egocentrik je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:27Hebib furao hareta da je merso s jednom nogom bolji od njega pa se i ostali uključili, cirkus zivi a hare se upalio ko kutnjakHztesanj je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:04Šta rade ?egocentrik je napisao/la: ↑03 nov 2020, 23:32Nasi su u Ibisu a atmosfera beton, ja sa zenom veceras bio. Ahmo je veliki brat on i Heba dva klauna, kakvo mi zajedništvo imamo u ovoj ekipi, ne sumnjam ni najmanje u pobjedu !!!![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najaci su komentari ovih plavih vanago Dupovac retardiran,Rahmanovic invalid itd nego jesul nasi pruzili neku podrsku igracima vidim ovi vatrometee i bakljade neke prave?
Korteo kroz centar grada, navijacke pjesme...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Uvjek je bolje imat bolji napad nego bolju obranu.
E sad, ja sam vise misljenja da ce pobjednika odlucit ekipa koja bude usla u utakmicu mirne glave motivisana i koja se bude drzala plana.
Mislim da ce Vinko imat tvrdog protivnika i imace par stvori gdje treba vodi racuna..
Glavna stvar je kakoce Vinko odgovorit na ubacaje iz prekida i ako to uspije i stisne njihovu zadnju liniju mogli bi ih uzet. Ako oni nas nadjacaju u sredini i budu imali te slobodne udarce ok 16terca mogli bi najebat
E sad, ja sam vise misljenja da ce pobjednika odlucit ekipa koja bude usla u utakmicu mirne glave motivisana i koja se bude drzala plana.
Mislim da ce Vinko imat tvrdog protivnika i imace par stvori gdje treba vodi racuna..
Glavna stvar je kakoce Vinko odgovorit na ubacaje iz prekida i ako to uspije i stisne njihovu zadnju liniju mogli bi ih uzet. Ako oni nas nadjacaju u sredini i budu imali te slobodne udarce ok 16terca mogli bi najebat
Jes djubre malo Heba, a Hare nije toliki kvarnjak da mu kaze da je Resic Ronaldo za njega...egocentrik je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:27Hebib furao hareta da je merso s jednom nogom bolji od njega pa se i ostali uključili, cirkus zivi a hare se upalio ko kutnjakHztesanj je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:04Šta rade ?egocentrik je napisao/la: ↑03 nov 2020, 23:32Nasi su u Ibisu a atmosfera beton, ja sa zenom veceras bio. Ahmo je veliki brat on i Heba dva klauna, kakvo mi zajedništvo imamo u ovoj ekipi, ne sumnjam ni najmanje u pobjedu !!!![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hebib je zlo maloegocentrik je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:27Hebib furao hareta da je merso s jednom nogom bolji od njega pa se i ostali uključili, cirkus zivi a hare se upalio ko kutnjakHztesanj je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:04Šta rade ?egocentrik je napisao/la: ↑03 nov 2020, 23:32Nasi su u Ibisu a atmosfera beton, ja sa zenom veceras bio. Ahmo je veliki brat on i Heba dva klauna, kakvo mi zajedništvo imamo u ovoj ekipi, ne sumnjam ni najmanje u pobjedu !!!![]()
![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebem te željezničare
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
HAJMOOOO!!!!NEK IZGUBE PLAVO BIJELI CIJELU NOC DA SLAVIMO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SVANULO JE 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Danas nam je derbi dan, derbi dan, derbi dan!!!
Mali zeljo bit ce popishan,silovan, ukopan!!!

Mali zeljo bit ce popishan,silovan, ukopan!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne svani srijedo, **** ce nas torpedo. Culo se sinoc iz jedne kuce na Vracama, u gluho doba noci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Joj kako je žalosno, toliko smo čekali ovaj dan nadajući se da cemo moći na tribine, a vidi tuge
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hladno 25k bi bilo veceras na Koševu.
Yebem ti koronu i sve
Yebem ti koronu i sve
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Došao je taj dan

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Merso obećao da će im halaliti sve što im je posudio ako večeras domaćin dobije.
Merhametlija!
Merhametlija!
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, johntravolta123, Napapijri i 43 gosta.