Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Jedva cekam da vidim naslove hrvatskih portala
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sutra neradni dan u HrvatskojNail for Real je napisao/la:Jedva cekam da vidim naslove hrvatskih portala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bas steta , mogli smo grupnu fazu zavrsiti bez primljenog gola
.. Albiol 
Ko je ovaj mali sto trazi dres od Ronalda
I na Bayernu ce.Saurman je napisao/la:Što se Real iživljava nad nejači.
Kao i proteklih godina.Hulaga je napisao/la:I na Bayernu ce.Saurman je napisao/la:Što se Real iživljava nad nejači.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Real Madrid se iživljava i na slabašnjim Villarrealu, žašto se i vi ne iživljavate? Mi smo ih za manje od pola sata deklasirali.Saurman je napisao/la:Kao i proteklih godina.Hulaga je napisao/la:I na Bayernu ce.Saurman je napisao/la:Što se Real iživljava nad nejači.
Koliko znam Villareal je u dvije utakmice izgubio protiv Bayerna uz gol razliku 1:5 ako ovo nije dovoljno onda.anonymousHD je napisao/la:
Real Madrid se iživljava i na slabašnjim Villarrealu, žašto se i vi ne iživljavate? Mi smo ih za manje od pola sata deklasirali.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Onaj komentator na arenasport, kao govori Nuri nije ništa uradio, po meni jedan od najbolji večeras bio. Statistika mu je odlična.
" Nurin Sahin with the most passes: 103 passes (93% completed) and the most distance covered 11.61 km....."
" Nurin Sahin with the most passes: 103 passes (93% completed) and the most distance covered 11.61 km....."
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 22 nov 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Od Dinama Z. primiti dva gola na svom terenu ? Sramota
Šalim se ,naravno.Real je opet demonstrirao silu i pokazao da je ove sezone favorit namber tu za osvajanje Lige Prvaka.Odmah poslije Barce(koja ove sezone i nije baš tako dominantna).Ne znam zašto ,ali nekako sam poprilično uvjeren da osvajate Primeru.Vidjećemo.
Je li se ono El Classico igra sad u subotu ? Ako da ,je li u Madridu ?
Šalim se ,naravno.Real je opet demonstrirao silu i pokazao da je ove sezone favorit namber tu za osvajanje Lige Prvaka.Odmah poslije Barce(koja ove sezone i nije baš tako dominantna).Ne znam zašto ,ali nekako sam poprilično uvjeren da osvajate Primeru.Vidjećemo.
Je li se ono El Classico igra sad u subotu ? Ako da ,je li u Madridu ?
You'll never walk alone.
Dobro mislilo sam 4:0 a na kraju 6:2 bio sam blizu 
- anonymousHD
- Kontakt:
El Clasico 10.12. u Madridu, standardno 22h.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra vas stiže moj Željo u broju uzastopnih pobjeda!

Svaka čast, odlična forma, ali vjerujem da i vi znate ukoliko izgubite protiv Barce svi ovi dobri rezultati padaju u vodu, međutim ukoliko dobijete,po meni priča o prvaku u Primeri je završena, sumnjam da će se Realu ponoviti Levante do kraja sezone, nije Mourinho levat
Svaka čast, odlična forma, ali vjerujem da i vi znate ukoliko izgubite protiv Barce svi ovi dobri rezultati padaju u vodu, međutim ukoliko dobijete,po meni priča o prvaku u Primeri je završena, sumnjam da će se Realu ponoviti Levante do kraja sezone, nije Mourinho levat
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto se prosuo Real veceras. Dinamo nije nikom dao gol, a njima uvale dva 
- Centre forward
- Kontakt:
Ne bih da se zayebajem sto su vam susjedi uvalili dva komada, neg sam na kladionici zijanio samo ovu tekmu.Igralo se da Modri nece zabit u 90 min, a oni dva.Posto se igramo na fer i korektnoj osnovi bilo bi lijepo da me Realovci ispostuju za 81 KM

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- tyler durden
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Onaj komentator na arenasport, kao govori Nuri nije ništa uradio, po meni jedan od najbolji večeras bio. Statistika mu je odlična.![]()
ma nema pojma lik
dobar je bio,ali mora nabit formu,on trckara samo ,mora malo i sprintat i uci hrabrije u duel
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma naravno. On nije odigrao celu utakmicu više od pola godine. Pritisak je bio sinoć na njemu, pa trema, pa ovo, pa ono. Dobar je mali, još kad malo ojača, kad nabije snage, biće extra. Jedva čekam da uđe u top formu, auuu. 
Dobro je nek nije u 12h mame im se kineske nahebemanonymousHD je napisao/la:El Clasico 10.12. u Madridu, standardno 22h.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.