FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve dok jedan igrač upropasti barem 5 - 6 otvorenih šuteva, kontri i polukontri dokazujemo da smo neozbiljan i amaterski sportski kolektiv. Da igraš protiv amatera vjerovatno ti neće dopustiti 20 prilika po tekmi. Mi i ovo malo jada što se izborimo ili nam se otvori greškama protivnika uništimo samovoljom pojedinaca (Gulli u 90% slučajeva).
Lose lose... Mi kad imamo loptu ne znamo sta cemo nikakve igre sa loptom nemamo to je patnja za oci dosta gresaka, sporo, slabo kretanje...
SVI NA KOŠEVO YEBI ŽELJU SARAJ'VO

SVI NA KOŠEVO YEBI ŽELJU SARAJ'VO
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
rudar, lištica, velež - 2 boda
bravo amateri
bravo amateri
treba kapitenu **** mater gruzijsku
Scena kad Ljajic pogadja stativu, odbija se lopta opet 2 metra od njega on vec okrenuo ledja i odmahuje rukom ce me proganjati danima... Guli 2x ima priliku u kontri 3 na 2 da otvori desnu stranu pasom da se usetamo u go, on suta sa 20 metara. Kao sa se trude da nam zgade fudbal. Horor sta smo gledali veceras...
Roy Keane mentality.
Sta li demagog sad prica, yebem li ga usta i njegovo vodjenje utakmice.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Cimirot i Renan pokazali znakove zivota
Guli upropasti 15 sansi da napravi nesto
Naograjsali 100%, odbrana poprilicno utegnuta, ali napad je bez napada
Konstantno igramo nesto za sta nemamo igraca, pa mi nismo gol glavom iz igre dali 100 godina a imamo 50 centarsuteva po utakmici. Poslali Mlinarica medju Hrkaca i Serbecica da se gura sa njima, mali onaj bek ga dole na glavu zavaljo nekoliko puta.
Izmjene kasne opet
Derbi ako se ne dobije zahvalnica svima i tjt
Guli upropasti 15 sansi da napravi nesto
Naograjsali 100%, odbrana poprilicno utegnuta, ali napad je bez napada
Konstantno igramo nesto za sta nemamo igraca, pa mi nismo gol glavom iz igre dali 100 godina a imamo 50 centarsuteva po utakmici. Poslali Mlinarica medju Hrkaca i Serbecica da se gura sa njima, mali onaj bek ga dole na glavu zavaljo nekoliko puta.
Izmjene kasne opet
Derbi ako se ne dobije zahvalnica svima i tjt