja prognoza za revans,nokautirat ce ga u drugoj rundi.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 09 okt 2018, 04:20

Da budemo iskreni, mislite da Khabiba ne zanimaju gologuze trebe?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 okt 2018, 04:23

Budala je ako ga ne zanimaju.
Mislim kad je vec tu.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 09 okt 2018, 04:35

anonymousHD je napisao/la:Conor čim je ušao u svlačionicu tražio je revanš. O tome cijelo vrijeme samo i priča. Ovo je isto nakon Diaza, on samo priča o tome i o tome će pričati dok ne dobije revanš. Conor kao i svaki veliki prvak ne voli da gubi i želi da se vrati na vrh.

Jedini problem je sa UFC, pošto je borba bila predominantna, a tu je i Fergunson, koji zaslužuje šansu za pojas. No, ovdje je reć o Conoru, čovjek koji pravi najveće borbe na planeti, a sve ovo je biznis, tako da, revanš će biti.

Eh sad, pitanje je kad i šta. Ja mislim da bi bilo fer da dadnu Fergusonu šansu za titulu, a da Conor ide protiv Diaza. Možda ta borba nije koju Conor želi u ovom trenutku, ali njemu treba borba, treba mu vremena u oktagonu, on se nije borio dvije godine i to se vidjelo na njemu, a pored toga zaradio bi i fin novac, main event, trash talk za brijanje, itd.

Nekad početkom godine (3, 4 mjesec) Ferguson vs Khabib, Conor vs Diaz i onda na kraju godine Conor vs Khabib. To bi bilo fenomenalno za UFC, da se ja pitam.
Conoru treba big name, koji mu je lak zadatak, a takvih je sve manje i manje. Niti ima toliko kvalitetnih boraca, niti je Conor osjetno kvalitetniji. Nate je covjek koji je dobio jednom Conora, a drugi put bio u ocima mnogih ravnopravan, ako ne i bolji. Poraz u trecem mecu mu sigurno ne bi donio revans sa Khabibom, jer uopce nije napravio podlogu za tako nesto, a tek bi to bio slucaj sa eventualnim porazom. Mnogi pricaju da je Khabib los u standup fajtu, medjutim pokazao mu je i gore, da uopce ni u tom segmentu ne moze bit dominantan, sto sigurno utjece i na Conora i misli s kojim bi usao u eventualni revans. Ulazis sa nadom da ti prodje neka kombinacija, ili lucky punch, meni to uopce ne lici na nesto sto bi sampion trebao uradit.

Conoru je trebala borba ili dvije sa nekim poput Mendesa i Fergusona, protiv prvog se isto provukao prekidom, iako je bio u ogromnim problemima i bodovnom deficitu. Takva borba ili borbe i 2 pobjede bi mu mnogo znacile prije Khabiba, ovako je usao u mec sa najdominantnijim UFC borcem u historiji, nakon odsustva od 2 godine, i zadnjom borbom, koja je bila vise komercijalnog karaktera.

Da sam Khabib, uz slicnu dominaciju protiv Fergusona, pitao bih jos jedino GSPa, ako zeli fight u 155, ako ne oprostio bih se i popisao i na Conora i na UFC. Niti je covjek koji ludi za luksuzom i parama, nit ima problema s njima, nit ima nekih nedovrsenih racuna u oktagonu.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 okt 2018, 04:38

Conor je bio dosta bolji od Diaza u drugom mecu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 okt 2018, 09:00

Pustiti Conora i Fergusona da se potuku, pobjednik ide na Khabiba. Ako se vec ne mogu odluciti ko ima prednost. Iako ce to Dana htjeti izbjeci, Khabib vs Conor 2 trenutno je rudnik zlata.

Sto se Khabibovih zelja tice on navodno ima samo jednu, GSP. I ranije sam o tome govorio. Da je GSP koju godinu mladji to bi bila najveca borba ikada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 09 okt 2018, 09:18

Rooney88 je napisao/la:Pustiti Conora i Fergusona da se potuku, pobjednik ide na Khabiba. Ako se vec ne mogu odluciti ko ima prednost. Iako ce to Dana htjeti izbjeci, Khabib vs Conor 2 trenutno je rudnik zlata.

Sto se Khabibovih zelja tice on navodno ima samo jednu, GSP. I ranije sam o tome govorio. Da je GSP koju godinu mladji to bi bila najveca borba ikada.
Na youtube ima video na kojem njegov otac govori “hocu Konora pa Fergusona pa GSP” a znamo sta Habibu znaci otac

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 okt 2018, 09:31

Ima i taj redisljed smisla, ali mnogo faktora moras uzeti u obzir slagali se mi kao navijaci s istim ili ne. Conor vs Khabib 2 je sigurno trenutno prilika za ogromnu zaradu, Khabib vs Ferguson bi bila najinteresantnija borba, Khabib vs GSP bi takodjer bilo isplativo a to je zelja I samog Khabiba o cemu je nekoliko puta trubio, Conor vs Ferguson pa pobjednik na Khabiba je jos jedna opcija mada najmanje realna....

Svasta de moze desiti. Evo prve informacije govore 250.000 dolara kazne za Khabiba i do 6 mjeseci suspenzije. Ako bi ovo bila kazna onda Rus moze biti presretan.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 okt 2018, 10:12

Saurman je napisao/la:Realno UFC je smijurija od takmičenja kakve su samo borbe bile prije nekoliko godina u Prideu i K1 a tek paleta boraca pa to je bilo milina gledati :Fedor,Mirko Filipović,Hoost,Peter Aerts,Bonjasky,Schilt,Badr Hari,Mark Hunt itd.
Radi čega je smijurina?
Slaba paleta, jedino Fedor, ovo ostalo... Pa Cro Cop je došao u UFC, brisali ljudi patos s njim. :lol:
Hoost x4 prvak,Schilt x4 prvak,Aerts i Bonjasky po x3 prvaci Hunt i Mirko takođe prvaci i lik kaže slaba paleta. :lol:

Cro Cop je među top 5 boraca ikad a ti porazi u ufc su bili pred njegov sami kraj karijere gdje se nekoliko puta vraćao jer ga je Dana White molio za par borbi zna ko je Cro Crop u svijetu mma i k1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []