BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

gonzales
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la gonzales » 20 jul 2015, 18:09

Unofficialpage je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.
Na kraju krajeva navijaca je na hiljadu i uvijek ce se naci neko, ali on je jedan i ovakvo ponasanje nema opravdanja da je Roger Federer, a ne neki lik koji je skoro usao u top 100.
Samim odabirom sporta kao profesijom si sebi odabrao da će ti neko psovat, po neku ružnu riječ reći. To treba samo ignorisat. Ovo je seljačko ponašanje, ovako se ne ponaša sportista. On je ambasador BiH i treba dobro da pazi šta piše, šta govori.

Nemojte tako oštro, ima ovdje forumaša koji opravdavaju njegovo ponašanje.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2015, 18:59

Ja mislim da bi bilo najbolje da pokrenete peticiju na FB protiv Damira hahaha

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 jul 2015, 19:14

I ja sam jednom imao jedno neprijatno iskustvo s njim, naime, frajer vjerovatno misli da za njega ne vaze saobracajna pravila, pa je napravio manji zastoj. Ali, ne mislim da sam zbog toga manje navijao za njega na terenu. Ipak mu pored imena stoji nasa zastava, i to tamo gdje nikada ranije nije stajala.

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 19:19

SlevinKelevra je napisao/la:I ja sam jednom imao jedno neprijatno iskustvo s njim, naime, frajer vjerovatno misli da za njega ne vaze saobracajna pravila, pa je napravio manji zastoj. Ali, ne mislim da sam zbog toga manje navijao za njega na terenu. Ipak mu pored imena stoji nasa zastava, i to tamo gdje nikada ranije nije stajala.

Ja sam za to da ona ipak nikad nije ni stala na to mjesto jer je bas tada obrukao upravo tu zastavu..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 19:42

gonzales je napisao/la:Nemojte tako oštro, ima ovdje forumaša koji opravdavaju njegovo ponašanje.
Treba reći kad je nešto pogrešno a ne slijepo samo pravdati. Što je pogrešno, pogrešno pa makar mi to bio rođeni otac. A ovo je pogrešno, ja ću njega nastavit podržavat ali ne smije sebi ovo dopustit. On kao javna ličnost si to sebi ne smije dopuštat.

Ovo je nešto što mu je najmanje potrebno. Pusti se fba, foruma i ostalih gluposti, treniraj. Mi ovdje prebacujemo iz šuplje u prazno :mrgreen: Demantuj nas igrom, mi smo tad najsrećniji.

Mirza sutra igra zadnji meč na drugom terenu po veličini (nije na centralnom), bit' će stream.

Za Umag još nije raspored izašao. Mislim da bi i Damir trebao sutra igrat, samo jako i možeš do pobjede. Radi ono što najbolje znaš a to je igrat tenis, ovo ostalo ne treba ni da te zanima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 19:55

Unofficialpage je napisao/la:
gonzales je napisao/la:Nemojte tako oštro, ima ovdje forumaša koji opravdavaju njegovo ponašanje.
Treba reći kad je nešto pogrešno a ne slijepo samo pravdati. Što je pogrešno, pogrešno pa makar mi to bio rođeni otac. A ovo je pogrešno, ja ću njega nastavit podržavat ali ne smije sebi ovo dopustit. On kao javna ličnost si to sebi ne smije dopuštat.

Ovo je nešto što mu je najmanje potrebno. Pusti se fba, foruma i ostalih gluposti, treniraj. Mi ovdje prebacujemo iz šuplje u prazno :mrgreen: Demantuj nas igrom, mi smo tad najsrećniji.

Mirza sutra igra zadnji meč na drugom terenu po veličini (nije na centralnom), bit' će stream.

Za Umag još nije raspored izašao. Mislim da bi i Damir trebao sutra igrat, samo jako i možeš do pobjede. Radi ono što najbolje znaš a to je igrat tenis, ovo ostalo ne treba ni da te zanima.

AAAAAAAAAAAA moze do pobjede,moze do pobjede ma ne moze i nece on da podjedi rosol :facepalm: ma kako da nece zapamti ove rijeci ne moze cisti 2-0 i tu nema rasprave.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jul 2015, 20:06

Seljacina koja se docepala para pa misli da je cijeli svijet njegov. :puke:
Ako mu je vec ego toliki da ne podnosi kritiku, nek obrise komentar i blokira onog ko komentarise.
I da, to je njegov pravi profil kojeg on licno vodi.
Nad tobom sunce najljepše sja

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 jul 2015, 20:17

Jes se bmw bolid osladio uziva u ovome hahahah koji si ti debil to je strasno volio bi da te upoznam stvarno si car jedan od jacih forumasa i debila koji zalaze ovde a to nije mala stvar

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 20 jul 2015, 21:13

Damke sutra od 17:30h na trećem terenu po veličini. Vjerovatno bez streama :(

Idemo PONOSU!! :tralala:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2015, 21:31

Ocekujem sutra bojkot od ovih uvrijedjenih mališana hehehe Bice sutra tesko protiv Rosola.. al imam nek lud osjecaj da ce uzeti Čeha.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 21:46

remA1 je napisao/la:Damke sutra od 17:30h na trećem terenu po veličini. Vjerovatno bez streama :(

Idemo PONOSU!! :tralala:
Ja mislim da će biti stream, nisam 100% siguran je li bio stream sa današnjeg meča Melzer i Trinkera, ja mislim da jest bio ali nisam siguran. :D

Idemo Damke, nemoj više da komentarišeš navijače, samo sebhi loše činiš, sutra jako i idemo do pobjede. Znao sam da će se javit bmw. Njemu se ovo osladilo, danas mu je sretan dan. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 22:20

Nije nikada bilo streamova sa sporednih terena u Umagu

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 20 jul 2015, 22:48

Danas je bilo.
Iz Centralnog, Grandstanda i terena broj 1.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 22:49

Super onda :thumbup:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jul 2015, 22:53

Ne znam jel vec pisano ovdje, al maloprije sam procitao da se i sthakovski odbio rukovat sa janowitzom tako da ne treba osipati dalju paljbu oo damiru mozda ga je francuz sa necim uvrijedio a da mi to nismo vidjeli. Al mi se ne svidjaju ove konverzacjije po fb, i ne tako davno cini mi se da je imao okrsaj sa jednim policajcem u Olovu. On ako tezi biti nesto u bijelom sportu on iz sebe mora izbaciti onaj nas bosanski ciganluk.
P.S vjerovatno sam fulio pravilno napisati prezimena ove dvojice tako da unaprijed izvinjenje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 22:58

Provocirao ga je sve vrijeme, Damir ima kratku pauzu izmedju poena, a onaj lav mu je kasnio na svaki retern, po pravilima mora pratiti ritam servera...još mu je i set ukrao

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 23:28

Ja sam pitao ove iz turnira i kažu da nema streaminga sa terena br. 1. Ali ne vjerujem im :rol: Sačekat ćemo sutra :mrgreen:

EDIT: Sad provjerio, lažu, na drakulastream ima link za Damirov meč :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 23:34

shminka je napisao/la:Provocirao ga je sve vrijeme, Damir ima kratku pauzu izmedju poena, a onaj lav mu je kasnio na svaki retern, po pravilima mora pratiti ritam servera...još mu je i set ukrao

De bola covjece sta lazes prvo se pise da nije nista bilo svi su priznali i sad se ti pravis pametan da je ovaj radio to i to samo da bi zatvorio raspravu i da bi ga ti tako human stitio pa vodi ga kuci ako nekog nekulturnog balonju zelis.. :puke:

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 23:43

grgr je napisao/la:Jes se bmw bolid osladio uziva u ovome hahahah koji si ti debil to je strasno volio bi da te upoznam stvarno si car jedan od jacih forumasa i debila koji zalaze ovde a to nije mala stvar

A ti debilcicu ako zelis da mene upoznas nije problem u pp grad-mjesto-vrijeme lako cemo se dogovorit i meni je zelja mnoge ovdje sa foruma upoznat pa i tebe nikakav problem..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 jul 2015, 00:56

EdoMajka100 je napisao/la:
grgr je napisao/la:Jes se bmw bolid osladio uziva u ovome hahahah koji si ti debil to je strasno volio bi da te upoznam stvarno si car jedan od jacih forumasa i debila koji zalaze ovde a to nije mala stvar

A ti debilcicu ako zelis da mene upoznas nije problem u pp grad-mjesto-vrijeme lako cemo se dogovorit i meni je zelja mnoge ovdje sa foruma upoznat pa i tebe nikakav problem..
brm brmmm :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.