FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovakvo postavljanje igraca je krivica trenera. Mario je vise ziheraski trener (tipa Vinka Marinovica) i tip trenera kakav u FKS ne bi smjelo da bude. Ako pazljivo pogledate utakmice vidjet cete da niti jedan igrac ne smije povuci loptu kada se otvori prostor ispred njega, niti jedan igrac ne smije uci u dribling (izuzev donekle Guliashvilia, ali i on znatno manje nego ranije). Zbog toga dolazimo do situacije da smo jalovi i tromi. Nikakav “killer” ovdje ne pomaze. Haaland sutra da dodje, nece zabiti gol jer niko mu loptu ne moze dodati, a ne moze iz razloga jer niko prethodno nije napravio visak driblingom i natjerao odbranu da zarotira, u kojem slucaju se otvara prostor za nekog igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ide novi remont na zimu, 2368-i. Jednom cemo ubosti, strpljenja molim.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Na proslavi superkupa ce nam pjevat Vesna Zmijanac, sa pjesmom "#newera moja bio si ti, zabluda moje mladosti"
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zalosno, da jedino Radnik B ima vise primljenih golova od nas.
Zalosno da mi ne smijemo pogledati na gol, a o suti da ne pricam.
Mi igramo uzasno, niko ne smije naprijed krenuti, niko ne smije preuzeti odgovornost.
Kretanja nasih igraca kad krecemo u kontru je losije od kadeta. Kadeti bolje se otvaraju, prave prostor i igraju.
U metar stoje igraci

DaBogda nikad marke ne dobili.
Zalosno da mi ne smijemo pogledati na gol, a o suti da ne pricam.
Mi igramo uzasno, niko ne smije naprijed krenuti, niko ne smije preuzeti odgovornost.
Kretanja nasih igraca kad krecemo u kontru je losije od kadeta. Kadeti bolje se otvaraju, prave prostor i igraju.
U metar stoje igraci
DaBogda nikad marke ne dobili.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, SamoVelez22 i 47 gostiju.