FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2025, 13:32

Kad se vratim unazad i sjetim za šta je Nagelsman dobio otkaz u roku 24h,ovaj nas blamira u CL sa nižerazrednim ekipama a uprava šuti ili su izjave stilizirane nemamo sreće i slično.Sinoć milon šuteva,hiljada kornera,4 milona pasova sa druge strane ljudi ti pređu tri puta centar i doživiš totalni debakl.

Već sami kraj prelaznog roka mi nismo doveli nikog jer stručnjak Eberl vjeruje da nam nisu potrebna kad se sjetim da su otimali za ovog levata. :crazy:
Ovdje su potrebna ozbiljna ulaganja od krila do odbrane i veznog reda a za to moraš imati ozbiljnog trenera a ne ovu neznalicu koju su doveli iz mrtvog Burnelya da se uči na Bayernu prosto ne mogu da vjerujem šta su uradili.

Imamo 4 krila koja ne vrijede jedne noge Robbena ili Riberya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 jan 2025, 13:56

Sahin je slobodan, ne znam šta čekaju ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jan 2025, 14:04

Die Tabelle lügt nicht. Wir müssen uns schon eingestehen, dass wir aktuell keine Spitzenmannschaft sind. Eine Spitzenmannschaft darf solche Spiele nicht verlieren“, kritisierte der FCB-Leader

Bravo Kimmich :clap:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2025, 14:06

Ajd što se delegati provaljuju za propuštene prilike protiv moćnog Feyenoorda. Ali kako objašnjavaju 3 primljena gola. Jel i to zbog propuštenih prilika :urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jan 2025, 14:07

Centre forward je napisao/la:
23 jan 2025, 13:56
Sahin je slobodan, ne znam šta čekaju ?
Terzic, here we go :opaopa:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 23 jan 2025, 14:09

Zlaja83 je napisao/la:
23 jan 2025, 12:05
Igrački problem postoji i tu se nema šta spominjati, ali jeste i do trenera.

Pa nisu sami sebi rekli da odbrana stoji 40m od gola. Ove harakiri odbrane igraju samo Kompany i Flick, i ne vjerujem da će ijedan od njih imati uspjeha na kraju. Da je sad utakmica završila mi ne bi gola dali, dok je s druge strane svaki prelazak centra protivničke ekipe potencijalna prilika za gol.

Treba samo izbrojiti koliko smo puta iz prvog šuta primili gol, i treba shvatiti da se tu ne radi o nekoj nesreći ili svemirskoj nepravdi, već se radi o postavci igre u kojoj riskiraš previše bespotrebno. Da je najpametnije samo bezglavo napadati pa svi bi se treneri za to odlučili.

Meni je Kompany ok lik, vidim da čovjek vjeruje u rad i disciplinu, ima odmjerene izjave, ima neku svoju viziju nogometa, ali ne znači nužno da je ta vizija ispravna, niti da je on pravi izbor za Bayern.
Potpuno se slažem. Kompa ima svoju viziju i to je ok, ali ne možeš imat samo jedan plan igre bez ikakve alternative. Poraz je neugodan ali nije presudan, prave utakmice u CL tek predstoje. No, ono što zabrinjava je da se iz ranijih poraza ništa nije naučilo nego se opet dere ista koza.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 23 jan 2025, 14:19

Uzas od tzv navijaca, u stvari isfrustrirane bagre balkanske. Sve mog do mojega, strucnjaci bolje receno eksperti. Cuj ga mora podhitno promjeniti taktiku, ne valja prvise naprijed. I onda veli protivnik nece imati 2-3 sanse a mi cemo tu nasu jednu normalno zabiti. Lakse jednu sansu zabiti nego 8 :rol: :rol: To je mamlazi vec vidjeno i na kraju te balede bili smo 20 poena iza vodeceg tima bundes lige. Tregedija sto smo izgubili od Fejonarda kada smo realno igrali i trebali imati slican rezultat kao protiv Dinama?? Eto sad ce svi na Alianze Areni biti protiv Baye, ima da prsti sledecu utakmicu, ovi balkanskog porjekla ce organizovati seljacku bunu. Predlazem Neutrala za Matiju Gubca, a Bundesligu za njegovu prvu pratilju. Na poso bagro, ostavite najbolji i najaci klub na svijetu, najbolje igrace, najbolju upravu...na miru. MIA SUN MIA, idemo do finale ima da dzekele pocrkaju.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2025, 14:37

Dreesen: "We have the chance on Saturday in Freiburg to at least show that we can do better, that we can take our chances and not make it easy to the opponent through individual mistakes. Dear team, you tried everything today especially in the second half, but it wasn't meant to be. We wouldn't have scored a goal even if we kept playing for another two hours. It is what it is. Now we look ahead and I'm certain that we'll do better"
Pazi ovog Rummeniggea sa Temua :urnebes:

Ono nekog boli ona stvar što će jadnog Freiburga natrpati. Pokazali ste vi šta (ne)znate sinoć.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 23 jan 2025, 15:08

Bratislavu cemo razvaliti i zavrsiti u Playoffu. A onda prouciti El-Fatihu i moliti Boga da ova crna verzija Petera Bosza postavi normalnu taktiku u slucaju da naletimo na Real ili City.

Btw evo trener Feyenoorda dobija otkaz. Toliko nam je jak protivnik bio da trenera ni pobjeda protiv Bayerna nije mogla spasiti :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2025, 15:21

Balon je napisao/la:
23 jan 2025, 15:08
Toliko nam je jak protivnik bio da trenera ni pobjeda protiv Bayerna nije mogla spasiti :lol:
Ti likovi su uspjeli izgubiti i od raspalog Salzburga 3:1 kući. Uvukao se luzeraj u Bayern, postali su Dortmund 2.0. Umjesto da sve grmi nakon što su se osramotili još jednom, luzerčine pričaju o nekakvim statistikama i šutevima protiv četvrte ekipe nizozemske lige. I lože se na trpanje jadnog Freiburga u subotu. Nisko je pao Bayern sa luzerčinama u svim segmentima kluba, od uprave do trenera i igrača.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2025, 15:45

Bundesliga je napisao/la:
23 jan 2025, 15:21
Balon je napisao/la:
23 jan 2025, 15:08
Toliko nam je jak protivnik bio da trenera ni pobjeda protiv Bayerna nije mogla spasiti :lol:
Ti likovi su uspjeli izgubiti i od raspalog Salzburga 3:1 kući. Uvukao se luzeraj u Bayern, postali su Dortmund 2.0. Umjesto da sve grmi nakon što su se osramotili još jednom, luzerčine pričaju o nekakvim statistikama i šutevima protiv četvrte ekipe nizozemske lige. I lože se na trpanje jadnog Freiburga u subotu. Nisko je pao Bayern sa luzerčinama u svim segmentima kluba, od uprave do trenera i igrača.
Jesi ti ogorcen lik, jesmo kurc.ina al ti bas frustracije iz privatnog zivota preneses ovdje imam osjecaj :urnebes:

Mislim ne znam, bio sam i ja takav prije tipa 5 godina, sad mi je ravnija linija. Nemam neka ocevkivanja, znam da nemamo ekipu ni trenera nit sta da idemo do kraja u LP, liga se mora uzeti i hoce... Lose poslovanje godinama dolazi na naplatu, malo je i prirodno sto se opalo ajmo reci. Dok ne pocnu teci neke nove struje i uradi se konacni rebuild, kad ne bude Neuera, Tomice itd... tad cemo vidjeti hocemo li biti ponovo SuperBayern ili idemo na nivo Uniteda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2025, 17:29

Joj druže, i ti krenuo lupati. Meni nikada neće biti svejedno da Bayerna uništavaju timovi tipa Feyenoord, Aston Villa, Villarreal. Pali-ne pali, takvu buraniju bi uvijek trebali dobijati.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 jan 2025, 17:33

Neutral je napisao/la:
23 jan 2025, 14:04
Die Tabelle lügt nicht. Wir müssen uns schon eingestehen, dass wir aktuell keine Spitzenmannschaft sind. Eine Spitzenmannschaft darf solche Spiele nicht verlieren“, kritisierte der FCB-Leader

Kad nauči izvoditi prekide neka se javi, ne bolje neka ih više ne izvodi i neka smanji primanja za pola i preseli se na jedinu poziciju koju može igrati pa će klub možda dovesti pojačanja s kojima će se vratiti u vrh, dok on nešto uvjetuje i glumi vođu Bayern propada.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jan 2025, 18:05

Kompany ima viziju, da primi cetiri gola od Barcelone, tri od Feynoorda, da izgubi od Aston Ville i da Shakthar stvara zicere pred nasim golom.

Vizija taktickog idiotizma.

Upamecano i Kim na klupu, stavit Diera i Buchmana kako se vec preziva. Izdrzati ove sezone s tim igrackim neandertalcima i uzeti normalne stopere.

Ulozit ce oni 150 mil na Wirtza, pa cemo gledati Musialu i Wirtza kako smetaju jedan drugome na terenu.

La vision de la Bayern Munich.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jan 2025, 18:08

Bayo je napisao/la:
23 jan 2025, 17:33
Neutral je napisao/la:
23 jan 2025, 14:04

Kad nauči izvoditi prekide neka se javi, ne bolje neka ih više ne izvodi i neka smanji primanja za pola i preseli se na jedinu poziciju koju može igrati pa će klub možda dovesti pojačanja s kojima će se vratiti u vrh, dok on nešto uvjetuje i glumi vođu Bayern propada.
Ne odlucuje Kimmich da izvodi prekide nego trener. Zamisli kako drugi tek izvode ako je on ovako kriminalan.

Inace govorimo o kapitenu Elf-a. Kimmich je dobar igrac, jak trkac, trebamo kreatora u vezi a ne dva slicna igraca od cega je jedan prekinuo karijeru ima tri godine (Goretzka).

Kane potrosen, vraca se svaku utakmicu na pola terena, raspad sistema jer ga niko nema mijenjati.

Cekam Stanisica na beku, da konacno da neku energiju na terenu. Jadni Leimer kao neka k sa pozicijama.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 jan 2025, 18:13

Joj mister žalopojke, uguši da se disati ne može :D
Jbo te azrail koliko si dosadan. Kao da mu neko naredi poslije lošeg rezultata da bijes iskaljuje ovdje.
Idi igraj igrice, provozaj tu džezvu od auta malo dalje od 3 kilometra, ganjaj cure, udaraj vreću.....samo nas popusti malo sunce ti žarko....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 jan 2025, 18:30

armando je napisao/la:
23 jan 2025, 18:13
Jbo te azrail
:rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jan 2025, 18:55

Dobar što jest jest :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2025, 19:37

Centre forward je napisao/la:
23 jan 2025, 18:30
armando je napisao/la:
23 jan 2025, 18:13
Jbo te azrail
hahahaha :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 jan 2025, 20:30

Neutral je napisao/la:
23 jan 2025, 18:08
Inace govorimo o kapitenu Elf-a.
Zato i klub i repka propadaju pored takvih kapetana.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, TETRAPAK i 6 gostiju.