Turska raja

Drago mi je da se vracate. Jos jedno 30-40 godina da vam se poklope zvijezde i koji dobar rezultat opet u europi pa mozda i na ukupnoj listi malo krenete naprijedopalaopala je napisao/la: ↑20 jan 2022, 23:42Jel ti puko čir ? Jesi li stigao iz skutorije do Mostara da to riješe . Opusti se bolantutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jan 2022, 23:37Veliki velez, vracaju se na stare staze slave. Bogu hvala sad ce only left o ovome pricat iducih 35 godina do iduceg izlaska u europu
Vjerujem. I sebi sam dodijao u neka doba. Nego etotutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 01:26Ko je ovaj i s kim se svađa? Mozak mi je eksplodiro dok sam ovo probo pročitat
Znao sam ja šta će se desiti čim Velež jednom uđe u Evropu. Prepričavat će se "uspjeh" decenijama.Banjalucki je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:43Kako se nekad znalo fino zezati na ovoj temi, čitati sportske komentare, prepirke oko toga ko ima bolji tim, ko je bolji....Spade knjiga na tri slova, kmelež o pobjedi nad Aekom i utakmica protiv Borusije, i komšije im koje ih zadnjih 20 godina k.raju....MOLIM ali MOLIM admina da im napravi 3 nove teme, bilo šta, samo da ne čitam više na ovoj temi o veležu slavnom klubu iz vrapčića !
Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:54Ali najjace od svega je to kada navijaci timova koji nisu osvajali ni ovu Premijer ligu, a da ne govorim jugoslovensku ligu pocnu pljuvati po istoj kao najlosijoj ligi na svijetu, a svaki od njih bi g.uzice dao da je njegov tim osvoji.
I da, jugoslovenska liga jeste bila jaka i dala je prvaka evrope i svijeta, ali timovi iz BiH su u toj ligi bili cisti prosjek, Sarajevo je najuspješniji klub iz BiH u toj ligi bio ali i mi smo bili prosjek gledajući u veliku cetvorku, a prije svega BG timove. Sve ostalo su mitovi o nekim kao gigantima mega giga klubovima iz BiH, ima nas koji smo i pratili tu ligu. Kakva je da je ova naša Premijer liga ipak je pratimo i slavimo uspjehe svojih timova, nećemo se lagati.
Jesi li ti stvarno ozbiljan ili se zezas svo vrijeme praveci od Veleža Bayern i Liverpool u jednom ? Ako si ozbiljan tebi onda pomoci nema, pogledaj vječnu tabelu Prve savezne lige Jugoslavije sve ce ti se samo kazati tj koji je tim iz BiH imao najvise sezona u toj ligi, najvise pobjeda i osvojenih bodova i najviše puta osvajao, znaš to je ono sto vi niste uspjeli u sto godina postojanja niti jednom u dvije države u kojima ste nastupali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:58Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:54Ali najjace od svega je to kada navijaci timova koji nisu osvajali ni ovu Premijer ligu, a da ne govorim jugoslovensku ligu pocnu pljuvati po istoj kao najlosijoj ligi na svijetu, a svaki od njih bi g.uzice dao da je njegov tim osvoji.
I da, jugoslovenska liga jeste bila jaka i dala je prvaka evrope i svijeta, ali timovi iz BiH su u toj ligi bili cisti prosjek, Sarajevo je najuspješniji klub iz BiH u toj ligi bio ali i mi smo bili prosjek gledajući u veliku cetvorku, a prije svega BG timove. Sve ostalo su mitovi o nekim kao gigantima mega giga klubovima iz BiH, ima nas koji smo i pratili tu ligu. Kakva je da je ova naša Premijer liga ipak je pratimo i slavimo uspjehe svojih timova, nećemo se lagati.![]()
![]()
![]()
Po cemu, zato sto je bio bolji od Veleza 40tih i 50tih, zato ste i ispred nas na listi, jedino ste tada bolji bili.
Bože sačuvaj.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:58Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:54Ali najjace od svega je to kada navijaci timova koji nisu osvajali ni ovu Premijer ligu, a da ne govorim jugoslovensku ligu pocnu pljuvati po istoj kao najlosijoj ligi na svijetu, a svaki od njih bi g.uzice dao da je njegov tim osvoji.
I da, jugoslovenska liga jeste bila jaka i dala je prvaka evrope i svijeta, ali timovi iz BiH su u toj ligi bili cisti prosjek, Sarajevo je najuspješniji klub iz BiH u toj ligi bio ali i mi smo bili prosjek gledajući u veliku cetvorku, a prije svega BG timove. Sve ostalo su mitovi o nekim kao gigantima mega giga klubovima iz BiH, ima nas koji smo i pratili tu ligu. Kakva je da je ova naša Premijer liga ipak je pratimo i slavimo uspjehe svojih timova, nećemo se lagati.![]()
![]()
![]()
Po cemu, zato sto je bio bolji od Veleza 40tih i 50tih, zato ste i ispred nas na listi, jedino ste tada bolji bili.
Ja sam rekao, vi ste bolji 1946-50 i 1950-60 pa sve ostale godine smo bolji od vas. Vi ste bili bolji odmah poslije rata kada je lopta bila 20 kila.Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 09:11Jesi li ti stvarno ozbiljan ili se zezas svo vrijeme praveci od Veleža Bayern i Liverpool u jednom ? Ako si ozbiljan tebi onda pomoci nema, pogledaj vječnu tabelu Prve savezne lige Jugoslavije sve ce ti se samo kazati tj koji je tim iz BiH imao najvise sezona u toj ligi, najvise pobjeda i osvojenih bodova i najviše puta osvajao, znaš to je ono sto vi niste uspjeli u sto godina postojanja niti jednom u dvije države u kojima ste nastupali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:58Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:54Ali najjace od svega je to kada navijaci timova koji nisu osvajali ni ovu Premijer ligu, a da ne govorim jugoslovensku ligu pocnu pljuvati po istoj kao najlosijoj ligi na svijetu, a svaki od njih bi g.uzice dao da je njegov tim osvoji.
![]()
![]()
BrutalnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:56Da hoce samo proci ova pauza
20.kolo:
Velez-Zeljo
Siroki-Borac
Sloboda-TC
21.kolo:
Zeljo-Sarajevo
Borac-Velez
Tuzla-Siroki
22.kolo:
Sarajevo-Borac
Velez-TC
Kup:02.03/16.03 *Najmanje 2 derbija
Dug je golem. Kasnite i sa tim uplatama.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 09:08Izdrzi moj Zeljo
Po 60 000 mjesecno Poreznoj
GOLEM SI ZELJO
TITULA prvaka države, koliko ih imate, TITULA ???OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 09:19Ja sam rekao, vi ste bolji 1946-50 i 1950-60 pa sve ostale godine smo bolji od vas. Vi ste bili bolji odmah poslije rata kada je lopta bila 20 kila.Osttribine je napisao/la: ↑21 jan 2022, 09:11Jesi li ti stvarno ozbiljan ili se zezas svo vrijeme praveci od Veleža Bayern i Liverpool u jednom ? Ako si ozbiljan tebi onda pomoci nema, pogledaj vječnu tabelu Prve savezne lige Jugoslavije sve ce ti se samo kazati tj koji je tim iz BiH imao najvise sezona u toj ligi, najvise pobjeda i osvojenih bodova i najviše puta osvajao, znaš to je ono sto vi niste uspjeli u sto godina postojanja niti jednom u dvije države u kojima ste nastupali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 08:58
![]()
![]()
![]()
Odgovori mi na ovo.Evo odgovori mi iskreno, mozes i u pp.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.