Kasne plate, pisao sam ja vec nekoliko puta. To je sto ja znam.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kralju moj, ja sam napisao jer sam saznao od osobe iz kluba. Nisam nekakav insajder, niti hoću to da budem. Ukoliko nešto znam, to i napišem. To što ti misliš da će neko izaći i reći sve to, živiš u bajci. Forum je tu da se raspravlja, piše i razmjenjuju informacije i mišljenja. Ukoliko to nećeš, pratiš samo zvanične tokove.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:11ma pasa moj , posteno s tvoje strane, al sve je ovo rekla kazala. Dok ne izadje neko javno i kaze nesto ovo je samo forumska suplja. Nekako se o ovome uviejk prica kad zaredamo losih tekmi, evo prelistaj forum nakon 4 vezane pobjede niko nista ne govori za pare. Sad kiksali par i odjednom opet nema para, pa jarane jel to kako izgubimo bod neko pipu zavrne, a kad dobijemo ide plata(ne bih se bunio da je ovako, svi bi ginuli na terenuGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:33Legendo, ima ljudi koji rade po raznim firmama i znaju ko i za šta kasni. Koliko je loše, čak i u fan shopu imaju problema sa određenim aspektima jer smo i tu dužni. Ne bih ni iznosio ništa da nije 100% provjerena informacija jer nemam ništa od toga da lažem.plisek je napisao/la: ↑03 dec 2025, 13:26sve neki insajderi, znaju ko ima para, kome kasne plate, ko placa put u prijedor... Sve ciste izmisljotine od strane neprijatelja kluba da se unese negativna atmosfera. I da je bilo sta tacno, eto neko bi iz kluba dijelio te informacije sa nekim prosjecnim kmetom...
Ima još nekih stvari, ali neću da iznosim. Uglavnom, nadam se da to samo znaći da Mirvić ide i da će doći princ. Ukoliko nije tako, neka nam je Bog na pomoći.)
Koliko para, toliko i muzike, zato i naši "zapinju" ovoliko. Kruženje, nazad vraćanje, kilavo i anemično, komično primljeni golovi itd.
Zašto nemamo security na stadionu? Onako možda, mrsko im..
Jeli kasne plate, ili su igraci kaznjeni za 2 plate radi losi rezultata?
Ako se para nema zasto je dosao MAMIC I ZASTO IMAMO B TIM, a kako vidim kupujemo i zeljeznicare?
Mislim brat mirvicev
Ne misliš li da bi se igrači oglasili i proširili vijest putem medija ako ne bude plate? Ili zaista vjeruješ da će svi samo šutjeti?Ili je to tipična stvar na ss.ba forumima gdje ljudi jednostavno izmišljaju negativno?
- luckystrike
- Kontakt:
Na teren kad izađeš s grbom Sarajeva na grudima hoću dušu da povratiš!
Jeb3 mi se jesil' primio platu ili nisi, jesi li gladan ili usran, ako nisi spreman poginuti za dres, rasputi!
Jeb3 mi se jesil' primio platu ili nisi, jesi li gladan ili usran, ako nisi spreman poginuti za dres, rasputi!
**** se i njima sta ti, odnosno mi hocemo. Sta cemo sad?luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:29Na teren kad izađeš s grbom Sarajeva na grudima hoću dušu da povratiš!
3 dana do utakmice iz kluba muk hahahahah, dobro je ako bude i 5k ljudi na derbiju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ima li neko podatak koja je najslabija posjeta u historiji derbija na Kosevu?
Mogao bi past rekord u subotu.Sto se tice terena,ne zna se ko je slabiji mi sto ne znamo pogledati na gol ili oni sto su uzeli bod iz 4 utakmice
Mogao bi past rekord u subotu.Sto se tice terena,ne zna se ko je slabiji mi sto ne znamo pogledati na gol ili oni sto su uzeli bod iz 4 utakmice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta ce pisati kad je klub vec ugašen, mislim na mrvaha i njegove kuravele.a da ocekujemo nesto ako bude 7 milja ellham nece ni toliko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- napoleon72
- Kontakt:
Jel se iko preko medija oglasio 2021. kad smo zbog finansijske krize titulu izgubili?
Ne znam sto se odmah govori o unosenju negative, jbt ko da sam juce acc napravio, pola foruma me licno zna. Sta bih ja imao od tog unosenja negative?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- luckystrike
- Kontakt:
Predlažem palije po koljenima.TETRAPAK je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:31**** se i njima sta ti, odnosno mi hocemo. Sta cemo sad?luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:29Na teren kad izađeš s grbom Sarajeva na grudima hoću dušu da povratiš!
Jeb3 mi se jesil' primio platu ili nisi, jesi li gladan ili usran, ako nisi spreman poginuti za dres, rasputi!![]()
Nisu li igrači tada štrajkovali i odbili putovati na gostujuću utakmicu? ako se dobro sjećam, neki igrači su čak i tužili klub tada.napoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:49Jel se iko preko medija oglasio 2021. kad smo zbog finansijske krize titulu izgubili?
Ne znam sto se odmah govori o unosenju negative, jbt ko da sam juce acc napravio, pola foruma me licno zna. Sta bih ja imao od tog unosenja negative?
25.5.2021
"Ono što je interesovalo prisutne novinare je i to da li je kašnjenje plaća utjecalo na ekipu.
- Svi koji radimo nebitno u čemu želimo da je plata prvog u mjesecu. Nije prvi put da kasni, kada smo osvojili duplu krunu kasnilo je tri-četiri mjeseca, ali skupili smo se i odigrali do kraja. Dobili smo na kraju plate, te premije. Sada će isto biti - istakao je Velkoski."
Da ne ceka Mirvic da proda Gulija i da ode?
Helem, mislim da Vanja najbolje zna al' suti
Helem, mislim da Vanja najbolje zna al' suti
Ako krenes prvi sigurno ce jos neko.luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:53Predlažem palije po koljenima.TETRAPAK je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:31**** se i njima sta ti, odnosno mi hocemo. Sta cemo sad?luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:29Na teren kad izađeš s grbom Sarajeva na grudima hoću dušu da povratiš!
Jeb3 mi se jesil' primio platu ili nisi, jesi li gladan ili usran, ako nisi spreman poginuti za dres, rasputi!![]()
Zavirio sam malo kod Seme u Bordo Vremeplov.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:40Ima li neko podatak koja je najslabija posjeta u historiji derbija na Kosevu?
Najmanja posjeta na derbiju, na Koševu, ikad je bila 22.10.1994. - 2500, obzirom da je rat još trajao ni ne treba se uzimati u razmatranje.
Najmanje posjete u normalnim uslovima ikad su: 27.11.1969. i 22.11.2006. - obje po 5000.
Prije rata je bilo par utakmica po 7-8000, a poslije rata najmanje posjete su
22.11.2006. - 5000
15.4.2018. - 6000
10.5.2022. - 7000
Teško da će pasti negativni rekord posjete.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mozda se ne igra, subota hladno jos moguce padavine to nasim balerinama ne odgovara
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Je li relano da još nema obavještenja o ulaznicama? Sad će neko reći kako je sve ok u klubu, a oni osnovne stvari ne rade.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako kasne plate , zasto Ljajic,Ristovski,Mamić,Cvitanovic , silni sportski direktori , avioni kamioni . Kažeš nema love podmladi tim granatujem nece biti slabiji rezultati nego sad .
Meni ništa nije jasno jedan dan najava da smo Dinamo za dva dana kasne plate raspad. Ko tu koga farba ??
Meni ništa nije jasno jedan dan najava da smo Dinamo za dva dana kasne plate raspad. Ko tu koga farba ??
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pošto nema Marudže možda probati sa četvoricom nazad tj Mujkićem kao bekom.
Cimirota vratiti u prvi sastav jer nam duguje još iz prošlog derbija.
Odbrana: Beganović. Ristovski. Bralić. Mujkić
Vezni red: Cimirot. Ignatkov. Ljaljić
Napad: Gulijašvili. Renan. Keremeh
Cimirota vratiti u prvi sastav jer nam duguje još iz prošlog derbija.
Odbrana: Beganović. Ristovski. Bralić. Mujkić
Vezni red: Cimirot. Ignatkov. Ljaljić
Napad: Gulijašvili. Renan. Keremeh
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ne kontam te prognoze da ce biti samo 5k na derbiju. Mislim da ce biti na jugu i sjeveru blizu 4k a gdje tu jos istok i zapad...
A da se nije sinoc igrala utakmica u Vrapcicima sigurno bi vec bile karte u prodaji i sve ostalo sto se tice derbija. Sinoc kasno su svi dosli i sigurno tek veceras ide dogovor za derbi
A da se nije sinoc igrala utakmica u Vrapcicima sigurno bi vec bile karte u prodaji i sve ostalo sto se tice derbija. Sinoc kasno su svi dosli i sigurno tek veceras ide dogovor za derbi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.png)