Neko gore reče da 100k evra dobijamo od Zuke.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Takve povrede u pripremnom periodu su sasvim normalne,noge su teške dugo se nije igralo lopte tako da treba to razumjet. BITNO JE DA 28.2. svi budu FIT !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Bogami Memija nikako nije siguran za prvih 11 al bas ce biti tesko njemu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Vise zaradimo od zuke svake pola godine,nego od dzeke svake pete,zuka nasa si zlatna koka 
Sta je bilo sa Gredom?ChWilla je napisao/la:almir gredić![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
ma ovo, ko se vratio bolji sa posudbe...
doduše u istom je rangu bilo koliko se sjećam.
- amazon
- Kontakt:
Brkoo je napisao/la:Sta je bilo sa Gredom?ChWilla je napisao/la:almir gredić![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Pa ne moze se vratiti bolji kad nismo ni slali dobre igrace na posudbu ako se vratimo unazad godinama. Sad bi slao na posudbu igrace koji imaju kvalitet a potrebno im je samo da igraju jer je igranje nesto najvaznije a to prije svega mislim na Mujagica, Hirosa, ali kad se vrate da imaju dobru minutazu. Ni taj B tim ne bi garantovao da bi donio nesto bolje od te posudbe a samo bi troskovi bili veci.FKZ1921 je napisao/la:Nije to bitno samo za igrace koji izadju iz juniora. Kroz drugi tim bi ti se nakon povreda vracali prvotimci. Kroz drugi tim bi formu odrzavali igraci koji pauziraju zbog kartona...Drugi tim bi ti omogucio da najtalentovanije juniore ranije pocnes ukljucivati u seniorsku konkurenciju. Ako hocemo da budemo u fulu,da svake sezone budemo glavni kandidati za trofeje(a hocemo,naravno),tesko je ocekivati da ti u prvi tim ulete igraci sa 16 godina kao sto je to slucaj bio sa Dadom,Amirom,Zerom,Mujagom...To su ti igraci koje ces jednu godinu kroz drugi tim pripremati na seniorski nogomet.amazon je napisao/la:Ma to je dobro samo za juniore, ko bi ti htio igrati u B timu, pa otisao bi sutra. Nemamo mi taj nivo jos kao sto je u Spaniji, Portugalu da bi nesto bitnoe znacilo. To su samo jos veci troskovi. Naravno da je onda bolje poslati ga na posudbu nego ovo...
Posudbe...Problema je more. Tereni za treniranje,treneri,opcenito uvjeti. Uglavnom su vrlo losi i te posudbe najcesce imaju kontraefekat na igraca. Znamo li i jedan primjer,ne samo kod nas,da je neki igrac kroz posudbe u neze rangove napredovao,vratio se bolji,proigrao za prvi tim i postao igrac.Ja se ne mogu sjetiti. Ne racunajte Svraku,vec je bio ozbiljan seniorski igrac ali zbog konkurencije nije ogao izboriti mjesto. Isto vazi i za Jamaka...Ovo je dobar projekat bez sumnje i nadam se da ce ga realizovati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovo je sjajan uspjeh za Zukanovica. Nije mala stvar i svaka mu cast.
Sto se tice Zeljinog interesa u toj prici,po mehanizmu solidarnosti pri svakom transferu imamo procent. On zavisi od godina provedenih u Zelji. Za Zuku je to oko 3,2%.
Inace,trenutno od 13 igraca Zeljo ima odredjene prihode po ovom osnovu. Klub ima pravnog zastupnika u UEFI koji sve to prati,intervenise gdje treba,izvjestava klub o svim promjenama kod igraca od kojih se ima pravo na procent. Nakupi se toga pofino. Kad dobro posijes,dobro ces i poznjeti.
Sto se tice Zeljinog interesa u toj prici,po mehanizmu solidarnosti pri svakom transferu imamo procent. On zavisi od godina provedenih u Zelji. Za Zuku je to oko 3,2%.
Inace,trenutno od 13 igraca Zeljo ima odredjene prihode po ovom osnovu. Klub ima pravnog zastupnika u UEFI koji sve to prati,intervenise gdje treba,izvjestava klub o svim promjenama kod igraca od kojih se ima pravo na procent. Nakupi se toga pofino. Kad dobro posijes,dobro ces i poznjeti.
Iz tog razloga bi ja pustio neke igrace i za manje para pogotovo ako idu u klubove u kojima mogu napraviti napredak konkretno mislim na Memiju.FKZ1921 je napisao/la:Ovo je sjajan uspjeh za Zukanovica. Nije mala stvar i svaka mu cast.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bravo , isplati se dati memiju dzaba dinamu hahaha
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
club21 je napisao/la:Bravo pile, ako razmisljamo dugorocno isplati se dati memiju dzaba dinamu hahaha
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hvala zukaaaa
ako 3,2% imamo onda za ukupan transfer treba oko 120.000€
raspadamo se !!!
ako 3,2% imamo onda za ukupan transfer treba oko 120.000€
raspadamo se !!!
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 28 jan 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Para na paru, us na fukaru 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za Zuku dobijamo oko 50 hiljada eura sada. Ako otkupe ugovor na kraju sezone dobijamo jos oko 80 - 90 hiljada eura.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Saznajemo: Međugorje na nogama, igrači FK Željezničar skandiraju: "Biće plate, biće premije!" 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Dovoljno za jednog strasno dobrog napadača na ljeto .
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Objektivno ostane li postoji dobra mogucnost da psihicki propadne i ne izbori se za mjesto u timu pogotovo sad nakon dolaska Stevanovica kojeg niko nije doveo da sjedi na klupi. I samim tim ne zaradis nista ovako je po meni bolje uzeti sad pola miliona kad vec imamo sansu i ako je zaista talenat a par puta je pokazao da jeste u Dinamu ce to znati uoblikovati i unovciti mnogo bolje nego kod nas a mi bi tada mogli zaraditi jos pola miliona. U suprotnom.vratice se nazad kod nas i to je to.club21 je napisao/la:Bravo pile, ako razmisljamo dugorocno isplati se dati memiju dzaba dinamu hahaha
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Treba ovo zaliti u kafani.. il cekati subotu pa da na ajzeju pijemo 
hvala Zuka i da te Bog nagradi s transferom u Juve za jedno 20 miliona na ljetooo

hvala Zuka i da te Bog nagradi s transferom u Juve za jedno 20 miliona na ljetooo
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zukanove karijera zaslužuje jedan veliki naklon..Kad pogledam na TM, na početku se nije činilo tako bajno, ali kad se dokopao Belgije, samo grabi naprijed, pa skoro svake godine pravi transfer. Na kraju će Zeljo i na njemu da zaradi pristojne novce.
Dok od jednog Štilića nismo skoro ništa, bar koliko sam ja očekivao kuknjava .
Je li Zuka upisao nastup za prvi tim Želje, pitanje za ove viđenije forumaše.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
7 nastupa mešćini, neka jovan provjeriAstren je napisao/la:Zukanove karijera zaslužuje jedan veliki naklon..Kad pogledam na TM, na početku se nije činilo tako bajno, ali kad se dokopao Belgije, samo grabi naprijed, pa skoro svake godine pravi transfer. Na kraju će Zeljo i na njemu da zaradi pristojne novce.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.