Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
McGee je u washingtonu igro cetvorku, vise njega treba gurat, ionako nema mase za peticu...
Koja je trenutno rotacija na centarskim pozicijama? Farried, McGee, Mozgov, Nurkić? Je li ima još neko?
Samo je jedno...
Bez Farrieda.saopaolo je napisao/la:Koja je trenutno rotacija na centarskim pozicijama? Farried, McGee, Mozgov, Nurkić? Je li ima još neko?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

- velez_mostar
- Kontakt:
Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
-
- Kontakt:
Kroenke: Nurkic is intriguing, he has a great feel for the game. He can really play.
Shaw: Nurkic is our best post-up option.
Shaw: Nurkic is going to play. When we got him, we didn’t know all he can do.
naravno da igra, kakvo je to pitanjevelez_mostar je napisao/la:Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
i ovo je odlična infosvejedno77 je napisao/la:Kroenke: Nurkic is intriguing, he has a great feel for the game. He can really play.
Shaw: In order to develop you have to play. We’ve hired extra developmental coaches to work with the bigs.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Logicno, vjeruj..pogotovo nakon svega sto se desavalo vezano za njegovu "povredu", a i ne bi bilo prvi put da se nakon sto se u klupskoj karijeri igrac progura malo repku stavi po strani.mirzatele je napisao/la:naravno da igra, kakvo je to pitanjevelez_mostar je napisao/la:Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
Ali hajde, dobro je..bice to mocno, Mirza-Jusuf-Nihad trio, mozemo se nadati dobrim stvarima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako Jusuf odbije reprezentaciju ja cu se bacit ko ovaj vlasnik gugla. Nema sanse 

A ko će platiti Jukino osiguranje ako bude igrao na EP
Mirzi ja mislim savez platio prošli put! A pošto su sad švorc,brine me to 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
http://nurkic.com/nurkic-should-average ... s-or-more/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vozdra raja, posto vecinom pratim ove tekme i pratim ove rasprave na forumu, pa rekoh da se i ja regam, eto nadam se da je mnogo dobrih tekmi Juke i Mirze pred nama

Vozdra raja, posto vecinom pratim ove tekme i pratim ove rasprave na forumu, pa rekoh da se i ja regam, eto nadam se da je mnogo dobrih tekmi Juke i Mirze pred nama

Zadnja izmjena: MT43, dana/u 29 okt 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma Mirza je sebi platio prosli put....
Inace,
http://nurkic.com/choose-jusuf-nurkics-nickname/" onclick="window.open(this.href);return false; - Choose Jusuf Nurkic's nickname. @nurkic23 @denvernuggets #jusuf #nurkic #nuggets #denver #nickname #denernuggets
11 replies 8 retweets 4 favorite
Amerikanci i njihovi nickovi. Meni je "Juka" najbolji.
Inace,
http://nurkic.com/choose-jusuf-nurkics-nickname/" onclick="window.open(this.href);return false; - Choose Jusuf Nurkic's nickname. @nurkic23 @denvernuggets #jusuf #nurkic #nuggets #denver #nickname #denernuggets

Sport je lijek za tijelo i duh.
cjeli press
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
Hohoh, napokon!
http://nurkic.com/it-is-official-nurkic ... nd-center/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nurkic.com/it-is-official-nurkic ... nd-center/" onclick="window.open(this.href);return false;
It is OFFICIAL: Nurkic is Nuggets Second Center!
“(McGee) has to work his way back above Nurkic to try to compete with Timo if he wants to get those kinds of minutes,” Head Coach Shaw said.
@storme, ko stoji iza te stranice?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- storm_raider
- Kontakt:
Ne bih znao vjeruj mi..., meni je google izbacio par rezultata i od tada pratim. Uglavnom koliko sam mogao vidjeti, dobro pokrivaju sve vijesti o Juki.
Hvala ti.storm_raider je napisao/la:Ne bih znao vjeruj mi..., meni je google izbacio par rezultata i od tada pratim. Uglavnom koliko sam mogao vidjeti, dobro pokrivaju sve vijesti o Juki.
Vidim i ja da su poprilično aktivni, ali je jasno da zasad nije baš-baš zvanična. Iako, povezali su Jukin twitter profil sa stranicom. Fino, u svakom slučaju.
Kako god, sretno Juka!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- storm_raider
- Kontakt:
Gore pise "Official".BaDa12 je napisao/la:Hvala ti.storm_raider je napisao/la:Ne bih znao vjeruj mi..., meni je google izbacio par rezultata i od tada pratim. Uglavnom koliko sam mogao vidjeti, dobro pokrivaju sve vijesti o Juki.
Vidim i ja da su poprilično aktivni, ali je jasno da zasad nije baš-baš zvanična. Iako, povezali su Jukin twitter profil sa stranicom. Fino, u svakom slučaju.
Kako god, sretno Juka!
Znam samo da sam glasao za "Bosnian Bear" na ovoj anketi: http://nurkic.com/choose-jusuf-nurkics-nickname/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako bi bilo dobro i da stave "Bosnian Beast".

Normalno da je najboljestorm_raider je napisao/la:Ma Mirza je sebi platio prosli put....
Inace,
![]()
![]()
![]()

Samo Juka

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, kovacic, legendarnadruga, lopticaskocica, MElloo i 12 gostiju.