NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
koji smo mi nehljebovci pa samo nama prijeti neodigravanje utakmice a pola lige je u dugovima.to je dokaz kakvi su strucnjaci bili u nasoj upravi.
a brate i ovo sramocenje oko 5000 je dno dna.kako ruzni clanci umjesto neke euforije mi pozajmljujemo od trenera i sramotimo se a kurcimo se po turskoj
u subotu treba doci podrzati momke a ne pljuvati ako krene naopako.moje je misljenje da nama prvenstvo pocinje u travniku i da cemo tu pokazati koliko vrijedimo
a brate i ovo sramocenje oko 5000 je dno dna.kako ruzni clanci umjesto neke euforije mi pozajmljujemo od trenera i sramotimo se a kurcimo se po turskoj
u subotu treba doci podrzati momke a ne pljuvati ako krene naopako.moje je misljenje da nama prvenstvo pocinje u travniku i da cemo tu pokazati koliko vrijedimo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma ne vjerujem da će biti pljuvanja ako ne bude išlo,ipak su oni puno kvalitetniji... ali imam neki predosjećaj da će Petar izvući barem bod..astra1922 je napisao/la:koji smo mi nehljebovci pa samo nama prijeti neodigravanje utakmice a pola lige je u dugovima.to je dokaz kakvi su strucnjaci bili u nasoj upravi.
-
- Kontakt:
Toliko pljujete staru i bivsu upravu, mislim mene zaboli neka stvar i za bivsom i sadasnjom upravom, ja sam tu da dam podrsku momcima u treneru i klubu opcenito, a za mene uprava nije klub(bilo stara ili nova) pogotovo oni koji gledaju svoj interes(tu mislim vecinom na staru mogu ih i nabrojati koji su to) ili na novu(nesposobnu da registruju 3 4 jedina i prijeko potrebma pohacanja za prvo kolo) hocu da kazem sledece, puno pljujemo staru upravu a nikad nismo imali problema sa ovako sitnim parama, a sigurno da je bilo i prije problema uvijek se rjesavalo unutar kluba i to veoma efikasno. Ovo zasad mi nedaje neki optimizam makar sto se tice uprave, al zato ce nas igraci u sub bodom ilu tri dici iznad svega... Ako Bog da...
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Sve osim pobjede Sarajeva realno ravno je senzaciji .Sarajevo je dobilo jednog Partizana koji je za nase prostore vrh vrhova klub koji igrace prodaje najboljim svjetskim klubovima... tako da treba se boriti i podzati momke na celu sa Segrtom koji nas je vratio iz mrtvih.Aplauz i podrska iako izgube 5:0.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
ma nisu ni jedni cvijecke, al ovi dugovi koji se spominju su stari dugovi... sto se tice nove uprave ne koce tu svi, al jedan pojedinac moze napravit veliki problem, zato je trenutno dobro sto imamo ovakvog trenera...sto se tice terena samo odigrat hrabro i nece bit problema, bila pobjeda il poraz svejednovijestifriske je napisao/la:Toliko pljujete staru i bivsu upravu, mislim mene zaboli neka stvar i za bivsom i sadasnjom upravom, ja sam tu da dam podrsku momcima u treneru i klubu opcenito, a za mene uprava nije klub(bilo stara ili nova) pogotovo oni koji gledaju svoj interes(tu mislim vecinom na staru mogu ih i nabrojati koji su to) ili na novu(nesposobnu da registruju 3 4 jedina i prijeko potrebma pohacanja za prvo kolo) hocu da kazem sledece, puno pljujemo staru upravu a nikad nismo imali problema sa ovako sitnim parama, a sigurno da je bilo i prije problema uvijek se rjesavalo unutar kluba i to veoma efikasno. Ovo zasad mi nedaje neki optimizam makar sto se tice uprave, al zato ce nas igraci u sub bodom ilu tri dici iznad svega... Ako Bog da...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Combe ako ti sjedis na stolicama i jedes kospice za vrijeme tekme, ne mora znacit i da ce horde. Moze bez problema stat 1500 hordasa na zapadnu tribinucombe je napisao/la:Onda slabo znaš, ja sam imao priliku da brojim sjedalice kada su tek postavljene na staru tribinu i njih ima oko 850, ništa više.theboss_RD07 je napisao/la:Ja kako znam ona tribina ima kapacitet 1500, tako da je to daleko od pola?
A što se tiče igrača znali neko jesu li uspjeli registrovati Radovanovića??? Šegrt u novinama spominje još jedno ili dva pojačanja a oni nisu uspjeli registrovati ni one što su došli prije mjesec i po.
I znali neko jeli se uspjela smiriti situacija. sigurno je bilo nešto ozbiljno kada su i Alija i Fadil dolazili.
⭐
Istina je da Sarajevo nije ni sjena od ekipe s kojom smo lagano izlazili na kraj,ali nije to Real pa da gledamo viktoriju.Uostalom,Real i Barsa su znali dominirati pa opet izgubiti od slabijih protivnika.Imamo ekipu od proslog dijela koja je sigurno kompaktnija nego jesenac.Sarajevo je dobilo novih igrača i sigurno se jos nisu uigrali,ali sigurno kroz tri,četiri kola sve će gaziti i kao takvi mogu stići prvi do cilja i igrati zapazenu ulogu u Europi.Da nije Šegrt ne bi mogli nista napraviti,ali sa njim sam skoro siguran u pozitivan rezultat.Neko će reći ne igra trener,ali on sigurno zna formulu za najbolji scenario.Nismo ni svjesni sta on znači za ekipu.Mogu samo reći da nas je digao iz mrtvih,reanimirao i osposobio za prave podvige,a najbolji mogući test je u subotu.
Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu

- theboss_RD07
- Kontakt:
Hahahah, ma de ba. Hiljada kapak. Gdje ces ih natrpat, hocemo ih i na istok pustit? Mozes ih jedino poslat na vidaru sa brane da navijajuvatreni je napisao/la:Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu![]()
![]()

⭐
tako ljudi komentarisu u šeher gradu........njihova zelja,realnost nesto drugotheboss_RD07 je napisao/la:Hahahah, ma de ba. Hiljada kapak. Gdje ces ih natrpat, hocemo ih i na istok pustit? Mozes ih jedino poslat na vidaru sa brane da navijajuvatreni je napisao/la:Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu![]()
![]()
doduse,mogu sa nama,i onako nas jedva da bude 1000vatreni je napisao/la:tako ljudi komentarisu u šeher gradu........njihova zelja,realnost nesto drugotheboss_RD07 je napisao/la:Hahahah, ma de ba. Hiljada kapak. Gdje ces ih natrpat, hocemo ih i na istok pustit? Mozes ih jedino poslat na vidaru sa brane da navijajuvatreni je napisao/la:Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu![]()
![]()
cuo sam da uopste nece bit domaci gledaoca ni navijaca, navodno cijeli stadion rasprodat sarajlijamavatreni je napisao/la:Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu![]()
![]()

glupost, milja plafonvatreni je napisao/la:Nezvanično 3000-4000 bordo navijača kreće za Gradačac u subotu![]()
![]()
Ako se mi nadamo da će Šegrt sve sam nositi na leđima jadni smo ti mi. Da o nama izađe članak u medijim za pišljivih 5.000,00 KM jadni smo ti mi. Kako se meni čini i u ovoj novoj upravi sve sami nehljebovci, nije tu samo jedan kako vi navodite. Nemože isti čovjek biti zadužen za registraciju igrača(tu zakazao nisu registrovani) i za moguću blokadu od strane Gradine(jer nije uplaćen dug), znači tu njih ima više koji samo sebe traže i koji su teški odron.
Pa mi 6 mjeseci unazad spominjemo samo jednog čovjeka Šegrta, nemože on pravit ekipu(koja je realno sumnjivog kvaliteta, jer nema tu par igrača koji kvalitetom zaslužuju igrat premier ligu-ostalo čista krpaža), praviti rezultat, slagati omladinski pogon i brinuti se o administrativnim problemima(tipa registracija igrača, dugovi itd.)
Ali izgleda to kod nas može, n...zi jednog a mi ostali u hladovinu.
Pa mi 6 mjeseci unazad spominjemo samo jednog čovjeka Šegrta, nemože on pravit ekipu(koja je realno sumnjivog kvaliteta, jer nema tu par igrača koji kvalitetom zaslužuju igrat premier ligu-ostalo čista krpaža), praviti rezultat, slagati omladinski pogon i brinuti se o administrativnim problemima(tipa registracija igrača, dugovi itd.)
Ali izgleda to kod nas može, n...zi jednog a mi ostali u hladovinu.
-
- Kontakt:
od ove utakmice zvijezda moze izvuci samo pozitivu.
dolazi im top ekipa taman da vide u kakvom je njihova ekipa naspram ovih iz vrha tabele,bice dobar fudbal (pod uslovom da je teren zadovoljavajuci) i na kraju krajeva i da dodje mija navijaca iz sarajeva po 5 markica ulaznica i eto vam 5 milja za dug.........sretno svima
dolazi im top ekipa taman da vide u kakvom je njihova ekipa naspram ovih iz vrha tabele,bice dobar fudbal (pod uslovom da je teren zadovoljavajuci) i na kraju krajeva i da dodje mija navijaca iz sarajeva po 5 markica ulaznica i eto vam 5 milja za dug.........sretno svima

ZVIJEZDA - SARAJEVO 2:2 

pu puShorty je napisao/la:ZVIJEZDA - SARAJEVO 2:2

Bit će mnogo dobra utakmica sa dosta golovaaS_Roma je napisao/la:pu puShorty je napisao/la:ZVIJEZDA - SARAJEVO 2:2

-
- Kontakt:
najbolje da nema golova nikako.Sarajevo je ponijelo ovo sa TA treba to iskoristit
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
ma kralju ponijelo je nas navijace, dok su igraci ipak mnogo vise na zemlji tako da slaba vam je fajda od toga, e sad druga stvar je pritisak koji ce sigurno biti citavu polusezonu na nama, koliko ce to uspjeti nasi igraci podnijeti, vidjecemo, mozda je vasa sansa tubatigol777 je napisao/la:najbolje da nema golova nikako.Sarajevo je ponijelo ovo sa TA treba to iskoristit
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.