NK Zvijezda Gradačac

YNWA
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la YNWA » 14 feb 2015, 10:09

Amer je dobio jedan udarac protiv Japanaca, i to dobar udarac, krampon je probio kopacku i bilo je i krvi, ali bio je kod doktora i hvala Bogu sve je uredu, i biti ce spreman za Sarajevo...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 14 feb 2015, 14:22

Pročitao sam to u Avazu evo dio gdje se to spominje:
Povrijeđeni Ordagić i Aračić
" Zvijezda ponovo ima problema u veznom redu gdje se opet povrijedio Amer Ordagić, jedan do ključnih igrača Zmajeva i kojeg će biti teško nadomjestiti, ali Šegrt vjeruje kako će on biti spreman do prvog kola.
Povrijedio se i novopristigli napadač Aračić, ali i on bi trebao uskoro biti OK. Do Sarajeva će Zvijezda odigrati meč sa svojim juniorima te sa Orašjem ili Bosnom iz Kalesije."

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 15 feb 2015, 16:42

utakmice na kojima ce Zvijezda biti u tv prenosu

BHT
20. kolo: Zvijezda – Široki Brijeg
26. kolo: Zvijezda – Sloboda
Moja TV
16. kolo: Zvijezda – Sarajevo
24. kolo: Zvijezda – Željezničar
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 16 feb 2015, 22:36

Danas su nasi u tramosnici igrali neku utakmicu,al dugo nije bilo ovako zatisje na forumu a prvenstvo se blizi mozda je to zbog dobrog stanja u klubu pa nema pljuvaca tako da niko nista ne komentarise

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 feb 2015, 08:18

jel danas prijateljska

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2015, 14:26

Sad se nesto sjeti kad nam nisu dali igrat protiv Sarajeva onaj njihov Ibrakovic govori kako oni moraju platit policija organizaciju utakmice kao mi ispadamo krivi, a vidi sad policija ih tuži za 300 000 znaci marke nisu dali majku li im lopovsku stali tamo kupat ko da su njih pokrali A ne nas

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 17 feb 2015, 16:02

Prvenstvo pocinje za 10 dana a od nasih ni rjeci ne znamo ni jesul zivi uopste, ne znam kako se radi poslije antalije al ne bi sad trebali dopustit da sav trud pane u vodu, treba odigrat jos par jakih prijateljskih utakmica a ne kantat okolna sela i igrat izmedju sebe trening utakmice kao sto je najavljeno :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 feb 2015, 20:30

Tkanton je napisao/la:Sad se nesto sjeti kad nam nisu dali igrat protiv Sarajeva onaj njihov Ibrakovic govori kako oni moraju platit policija organizaciju utakmice kao mi ispadamo krivi, a vidi sad policija ih tuži za 300 000 znaci marke nisu dali majku li im lopovsku stali tamo kupat ko da su njih pokrali A ne nas
necu da dobijem opet ban pa se izvinjavam unaprijed.. al moram odgovoriti na ovo

ko je vas pokrao i o cemu pricas uopste ? policija je bila tu za vrijeme utakmice i redari i sve i to se placa po utakmici sad ovo je druga stvar sto se nekih stvari nabralo i ostalo, ja eto trebali su vama radi policije da ti 3 boda

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 feb 2015, 20:31

Tkanton je napisao/la:Sad se nesto sjeti kad nam nisu dali igrat protiv Sarajeva onaj njihov Ibrakovic govori kako oni moraju platit policija organizaciju utakmice kao mi ispadamo krivi, a vidi sad policija ih tuži za 300 000 znaci marke nisu dali majku li im lopovsku stali tamo kupat ko da su njih pokrali A ne nas
Dug prema savezu i prema mup-u nije isto. Ligu ne vodi mup nego savez.
1946

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2015, 23:01

Nisam mislio da nas je sarajevo pokrali već savez, a dobro se sjećam kad je ibrakovic govorio kako su i oni na gubitku samo mupu KS moraju platit oko 15 000 KM a eto sad ispade da 2 godine niste plaćali policiju

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 feb 2015, 23:03

Nisam mislio da nas je sarajevo pokrali već savez, a dobro se sjećam kad je ibrakovic govorio kako su i oni na gubitku samo mupu KS moraju platit oko 15 000 KM a eto sad ispade da 2 godine niste plaćali policiju

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 18 feb 2015, 07:17

Jeli neko gledao juče utakmicu Zvijezda protiv juniora kakva je bila igra. I u jučerašnjem sportu Šegrt spominje da će do početka prvenstva doći još jedan ili dva igrača, znali neko možda o kojim bi to igrači mogli biti, da li se sa nekim pregovara???

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 feb 2015, 07:58

combe je napisao/la:Jeli neko gledao juče utakmicu Zvijezda protiv juniora kakva je bila igra. I u jučerašnjem sportu Šegrt spominje da će do početka prvenstva doći još jedan ili dva igrača, znali neko možda o kojim bi to igrači mogli biti, da li se sa nekim pregovara???
ma drug izgleda da niko ništa ne zna,nema Piske-nema ni informacija :)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 feb 2015, 08:12

zmaj348 je napisao/la:
combe je napisao/la:Jeli neko gledao juče utakmicu Zvijezda protiv juniora kakva je bila igra. I u jučerašnjem sportu Šegrt spominje da će do početka prvenstva doći još jedan ili dva igrača, znali neko možda o kojim bi to igrači mogli biti, da li se sa nekim pregovara???
ma drug izgleda da niko ništa ne zna,nema Piske-nema ni informacija :)
sad nam je dobar piska,a kad je bio tu svi ste ga kudili,bilo bi dobro da neko napise nesto sta se desava s igracima,ili je ovo izolacija pred pitare,zele da se skoncentrisu maximalno,,,,, :crazy:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 feb 2015, 10:39

vidis da neznamo kad su prijateljske i gdje se igraju a kamoli da znamo ko bih mogao doci od igraca,oni bih trebali piski dati platu da imamo nekog za javnost za navijace a ne ovako moramo molit nekog za informacije...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 feb 2015, 14:54

prvi tim je pobijedio sa 7:2 a sljedeca utakmica igra se u petak protiv Bosne iz kalesije
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 feb 2015, 20:19

Fudbalska groznica trese Gradačac

Fudbeleri Zvijezde su se vratili iz Turske, gdje su obavili jedan dio priprema odigravši i nekoliko kontrolnih utakmica protiv jakih ekipa, a nastavak priprema odlučili su provesti kod kući. Najpozvaniji da iznese svoje mišljenje vezano za spremnost Zvijezde u borbi za opstanak je šef stručnog štaba gradačačkog premijerligaša Petar Šegrt.

Klopić i Nikić

- Kada sam došao u Zvijezdu, odmah sam video da je klub, kao i gotovo svi klubovi u Premijer ligi BiH, u lošoj finansijskoj situaciji. To je odmah značilo da ne možemo ići na kupovinu skupih i kvalitetnih fudbalera, te da je alternativa oslanjanje na snage iz vlastitog pogona. Pošto imam mnogo iskustva iz Njemačke, gdje sam rad sa mladim igračima, odmah sam želio da napravim uvezan rad svih kategorija u klubu, te tako približim i usmjerim njihov rad ka potrebama prvog tima, kaže Šegrt.

- Prekomandom Amira Klopića - koji je radio izuzetno dobro sa juniorima, u prvi tim, rad sa juniorima je bio loš, skoro nikakav. Poslije razgovora sa legendom ovog kluba Nikolom Nikićem uvidjeli smo da i on želi izazove, a za vođenje mlađih kategorija je izuzetno stručan, tako da smo njegovim dolaskom dobili ono što nam je trebalo u omladinskom pogonu. I ostali članovi stručnog štaba su sa zaduženjima u mlađim kategorijama, a sve u namjeri da se sutra napravi što snažniji klub koji će se čak moći finansirati iz svog pogona.

Također, za mene je bilo iznenađujuće kada sam saznao da Zvijezda nikada nije prodala nijednog svog igrača... Sa ovakvim radom sve će biti drugačije.

Da li ste zadovoljni urađenim na ovim, zimskim pripremama?

- Prezadovoljan sam... Poslužilo nas je lijepo vrijeme koje nas je dočekalo i ovdje u Gradačcu. Kada se još uzme u obzir da smo izbjegli sniježne padavine, tako da nam ništa nije ometalo pripreme, sve je OK-ej. U Turskoj bih pohvalio sve, od uslova pa do toga da se niko nije povrijedio. Što se tiče utakmica, zadovoljan sam igrom, požrtvovanjem igrača, kao i popunom svih mjesta u ekipi. Rezultat nam je bio u drugom planu...

Šta ćete raditi u predstojećem dijelu priprema, te da li će biti još kontrolnih utakmica?

- Radićemo na svom terenu i usmjeravati pripreme ka početku prvenstva. Što se tiče utakmica, željeli bi ih igrati, ali problem je to što je teško naći adekvatan teren... Uprava je to trebala odraditi ranije, ali evo sada se trude da nađu neki teren u okolini da bismo mogli igrati utakmice.

Jedini cilj je opstanak

Da li ste već snimili Sarajevo, koje je prvi protivnik Zvijezde u prvom kolu drugog dijela sezone?

- Da i mogu reći da je to sada možda najjača ekipa u našoj Premijer ligi. Tu moram dodati još i ekipe Širokog Brijega, Zrinjskog i Željezničara. Iznenadilo me koliko su dobri treneri u tim ekipama. Te ekipe i finansijski puno bolje stoje, tako da su i zbog toga moćnije.

Koji su ciljevi Zvijezde u drugom dijelu šampionata i plaši li se nezgodnog rasporeda?

- Jedini i osnovni cilj je ostanak u elitnom društvu. Sve se bazira na tome, bez obzira na raspored. Šta se tu može, naš cilj je ostanak i ja sam siguran da ćemo ga izboriti.

I za kraj, šta biste poručili navijačima i ljubiteljima Zvijezde?
Drago mi je što se u i oko kluba, ali i u gradu, osjeća euforija - fudbalska groznica, kojoj ste pomogli i vi iz medija. Silna želja da Zvijezda ostane u Premijer ligi. Zato bih poručio navijačima da nas podrže u borbi za opstanak, da budu strpljivi i ako nam u nekoj utakmici ne bude išlo- Zajednički se trebamo boriti. I igrači koji će dati sve od sebe i navijači koji su naš dvanaesti igrač i mediji, svi se moramo u tome angažovati, jer svi smo zajedno puno jači. Siguran sam da ćemo tako osigurati opstanak u društvu najboljih. To je naš cilj i sve ćemo usmjeriti ka tome, za kraj kaže Šegrt.

gračka križaljka

- Dolaskom Kardosa i Radovanovića pokrivena nam je i lijeva strana koja je bila slabiji dio tima. Čak postoje i alternative za njih dvojicu, jer na tom mjestu mogu igrati i neki drugi igrači. Mislim da ćemo se do početka šampionata pojačati sa još jednim, eventualno dvojicom igrača. Zna se takođe da za utakmicu sa Sarajevom ne možemo računati na golmana Brkića, tako da sam samo tu u dilemi koga da postavim na gol. Da li će to biti Hadžić ili Ito, o tome ću naknadno odlučiti, kaže Šegrt.
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 18 feb 2015, 23:17

Bas me zanima koliko ce mjesta dobit navijaci sarajeva ne bi trebalo dozvolit staru tribinu citavu jer mi mozemo sami napunit stadio bez toga da njima ide stara tribina

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 feb 2015, 07:57

odevingi je napisao/la:Bas me zanima koliko ce mjesta dobit navijaci sarajeva ne bi trebalo dozvolit staru tribinu citavu jer mi mozemo sami napunit stadio bez toga da njima ide stara tribina
Sarajevo će dobiti staru tribinu(po najavama oni će je dobro popuniti) zbog lakše organizacije mislim da je i bolje tako...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 feb 2015, 19:21

super bi bilo da njima damo staru jer mi nemozemo napuniti ni nasu veliku..vjerujem da ni njih nece doci vise od 500 nas neke 2000 i taman
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.